חייבת לשתף...

אני חי רוב הזמן ברוצ´סטר

מה שאני עושה שם, זה לנהל חברה בישראל... אלה נפלאות האינטרנט. לא חייבים לחיות פיזית במקום שבו פועלים, והפעילות שלי היא לחלוטין רק בישראל. כל הצוות שלי נמצא בישראל, ואני מנהל את החברה עם שלט רחוק - האינטרנט. אני נמצא ברוצ´סטר בעקבות האהבה... אילן, בן זוגי המקסים הוא גם פסנתרן מחונן (סליחה על חוסר הצניעות...), והוא לומד עכשיו את לימודי הדוקטורט בפסנתר (כן, בארה"ב יש דבר כזה דוקטורט בפסנתר...) ב- Eastman school of music, השייכת לאוניברסיטת רוצ´סטר, שזה אחד מבתי הספר למוזיקה הידועים בעולם.

קשכפית

New member
סחטיין עליך, מקווה שכיף לך שם

אתה לא מפסיד כאן כלום כמו שאתה יודע...... האמת שזה די מדהים שאתה חיי אי שם ומנהל את העיניינים אי כאן... לא הבנתי בדיוק מה אתה מנהל בעצם כאן בארץ, וגם את הקשר שלך לנושא הסמים??? שבת שלום אי שם בצפון הקר קשכה

לצערי אני יודע שאני לא מפסיד כלום..

אני מנהל את פורטל בסט שופינג. הפורטל שם לו למטרה להאבק למען נושאים חברתיים (כמו סמים, זכויות האדם, זכויות בעלי חיים ועוד), ולפעול למען צרכנות הוגנת בישראל. לפורטל יש גם חלק מסחרי שנועד לממן את הפעילות שלנו (אם כי במצב השוק של היום, אני לא רואה באופק מתי זה יקרה...), והוא מכיל את מאגר החנויות הגדול והמעניין ביותר ברשת (דעתי הסובייקטיבית כמובן...). בכל מקרה, אני רואה בפורטל קודם כל מפעל חיים, ורק אח"כ עסק כלכלי, ולכן אני ממשיך לתפעל אותו ללא רווח. אני מזמין אותך לבקר בפורטל, אני בטוח שתהני ממנו. ומאחר שהזכרת לי שאנחנו מתקרבים לספשבוע... אני אשלח לך משהו מיוחד לסופשבוע. כתבה מתוך מדור "ציני-כאן", המדור הסאטירי-חברתי שלנו. הכתבה היא על הישראלי המכוער בחו"ל (אפרופו, אין דרך לברוח מהישראלים - זה בדוק!
). כתבה שהמסר שלה מאוד עצוב, אבל הכתבה עצמה מצחיקה עד דמעות... שבת נפלאה קשכפית, נמר ולכוווולכם. ממני, אמיר. נ.ב. אם אני כבר עושה פרסומת... אז עכשיו יש אצלנו סקר (שיסתיים במוצ"ש הקרוב) בנושא שמאוד יעניין את הפורום הזה... וכן דיון מרתק בפורום בנושא הסמים.

tiger

New member
עונה קשכפית לקישורים:

אמיר לא ממש התעמקתי בפורטל, אך על פניו הוא נראה שווה לגמרי! כמו כן קראתי את המאמר על הישראלי המכוער... מה יש לומר, לא חידש לי כלום, כל מילה בסלע! רק לדיון על הסמים עדיין לא נכנסתי... צ´או קשכה

tiger

New member
אמיר אגב, האם מנהל הפורום הוא

הכנר המפורסם?... או שזה פשוט אדם בעל שם זההה?? קשכה

tiger

New member
איזה פדיחה...עכשיו אני הולך לתת ../images/Emo46.gif

לעצמי מכות ואני עוד גדלתי על "קול המוסיקה"...מיילה דיסלקט אבל גם סנילי,איזה מנהל פורום מצאתם לכם,שאלוהים ישמור. t

גם וגם וגם וגם

כל כולם ביחד. לילה ובוקר וערבוביה שלמה. אני באמת מאחל לכם לילה טוב, והולך, או יותר נכון זוחל, לישון - ואמיר - סלחתי על הדיסלקציה, מראש כמובן.

tiger

New member
צניעות לדעתי לא קשורה לנטייה מינית

ולדעתי האישית אתה אחד הגולשים היותר צנועים שהיקרתי.אנשים עם רזומה הרבה פחות מרשים מישלך מנפנפים כנפיים ועושים הרבה יותר "רעש" וצילצולים... t

anshell

New member
יאאאא איזה כיף לך......להיות רחוק

מהזוועות של פה..לא ששם אין זוועות,וכשזה בא זה בא בגדול,אבל אני מאמינה שהתחושות שיש שם ביומיום שונות במקצת.... תגיד איך אתה מסתדר עם הקור המזעזע? ומה זה,אותי לא מזמינים לחמין של קשכה??????? יום כתום אנשל

tiger

New member
אחותי כשניזכה ליראות חמין מקשכה

גם את תיהיה מוזמנת.אל דאגה. גם אני מחכה. t

היי אנשלית

לגבי הכיף זה נכון ולא נכון - ישראלי נשאר ישראלי (ככה לפחות אני מרגיש), ובתוך הלב אני לא יכול באמת להתנתק ממה שקורה בארץ. מה שכן, אני מסתפק בלראות פעם בכמה ימים את מהדורת מבט לחדשות באינטרנט ולקרוא כל יום כותרות מרכזיות באינטרנט, וזה מאוד נחמד שאני לא חייב לשמוע כל שעה את הפיפסים של החדשות וכל חצי שעה את מבזק החצי... במדינה שלנו אפשר לצאת משוגע רק מלשמוע את החדשות ללא הפסקה. בנוגע לקור - בסך הכל זה פחות נורא ממה שזה נשמע כי הכל כאן ערוך בהתאם למזג האוויר. הטמפרטורה בבית היא קבועה בהתאם לחימום. בכל חנות או קניון או עסק מסחרי אחר - גם כן מאוד חם (יותר מדי חם לטעמי). כשאת יוצאת החוצה את לובשת המון שכבות - געטקס עליונים ותחתונים, מעל זה בגדים רגילים (רצוי קורדרוי ולא ג´ינס. ג´ינס מקפיאים לך את הצורה...), מעל לזה מעיל ארוך שמחמם אותך מלמעלה ועד למטה, וכמובן צעיף וכובע שמכסה גם את האוזניים (אלא אם כן את רוצה שהאוזניים יפלו לך...). אז כשערוכים בהתאם זה לא כל כך נורא. מה שהכי מעצבן בכל הסיפור, זה הסיפור הארוך של ללבוש את כל השכבות האלה. ומה שעוד יותר מעצבן, זה שבכל המקומות המחוממים שאליהם את מגיעה את צריכה להתפשט מכל השכבות אחרת את נמסה. אני די מקנא בשכנים שלי מטורונטו. שם יש להם ממש עיר תת קרקעית, עם רחובות, חנויות וממש כל מה שצריך - הכל מחומם ומתחת לאדמה. ברוצ´סטר אין לנו את הלוקסוס הזה, והמעבר ממקום למקום ברגל הוא לא כל כך סימפטי. אבל לא לרחם עלי... השלג המקסים מפצה על הכל

ורק רציתי להגיד לך

שיד אליהו עושה לי זכרונות של חמין מה זה טוב, הכי טוב שאכלתי בחיי.

anshell

New member
אחי,חמין עושה לך את זה?

מי מכין אותו?קשכה????? הרגת אותי מצחוק על הבוקר...גדול! יום כתום אנשל

למעלה