חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני גם אוהב את כל הסגנונות...

ואני אוהב כמעט את כל הזמרות הקיימות
אבל הכי הרבה את בריטני מדונה כריסטינה ליאנוש מאריה וטורי איימוס

backstreet girl

New member
אני לא אוהבת להקות בנים שמייצרים

סגנון פופ חוץ מהבויז.. אתה אוהב את הבויז? יש עוד להקות בנים- פופ שאתה אוהב?

backstreet girl

New member
את מאריה קארי אתה אוהב?

ואת אטומיק קיטן.. וואי.....פוצצתי אותך בשאלות...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאוקיי..

אני אוהב את פייב ווסט לייפ היי פייב
אנסינק בקסטריט... שונא את בלו... אוהב את מאריה מאודדד אטומיק קיטן נחמד אבל קיטשי מידי...

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני אוהב הכל..חחח...

קשה לי להגיד מה כן ומה לא.. אני אוהב את פייב...ווסטלייף..בקסטריט....אנסינק....לינקין פארק.... אבל אני לא סובל את בלו למשל...

backstreet girl

New member
לבלו יש שירים נחמדים....

ווסטלייף גם...... לינקין פארק -זה רוק ........שאלתי על פופ- אבל הם טובים. אנסינק -לא אוהבת אותם...ממש ממש ממש לא אבל בבקשה אל תגרום לי להכנס לזה עכשיו. בלו הם בסדר גמור......

backstreet girl

New member
וכמובן......

בקסטריט בויז..........חולה עליהם......... יש להם שירים מקסימים.... אתה יודע שהם כבר התחילו להקליט את האלבום ה-6 שלהם..... גאד...הם נהדרים......

backstreet girl

New member
הם להקה יותר מ-10 שנים..

תראה את ווסטלייף, אנסינק ובלו מגיעים לשיא כזה...... פופ זה דבר חולף והם נשארו המון זמן..

narkisu2

New member
משהו שאולי יעזור לך

יש כזה מגזין אמריקאי שקניתי בסטימצקי (עלה 30 ש"ח!!) כמובן יש בו הרבה מפורסמים וזה כולל בריטני,והיה מצורף לזה מן סימנייה ארוכה והיו שם בכל חלק של הסימנייה תנועות של ריקוד של שיר אחד של להקה אחת נראה לי שראיתי אותה פעם בטלויזיה אני חושבת "סטפס",וחוצמזה בעתון כולו היו מלא מפורסמים ואני אומרת זה היה עתון מפוצץ עם איזה מליון פוסטרים, חבל שבישראל לא לוקחים ת'רעיון ברצינות,ראש 1 לדוגמא צריך אנערף לעשות כל שבוע פוסטר ולא כל חודש, ואם כבר מגזינים של מפורסמים אז מחו"ל

למעלה