חייבת עזרה!!

רוצה לדבר איתי,

לפני שאת יוצאת בהכרזות כאלו גדולות לגביי מבצעים ופעילויות בשטח?

Amazing18

New member
יום סדאות לא נחשב מערב על מחבלים..

חלאס לחפש אותי במילה. בנות לא נלחמות. נקודה. אפילו במלחמה האחרונה הן היו סוג של חיל התותחנים. מחפות מאחורה. היחידות שבאמת יכנסו לזירות מלחמה הן החובשות המצטיינות שלהן מגיע. אז דיי, אתן לא באמת תכנסו לשטח מלחמה ולא תהרגו אף אחד.

קודם כל, שבוע שדאות

דבר שני, אני מאוד אחפש אותך במילה, כי אם את מזיינת פה ת'שכל, ומתיימרת לעמוד מאחורי המילים שאת כותבת, אז לפחות שיהיו דברים נכונים. אז קודם כל, אם כבר, "שבוע שדאות לא נחשב מארב על מחבלים" אף אחד לא אמר שכן, ואם את חושבת שמישו חושב שכן - את טיפשה. חיל התותחנים זה לא חיל לוחם? אם את חושבת שלא - את טיפשה. אם את חושבת שרק להיכנס לשטח מלחמה (כי המדינה שלנו נלחמת כל יום באמת) ולהרוג מחבלים - זה מה שעושה אותך לוחם/לוחמת - את טיפשה. אם את חושבת שלהיכנס לכפר, גם אם הוא לא מספיק מחומם ומלא יריות ובלאגנים, ולתפוס מבוקשים, זה לא לחימה - טוב נו, אמרתי כבר מה את

יש כל מיני דברים....

תהיהי לוחמת נ"מ לוחמת ב MLRS קרקל לכי לקורס טייס שמעי יש פוול דברים... ואת יכולה להיות מדריכת חי"ר/שיריון/תותחנים או כל דבר אחר ולעבוד עם קרביים... והמבצעים של מג"ב לפי דעתי זה יותר הימ"מ שעושה את הדברים באמת רציניים שם... אז תחשבי על זה קודם...תבדקי הכל לפני שאת בוחרת.. בהצלחה!

Floppy1

New member
הטופ לבנות

זה טיס וחובלים.. אחרי זה נראה לי מג"ב ותותחנים..

למעלה