חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifועכשיו ברצינות...

את יכולה לקנות את השמחק מחשב Britney dance beat שמלמד לרקוד כמו בריטני (אני חושב) המשחק מחשב הזה קצת קשה להשגה.. ואין טעם לחפש באינטרנט אז חבל על המאמץ (מניסיון..)

NarihS

New member
מה אמרת? קשה להשגה באינטרנט?

לי יש את המשחק והורדתי אותו מהאינטרנט מתוכנה שקוראים לה emule ואפשר להוריד שם ממש הכל! תרגומים לסרטים, סרטים, משחקים, וכל מיני.. גם אלבומים וסדרות.. וזה לא מלמד איך לרקוד כמו בריטני, אתה אחד מהרקדנים שלה ויש כריאוגרף שאתה צריך לעקוב אחרי מה הוא עושה ובאותו הזמן ללחוץ על מקשים בשביל לעשות את זה(צריך לשחק בשביל להבין). ואם אתה לא נפסל בכלל אתה מגיע בסוף לרקוד איתה על במה.. וכן יש צעדים שלה שם, אבל זה לא שמלמשים אותך.. זה פשוט אתה לוחץ על כל מיני מקשים וזה עושה את זה.. ויש שם גם קטעים מאחורי הקלעים של ה dream within a dream סיבוב הופעות, וזה ממש שווה.. הנה האתר להורדה: http://www.lh.2y.net/ תחפשו שם.. זה אמור להיות שם איפשהו...

giglili

New member
אז אין כאלה אתרים על בריטני שמראים

איך לרקוד את הריקושים שלה?

i4britney

New member
בואי אלי אני אלמד אותך ...

בואי אלי אני אלמד אותך איך לרקוד את כל הריקודים של בריטני ואם תרצי גם אחרים, 25 ש"ח לשיעור מותק. זה זול!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifנדב...

אתה יכול ללמד גם אותי

NarihS

New member
הא סליחה לא ידעתי!!!

ממש ממש מצטערת.. מעכשיו אני לא אעשה את זה..

backstreet girl

New member
אני יודעת לרקוד את :

i'm a slave for you opss....i did it again ואת....baby 1 more time ... וגם קצת מ-over protected

backstreet girl

New member
נו מה ......אתה מעריץ שלה....

אני לא מעריצה שלה.. אני לא צמודה לקליפים שלה כל הזמן... אבל אני חושבת שהיא רקדנית מדהימה.. היא פשוט רוקדת מדהים.......

i4britney

New member
שיהיה...

זה לא קשור להיותי מעריץ שלה, יש מלא מעריצים שלה שלא מסוגלים לרקוד את הריקודים שלה, אני פשוט בן-אדם אימפרקטיבי ואנרגטי מאוד (מזל טלה אגב אחת ממזלות האש) ובגלל זה אני מצליח לרקוד את הריקודים שלה, הם מחייבים המון הוצאת אנרגיות רק שתדעי ככה שזה לא כזה קל אם את חושבת גם למעריצים שלה!

backstreet girl

New member
כם אני כזאת.......

אני המפרקטיבית אפילו הרבה יותר ממך......... אני אנרגייתית כ"כ .... יש לי כוח לכל דבר.. אני מאוד מאוד מאוד אוהבת לרקוד....... כמוזיקה מתנגנת אני מתבטאת בצורה לא נורמלית....... כמו שאתה יודע את כל הריקודים של בריטני אני יודעת את כל הריקודים של בקסטריט בויז.....את כולם.....ואת אבריבדי די קשה לרקוד.... אני יודעת מה זה לרקוד..... אני רוקדת ללא הפסקה.. מוזיקה זה חלק ממני.. ריקוד זה חלק ממני... משחק זה חלק ממני..... וכתיבת שירים זה חלק ממני....

backstreet girl

New member
אני מה אתה רוצה......

רוקדת .. שרה... משחקת.. כותבת שירים.. מלחינה בפסנתר ואטוטו עוברת לגיטרה... מוזיקה זה חלק מההתפתחות שלי...... אני ומוזיקה זה כמו ששאקירה אומרת- סבון ומים.... אני אוהבת את כל סיגנונות המוזיקה בעיקר פאנק רוק ובקסטריט בויז...... אני גם מאוד אוהבת פאנק פופ ופופ בפניי עצמו....... אני לא חושבת שזו מוזיקה מגעילה כמו אלה שאוהבים רוק.... בדרך כלל משאוהב רוק שונא פופ אבל אני לא כזאת........ אני חולה על פופ ורוק..... כמו כן אני מוכנה להפתח למוזיקה קלאסית. לבלוז ולרגאי...לאר אנד בי והיפ הופ..... אני חושבת שלכל מוזיקה יש איזה קסם. אבל מזרחית אני לא אוהבת... אני חושבת שהיא היא מוזיקה עם שפה די זולה....... בקצור....אני מאוהבת במוזיקה.... האמנים שאני שאני הכי אוהבת הם: בקסטריט בויז אבריל לאבין כריסטינה אגילרה אוונסנס בריטני ספירס אמינם מדונה שוגרבייביס ג'ניפר לופז כמו כן אני גם אוהבת את האמנים: דיידו נלי פורטדו שאקירה ואנסטסיה...

למעלה