חייבת לשתף...

מיכל..~

New member
חייבת לשתף...

עשו לנו סמינר נגד סמים..ואני חייבת לספר לכם חוויה אחת שעברה עליי שם: קשרו לנו את העיננים עם צעיף, כיבו את האור..שמו מוזיקה טראנס מקפיצה ורועשת..אמרו לנו להסתובב סביב עצמינ ולא לעצור... התסובבתי..היה ממש כייף..הרגשתי ריחוף וניתוק..צלילים שעוטפים אותי, אני לבד החושך והמוזיקה.. הסתובבתי הסתובבתי..הסתחחרתי..הכל מסיביב הסתובב..ואני עסוקה במוזיקה כל כולי עסוק בצילים ובסיבובים..פתאום כבר קצת נמאס והרגשתי בחילה..אבל המשכתי להסתובב..הרגלים נעו מעצמם.. הראש כבד הרגלים קלילות ממשיכות לנוע ולרקוד...כאילו מנותקתות מהגוף.. הפכתי לשניים..הרגליים..ושאר הגוף.. הרגלים בשלהם מסתחררות סביב ושאר הגוף עשוי בלא ליפול.עשוי בלכאוב, לכאוב את הסחרורות, לכאוב את הבחילה..לכאוב את החוסר אונים.. פתאום..הריצפה נשמטת מתחת לרגליים שלי..הכל מתהפך...אני נופללללללללללללללללללללללללללת............... בום!!! הראש נדפק בריצפה...אני קמה מורידה את הכיוסי..ורואה את כולם..פשוט כולם באותו מצב כמו שלי..על הריצפה צלאי בחילה וכאב... מלאי התרגשות, מלאי תחושות שצפו..וממישכות לצוף.. הראש עדיין כואב מהמכה... זה היה שווה כל הסיחרור הזה, תגידו לי?.. היה שווה?.. מיכל

יאיר5

New member
אני מצטער להגיד לך שאין שום סם

שגורם לתחושה כזאת ואני אומר לך מנסיון. רק שתדעי עם הסמים לא היו נותנים הרגשה טובה מי היה רץ לקנות אותם בכל כך הרבה כסף לא יודע מאיפה מביאים לכם תשטויות האלה לפחות שילמדו דברים אמיתים שתוכלו לעזור או משהו כזה אם תספרי לאיזה נער שמשתמש בסמים דבר כזה הוא יצחק עליך שעה אני לא יודע למה לא מלמדים דברים אמיתים בארץ הקטנה שלנו.תגידי למורה שלך שיספר לך איזה סם גורם לתחושה כזאת וכשהוא יענה תגידי לו שהוא מדבר שטויות כי אין אין דבר כזה ואני לא למדתי במכללה למדתי בבית הספר של הסמים.... יאיר

יאיר5

New member
אולי שילדים מריחים דבק הם מרגישים

ככה. אם תרצי לדעת מה באמת מרגישים משימוש בסמים שונים תשאלי אני יספר לך לא שטויות תאמת.ושלא תחשבי שאני בעד שימוש בסמים פשוט אני נגד שטויות. יאיר

יאיר5

New member
חחחחח על זה לא חשבתי חחחחח

ראיתה מה זה במקום שילמדו אותם דברים אמיתים שיוכלו לעזור באמת איזה שטויות מלמדים אותם ואחר כך מתפלאים שהמצב על הפנים במקום שילמדו על הנושא נותנים להם לקפוץ ואומרים להם שככה מרגישים אם זה לא היה עצוב הייתי צוחק איזה שעה... יאיר

אל תזכיר כאלה דברים...

הבטן שלי כבר מתהפכת רק מהמחשבה על חמין... כבר איזה שנתיים לא נגעתי בחמין, ואני מוכן לשלם עכשיו הרבה למי שיביא לי לרוצ´סטר חמין כמו שצריך...

tiger

New member
חברה שלי הקשכפיתית לא יודעת להכין

חביתה אבל חמין...חמין פעם בשנה פעמיים גג בחורף יוצא לה מדהים ,לא שהיא עושה יותר ובצדק.כשאמרו "סיפור מההפתרה" היתכוונו לתהליך ההכנה של חמין/צ´ונט לא לשום דבר אחר.או עוד דוגמא שקפצה לי לראש:חמין,צ´ונט וצ´ולנט זה שמות שונים לאותו התבשיל.כמו שגרס ומריחואנה וקאנביס זה שמות שונים לאותו הצמח.יחי ההבדל הקטן (אם בכלל)חמין עולה לי לראש ונותן לי "בעיפות" ובצלילות יותר חזק ויותר מהר מכל סיגריה של חשיש שאי פעם עישנתי.בחיי שזה חומר שצריך להכניס לפקודת הסמים המסוכנים.אין חמין קליל כמו שאומרים יש רק צ´ונט טעים. t

אני לא יודע אם את החמין צריך להכניס

לפקודת הסמים המסוכנים, אבל מה שבטוח את התוצאות של אחרי החמין צריך...

קשכפית

New member
רוצה חמין? אני מוכנה להכין לך

כלומר לא לך במיוחד, אלא סיר גדול שמספיק גם לך
אבל בשביל זה תצטרך להדרים ליד אליהו רובע יהודי בתל אביב... מתי אתה בא?? קשכה

tiger

New member
מהיכן אנחנו מקבלים מימך הודעות איש?

אם מותר לנו לישאול??? בקייץ בהחלט יותר טוב שנוכל משהוא אחר... t

מרוצ´סטר ניו-יורק

הנמצאת באפ-סטייט ניו-יורק, מרחק של כ-7 שעות נסיעה לניו-יורק סיטי, שעה ומשהו נסיעה מבפאלו וממפלי הניאגרה, 3 וחצי שעות מטורונטו קנדה. עיר מאוד נחמדה עכשיו בסתיו, אבל מאוד לא מומלצת בחורף... (אלא אם כן יש כאן מזוכיסטים שכיף להם במינוס 5 עד מינוס 10 ואף למטה מזה מעלות צלזיוס). מה שכן, השלג הרב בחורף יפהפה ומפצה על הקור...

tiger

New member
איזה יופי.אני דווקא פריק של שלגים ../images/Emo135.gif

וקור.בקייץ אני סובל.בחורף עושה לי משהוא טוב,פחות משעמם,יש יותר עקשן באויר... t

אז אתה וקשכה מוזמנים לבוא להתארח...

ואני מתכוון לזה. אבל אני מראש מזהיר שאני לא אוותר על החמין...

tiger

New member
אחי - זה הדיל שאני מציעה: ../images/Emo18.gif

הכרטיסים עליך - החמין עלי
ותאמין לי: לי זה עולה יותר.... דיל כזה לא תמצא בשוק... שלך קשכה נ.ב.: מתי הכרטיסים מגיעים..?

tiger

New member
ניפגש בטיילת-הטיפ עלי../images/Emo6.gif

גם אנחנו ברווק טייגר המנהל המובטל דוד קום

anshell

New member
מה אתה עושה שם??????

אתה חי שם או פה? אם מותר לשאול כמובן.... אנשל

למעלה