חייבת לחלוק איתכם

nikita j y

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo124.gifאגב, לגבי קורס אחד שם:

"מסורת ביפן המודרניים: היבטים אנתרופלוגיים" - מישהו לקח אותו ויכול להגיד עליו מילה או שתיים? ^^" אני פשוט שוקלת ללמוד אותו בסמסטר הקרוב, אז... ^^""

evilvenom

New member
אוי! זה ממש לא משתלם

עדיף ללמוד מההתחלה. אני אבטל את השתתפותי במבחן.

evilvenom

New member
התכוונתי ש...

לא ישתלם לי לפסוח על הקורסים הראשונים, אני אנסה לבטל את השתתפותי במבחן המיון.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהממ

אני יכולה לבחור קורס אחד, ואני יכולה ללמוד רק בימי שני וחמישי אחה"צ - ככה שיוצא שאני יכולה [לפי מה שהבנתי מהאתר] ללמוד יפנית למתחילים או את הקורס הזה, ובגלל שיפנית למתחילים זה קורס של שנה אני לא בטוחה שאני יכולה לקחת אותו XD בקיצור - יש לי אפשרות או לקחת את הקורס הזה, או לקחת קורס על היסטוריה צרפתית [
], שגם בה משום מה לא אלמד את הבסיס [ואני מניחה שיש כזה]. אז שווה או לא? ^^"

GnomeBubble

New member
נראה לי שתפסח רק על הקורסים

של השפה אם כבר, לא? לא חושב שהמבחן פותר אותך מהקורסים של התרבות (אלא אם הוא בוחן גם את הידע שלך על תרבות יפן)

evilvenom

New member
התכוונתי לפסוח רק על השפה

לא על התרבות, חס ושלום. עכשיו אני לא יודע אם לגשת למבחן הזה...

ketty the sheep

New member
סוג של ../images/Emo207.gif

אם כי זה קשור לנושא השרשור, אז אולי לא כל כך? בכל מקרה, שאלה לאנשים שבניגוד אליי ביקרו באוניברסיטה יותר מפעם אחת. הבנתי שאפשר להכנס להרצאות גם אם אתה לא סטודנט באוניברסיטה. אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה, אז אני לא יודעת עד כמה זה נכון. אז... האם זה נכון? או שזה נכון רק לגבי הרצאות מסוימות? איך זה עובד? או שזה כלל לא נכון ואני מבזבזת את הזמן שלי?

Nisenhouse

New member
באונ' הפתוחה

אצלי כל השיעורים דרשו ספר וקבוצת תרגילים שאפשר להוריד רק עם סיסמא, כך שקשה להישתלב בשיעור בלי להיות חלק ממנו

GnomeBubble

New member
זה מאוד תלוי

בתיאוריה, בכל האוניברסיטאות (חוץ מבאוניברסיטה הפתוחה למיטב ידיעתי) קיים העניין של "שומע חופשי", שיכול לבוא להרצאות בלי להיות תלמיד מן המניין ובלי לשלם. מצד שני, הוא לא יכול להיבחן ולקבל תואר כמובן. הבעיה היא שבפועל זה מאוד תלוי בחסדי האוניברסיטה, במרצה של הקורס, באופי הקורס, וכו'. הבעיה היא לדעתי עם שני סוגים של קורסים: קודם כל, קורסים מאוד פופולריים (שבעצם יש בהם מספר מקומות מוגבל, והמרצים כנראה לא יתנו למי שאינו סטודנט להיכנס. הסוג השני הוא קורסים קטנים ו"אינטימיים" עם מספר קטן של תלמידים. במקרה כזה מרצה ישים לב בקלות לכל מי שהוא לא סטונדט קבוע, ואם הוא לא רוצה, ואם הוא ירצה הוא יוכל להוציא אותו מההרצאה. בכל מה שנוגע להרצאות באולמות גדולים אבל לא מפוצצים, אני לא חושב שתהיה הרבה בעיה - כנראה שלא ישימו לב אליך בכלל. הקורסים של מזרח אסיה הם, דרך אגב, מהסוג השני בדרך כלל. קורסים קטנים עם כיתות קטנות.

למעלה