חייבת לשתף...

anshell

New member
שלום מיכל,אני חייבת לשאול-

מי עשה לכם את הסמינר? נתנו לכם משהו לפני שקשרו לכם ת´עיניים? ולמה לכם ליפול על הריצפה? חוץ מזה,תאמיני לי שזו לא ההרגשה שמרגישים כשלוקחים כדור או טריפ ורוקדים במסיבה....ואף אחד לא קושר לנו ת´עיניים,להיפך,הן פתוחות לרווחה.... וכן,זה היה שווה את זה..כל רגע...:) יום כתום אנשל

מיכל..~

New member
חבר´ה..

אוקיי..טעיתי...כתבתי במקום לא לי, ובעניין שלא לי.. סליחה..מצטערת. רק רציתי שתדעו שאני לא איזה בת עשירים מופנקת, אני ממש לא.. סליחה על ההתפרצות...מבטיחה לא לכתוב פה שוב..לפחות בנושאיםה אלו.. יום טוב לכם מיכל

tiger

New member
את דווקא מוזמנת ליכתוב כאן מתי שבא

לך,רק אם אפשר לא את "דבר המפרסם" אן דברים שאין להם שום נגיעה למציאות.היה וכתבת כזה דבר גם לא נורא.מקסימום אנשים/אנחנו אומרים מה דעתינו על זה.אני לא חושב שמישהוא כאן ניסה ליפגוע בך באופן אישי.אני בטוח שלא ודיון...בישביל זה אנחנו כאן לא?אז אם את לא רוצה את לא חייבת,או אם כל מה שהיה לך לישאול זה "אם זה היה שווה את זה"(דרך אגב כמו שאומרים-כייין ולע)אז להיתראות. t

anshell

New member
מיכל,אל תלכי...

אנחנו רק רצינו להגיד לך שכל מה שאומרים לכם בביה"ס או איפה שזה לא יהיה לא כל כך נכון,והמטרה של הרשות למלחמה בסמים היא להפחיד,וזו לא דרך נכונה,כי אנשים מתישהו יתמודדו עם פחד,את מבינה? כאחת שיש לה נסיון בתחום המדובר אני יכולה להגיד לך שיש עוד אלף דרכים להסביר לנוער למה לא משתלם להם להתעסק עם סמים,בצורה קצת יותר נורמלית. ואני לא יושבת שמישהו פה חושב שאת מפונקת,ואני כן חושבת שכדאי שתישארי פפה,אני בטוחה שיש לך מה ללמוד מאיתנו,ולנו ממך. יום כתום אנשל

יאיר5

New member
מיכל אף אחד לא התכון להעליב

אותך או משהו כזה בטח שלא אני סך הכל רציתי רצינו לומר לך שהם מטעים אותכם בקורם הזה זה הכל ובטח שלא חשבנו שאת מפונקת או משהו כזה בכלל לא רק מה שלימדו אותך היה לא נכון ואנחנו רק אמרנו לך את זה אז תכנסי מתי שרק תרצי ואני וכולם פה ישמחו לדבר איתך. תרגישי טוב יאיר

nbh

New member
לא רוצה 1000 דרכים אבל רוצה כמה..

אנשל אשמח לשמוע ממך על הדרכים להסביר לבני נוער... דלוף תודה

יאיר5

New member
אני לא אנשל אבל אני יגיד לך מה

חושב שנוער יוכל להבין בתור אחד שגם התמכר לסמים בגיל צעיר. קודם כל האמת שיסבירו אמת ולא שטויות כמו שמלמדים את מיכל. ושיפסיקו להפחיד ויתחילו להסביר. היום רוב "ההסברה"של הרשות למלחמה בסמים היא הפחדה לא נכונה שאף נער נערה לא קונים אותה ואת זה אפשר לראות בעלייה המתמדת בשימוש בסמים בקרב הנוער. אולי אם היו מתחילים לספר להם מה הנזקים האמיתים לאן אפשר להגיע כתוצאה משימוש אולי אם יתיחסו אליהם בצורה בוגרת ולא ינסו להפחיד אותם ולמכור להם שטויות וההסברה תהיה הרבה יותר מסיבית ואמיתית אולי רק אז בני נוער ישמעו ויקשיבו לשם שינוי ואולי גם יפנימו כמה דברים. המצב היום זה בושה לרשות איך שהיא נכשלה בגדול בגלל כל הדמגוגיה שהיא עושה לדוגמא הגוינט שהופך למזרק בתשדירים שלהם מה הם מנסים להגיד לנוער אם היום עישנתם גוינט מחר תזריקו??? לא רק שהנוער לא קונה את זה הוא אפילו לא מתייחס לזה. אולי אם ישימו שם כמה אנשים שאכפת להם ולא חולרות בחליפות שמענין אותם כמה יכנס להם לבנק בסוף החודש אולי כשיפעלו מתוך רצון לעזור ולא להפחיד אז יצליחו במצב שיש היום ובשיטות העלובות שלהם חבל על הזמן והכסף שמבזבזים.

nana17

New member
אני חושבת...

שכדי לחנך בני נוער לא להישתמש בסמים צריך להביא בן אדם אשר בעבר היה מכור ועכשיו נקי כמו שאני הירגנתי פגישה לכיתות ט´ עם אדם אשר היה מכור ועכשיו הוא 5 שנים נקי מסמים ,וראיתי את התגובה של הנוער כשהוא סיפר את סיפור חייו ולדעתי זה השפיע ,עלי זה היה משפיע... אבל מצד שני תלוי בבן אדם... ננה

nbh

New member
ואולי...

המסר שמתקבל הוא הפוך... ש.. הנה אפשר לצאת מזה אז השדלא כל כך נורא???

יאיר5

New member
אם היית יודעת כמה נורא "השד"

הזה שנקרא סמים וכמה קשה לצאת ממנו אם אפשר בכלל אז היית מבינה שמי שמעביר מסר שזה לא נורא טועה בגדול. כשמכור מסביר מה עבר עליו כמה הוא סבל איך הוא הגיע לבתי סוהר איך נהרסה לו המשפחה איך פתאום הוא מתעורר אחרי שנים של שימוש בהרואין ואין לא כלום כלום חוץ מצרות בשפע מה לא נורא בזה? זה הכי נורא שיכול להיות אני לא חושב שיש עוד משהו שיכול לגרום לנזקים עצומים כאלה.פשוט אני אומר שלגבי הסמים הקלים מה שנקרא צריך להסביר תתופעות לוואי מה יכול להיות אמת לא הפחדות. אם תרצי תכתבי ותשאלי איזה תופעות של איזה סמים את רוצה לדעת ואני יכתוב לך אני חושב שאין סם שלא השתמשתי בו בתקופה זאת או אחרת בחיי. לכל הסמים יש תופעות דומות אצל כולם אולי בשינוי קטן אבל אצל כולם זה דומה.אז אם תרצי הסבר אמיתי אני ישמח לכתוב לך פה ולהסביר במדויק לא מהספר מהנסיון. שיהיה לך שבוע טוב. יאיר

anshell

New member
השד לא כל כך נורא??????

תגידי,נראה לך שהתמכרות לסמים והגמילה מהם היא "לא כל כך נורא"? מה נראה לך,שהליך גמילה זה הליך כיפי כזה כאילו????? אני לא יודעת מה נראה לך,אבל אם היו מביאים לי איזה נרקומן בגמילה כשהייתי בביה"ס אולי היום היה קצת אחרת,וכיוון שאני כן שותפה פעילה בפורום הזה אני יודעת שהליך גמילה זה שווה ערך לשבעת מדורי גהנום אם לא יותר. אנשל

יאיר5

New member
תאמת מה גורמים הסמים לספר לא

להפחיד הצעירים של היום לא טיפשים בכלל ולא אוכלים את כל החרטות של הרשות שיתחילו להסביר כמה מזיק כל סם ומה התופעות ואיך להתמודד כשלוקחים סמים. שלא יקרו מקרים שצעירים ימותו מחוסר מידע כמו שקורה היום שהרשות לא רוצה להסביר בתירוץ שהסברה פירושה לגיטמציה לשימוש אם היה להם קצת שכל הם היו מבינים שאף אחדד לא מחפש תאישור שלהם ואולי הם היו מצילים כמה חיים כמו במקרים שכמה צעירים נפטרו בתקופה האחרונה מהקסטזי הוא לא היה מורעל פשוט או ששתו יותר מידי ומתו מהרעלת מיים או שלא שתו מספיק ומתו מהתייבשות לא חבל??? לא כואב הלב? כל קורבן כזה צריך להיות על המצפון של היושב ראש של הרשות במלחה בסמים עוד מעט הילדים שלו יגדלו אולי אז הוא יתחיל להרגיש קצת אכפתיות ויתחיל לפעול באמת ולא רק בכאילו... יאיר

nbh

New member
את האמת.. לספר

עד כמה שאני יודעת מספרים לתלמידים על הנזקים שגורמים הסמים על ההשפעה על המוח הגוף והנפש. לא ידוע לי אם אכן מספרים כיצד להתמודד עם התופעות עצמן בזמן התרחשותן. מאיפה ניתן לדעת את הפרטים הללו?

star*dust

New member
הבעיה היא....../images/Emo18.gif

שכל אחד מקבל את זה אחרת. בקשר לכימיקלים אני חושבת שצריך להסביר מה בדיוק הפעולה שלהם על הגוף כדי שידעו באמת איך צריך להתנהג, כמה לשתות וכו´. מסכימה עם יאיר, רב האסונות האלה קורים בגלל חוסר מודעות ולא הסם עצמו! star

יאיר5

New member
בדרך כלל מפחידים ולא מספרים

הכל הם אומרים שהם לא רוצים לתת לגתימציה לשימוש כאילו מישהו מחכה לאישור שלהם.כתבתי בהודעה למעלה שאם תרצי אני יסביר לך פה מה גורם כל סם ומה התופעות שלו מה השפעות בקיצור מה שתרצי לדעת ממקור ראשון אני יכול לספר אז אם תרצי תכתבי פה אני יענה ואני בטוח שההיו עוד שיענו. יאיר

nbh

New member
מה שלא מספרים על הסם

בשני האתרים למטה יש מידע רב על הסמים והשפעותיהם, אז על כל מוציאי הדיבה הרעה כלפי הרשות.. הם כן מוסרים מידע ולא רק מפחידים. ההשאלה שלי היא מה עוד הייתם מוסיפים למפגש עם בני נוער. מה יכול לדבר אליהם?

יאיר5

New member
מוצאי דיבה???

אני עוד לא שמעתי אף פעם שהרשות מסבירה למי שלקח הקסטזי שאסור לשתות הרבה או אסור לשתות קצת מידי עוד לא שמעתי שהם הסבירו אף פעם לנרקומנים למה אסור להזריק במזרק משומש אפילו שהוא שלך. ואם אנחנו מוצאי דיבה אז לכי לרשות שיסבירו לך אולי הם יגידו לך להסתובב ולקפוץ עד שתפלי כמו שאמרו למיכל........ אני עוד במה שאמרתי שברשות למלחמה בסמים יושבים אנשים אגואיסטים שכל מה שמענין אותם זה המשכורת ולא חיי נוער וחיי אדם ואם את חושבת משהו אחר אז לכי לאתר שלהם שיסבירו לך הם הסתומים האלה. מעניין שהם בכלל לא מצליחים והשימוש בסמים רק גובר וגובר. ראיתי סקר שלהם שהם אומרים שכמה אחוזים בודדים התנסו בשימוש בסמים אני לא יכנס לנתונים אבל הם אפילו לא בכיוון כל מה שהם עושים זה מונפולציות עלובות ועיוות האמת. הם אם היו עושים תעבודה שלהם המצב לא היה כל כך גרוע ועלוב כמו עכשיו בושה להם אוכלי חיינם עלובים שגוזלים כמעט את כל התקציב על משכורות ותנאים בשביל הבכירים לא פלא שהמצב כזה!!! יאיר

anshell

New member
הם לא מספרים המון דברים!

ראי לדוגמא את הפרסומת שלהם נגד מריחואנה ואקסטות... תעשי לי טובה,זה ממש בדיחה,אני רואה אותה כל יום,ומוכנה להצטרף לניסויים שלהם,וגם אכפת לי למי יש זכות קדימה.... עשו מעכבר גורד שחקים.... לא אומר לך שאני חושבת שסמים זה דבר טוב ובריא,אבל אני גם לא חושבת שצריך להציג אותם בצורה שהרשות מציגה אותם,עם העלק הפחדות שלהם.... וכל מי שהתנסה בסמים אי פעם יושב ומסתלבט על הפרסומות הכל כך אוויליות שלהם.... יש לרשות עוד הרבה מה ללמוד על סמים,שימוש בהם,תופעות לוואי,ואיך להציל חיים......המון מה ללמוד... יום טוב אנשל

nbh

New member
זו הזדמנות ללמד מי שאינו יודע..

אבל בינתיים לא קבלתי כל מידע מכם... מה צריך לעשות?.....

למעלה