חייבת לשחרר קיטור ...

נץ666

New member
האם מישהו יכול להסביר לי ענין זה

מדוע לוקחים הלוואה לחתונה - לאירוע שנמשך שעתיים עד שלוש שעות, נכנסים לפעמים לחובות מיותרים, כאשר את ההלוואה אפשר להקדיש לרכישת דירה למשל? אני לא מבין את סדרי העדיפויות האלה.

mich78

New member
מה שגם אני לא מבינה

ולכן החתונה תהיה צנועה ובלי הוצאות מיותרות את ההשקעה הכספית אני מעדיפה להשקיע באפיקים אחרים

דיא

New member
מישהו יכול להסביר מדוע

מגיל 0 מפמפמים לנו איך היום הזה יראה, מה נלבש, איך נרגיש, ושאנחנו חייבות, אבל ממש חייבות להיות כאלה? מדוע מיליוני נשים ברחבי העולם מרעיבות את עצמן כדי להכנס למטריצה המתוכננת עבור היום הזה? מאותה סיבה לוקחים גם הלוואה. מה לעשות, אם תעז לומר לי שיש לנו חופש בחירה מלא בחיים אני אדרוש הוכחות...

alona 9

New member
גם אני לא מבינה נץ

אבל..... כששאלתי מישהי על אירוע שבילתה בו בערב קודם, היא ענתה..... נפלא! האוכל היה מצויין,18 סוגים של סושי,כבד אווז
..קוויאר בשפע על השולחנות,..שתייה כיד המלך.. "הייתם בחתונה?" המשכתי לשאול.. "נדמה לי שזה היה בר מצווה...או... בת מצווה" ענתה. אז מה דעתך נץ? יש סיבה להלוואה?

mich78

New member
זה קשה ...

קשה לספוג את חוסר ההבנה קשה להסביר בכל פעם מחדש שהם פשוט לא מעונינים לפני שלוש שנים גם אני חייבתי בבועה הורודה והמושלמת שבכל פעם מחדש פשוט התפוצצה לי בפרצוף, גם אני חשבתי כי על ההורים לעזור, וזאת למרות שמהרגע שהתגייסתי הובהר לי שעלי להשתתף בהוצאות הבית שבו אני גרה, אחרי השחרור הייתי מעבירה כסף להורי משמשכורת שהרווחתי ובנוסף מיממנתי לימודים, אימי לא הסכימה לשמוע על כך שאעבור ומצד שני הרגשתי שאני חיה "בשכירות" ואם זה ככה אז עדיף לפחות לגור בשכ"ד בבית משלי, בחדר משלי ולבד.. ברגע שראיתי את הפרצה הראשונה עשיתי את הצעד, עד היום היא לא אוהבת את זה, שייצאתי מהבית לפני חתונה, שאני גרה היום עם בן זוגי, עם זה שלמרות הקשיים אני גם ממננת לימודים [בשבילה הייתי ותמיד אהיה הכבשה השחורה שמביישת את כולם] היא מעולם לא עזרה, לא ניסתה לעזור, אלא להיפך, מהרגע שיצאתי הובהר לי שאם זו ההחלטה אין לי לאן לחזור, ושלא אעיז לבקש עזרה כלשהי, פעם אחת מעדתי, שנקלעתי לקשיים, ביקשתי פעם אחת שגם היתה פעם אחת יותר מדי, ולכן לא אבקש ממנה ל עו ל ם עזרה כלשהי מצערת שנסחפתי

לורליי43

New member
אז את עושה את מה שצריך לא לנתק

את הקשר לגמרי? אין לי מושג איך הייתי עומדת במצב כזה. לא בטוחה שהייתי כל כך סלחנית.

mich78

New member
לא הבנתי כ"כ

אני צריכה לנתק קשר
לא חושבת, עברתי גם שלבים של ניתוק קשר לכמה חודשים זה לא ממש עבד כי היא הפעילה אנשים היום אין קשר הדוק, אנו גרים במרחק של כמה דקות הליכה ברגל ומגיעים אליהם פעם בשלושה שבועות לערך לארוחת ערב יושבים קצת והולכים הביתה לשקט ולשלווה שלנו
היו שבועות של כעסים, בכי ואיבוד שפיות היו הרבה דמעות שירדו שנים, אל בעזרת טיפול הבנתי שהיא כזו, ועלי לקבלה ככה או לנתק קשר ואם אני לא מעוניינת בניתוק יהיה עלי לקבל אותה כמו שהיא לעיתים בהבנה ולעיתים בחריקת שיניים להגיד שאני כועסת ורוגזת, אני כבר פחות, תמיד יצרום לי איך אחי מקבלים ואני לא, אבל זה משהו שלמדתי להשלים וזה משהו שאינני מצפה ממנה בכלל וזה משהו שיצר קרע גדול עם אחיי
, שעדיין קשה לי להשלים איתו

ואני להבדיל ממך בחרתי לנתק קשר

ולא כדי להשפיע עלייך אני אומרת לך שמאז "נפתח" לי מקום גדול שהיה מלא בכעסים ומכאובים, ואת המקום הזה מילאתי בהמון דברים טובים וחדשים שרק עושים לי טוב. אנני מעודדת אותך לנתק קשר אני רק מספרת על הבחירה שלי.

mich78

New member
אני ואומנם לא ניתקתי קשר

אבל גם אין קשר יומיומי, קשר של אנשים שזורם בהם אותו הדם הורדתי ממנה ציפיות, ואני לא מצפה שתתנהג כמו אם מה שבטוח אני לא אתקרב ליותר מפעם ב... ארוחת ערב ובביתי שלי (שיהיו לי ילדים) לא אגיע למצב כזה (מקווה)

לורליי43

New member
אני לא אמרתי לך מה כדאי לך לעשות

ציינתי שאני לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. מצב לא פשוט בכלל, במיוחד בתוספת הקרע עם האחים.

קצת באיחור אבל...../images/Emo27.gif

גם אני לא כל כך מבינה את הטררם שעושים סביב טכס אחד והנכונות לקלקל את היחסים להמשך. לגביך צריכה להיות רק שאלה אחת. היכן ניצב בן זוגך? האם הוא תומך בך או באימו. מצער ככל שיהיה, דפוס ההתנהגות היום ילווה אתכם גם בהמשך הדרך ולכן חיוני ביותר להעמיד את הדברים במקומם כבר עכשיו. גם אם זה לא אכפת לו הוא חייב לצדד בך לפחות בנושא ההשתתפות של הוריך. את לא אחראית להם. הם ילדים גדולים ולכן אמו של חברך לא יכולה להפנות אליך טענות בנושא. זה פשוט לא ענינה. היא צריכה לתת בדיוק את הסכום שהיא רוצה/יכולה וזהו. הדרישה והטרוניות שלה צריכות לעורר הרהורים נוגים לגבי העתיד והנכונות שלה להכנס לעימותים על נושאים שונים ומשונים (והאמיני לי כאלה אינם חסרים בחיי הנישואין).אז שוב, המון מזל טוב ותהיי חזקה.

למעלה