חייבת לחלוק איתכם

ToHrU

New member
חייבת לחלוק איתכם

את ההתרגשות שחוויתי כשנתקלתי בלינק הבא באוניברסיטת תל אביב: http://www2.tau.ac.il/yed/yednew.dll אני כל כך רוצה להגיע לשלב הזה כבר כדי ללמוד כל מה שקשור. שימו לב לכל הקורסים העוסקים ביפן, בתרבות, בתאטרון, בשפה, באקטואליה, ביחסים שלנו עם יפן . . . ויש גם לימודי יפנית המתפרסים על פני שלוש שנים . . .

ToHrU

New member
הבנתי מה הבעיה

זה מקפיץ לעמוד הראשי של האוניברסיטה . . . בכל מקרה ביחידות אקדמיות/שירותים לסטודנטים/רישום לקורסים/חיפוש קורסים תגיעו למסך חיפוש. תחפשו במדעי הרוח את לימודי מזרת אזיה ותלחצו חפש. זה יביא אתכם לעמוד :) (רק אם באמת מעניין אותכם להרתשם . . .) שבוע(יים) טוב(ים) לכולם!!!! אחזור בחמישי הבא :)

SashTheRed

New member
את נרשמת לת"א?

אם כן, אז מגניב. גם אני, וגם ללימודי מזרח אסיה... על אף שאני יותר בדגש על סינית. מתי את מתכוונת להרשם לשם? אני לא מניח שהשנה, כן?

et81

New member
לימודי מזרח אסיה בת"א

היי, עוד מישהו מתחיל לימודי מזרח אסיה בת"א בעוד פחות מחודשיים? ET

GnomeBubble

New member
ובירושלים?

למרות שאני לא עומד ללמוד מזרח אסיה. חבל שאי אפשר לבחור חוג שלישי

נ י נ י

New member
ממה שהתרשמתי יש לך ידע

וכמובן שתמיד אפשר להכנס לספריה ולמצוא ספרות מגוונת בנושא ...

GnomeBubble

New member
הלה בקשה ממני למסור לך

שהיא לא נרשמת השנה (היא משתחררת רק עוד 3 חודשים). כהיא מתכוונת להרשם רק בשנה הבאה (ואז יצא לך להיות סנפאי שלה - איזה כיף
). ותהנו כולכם באוניברסיטה.

Tenguy

New member
אגב,הזמנה להרצאת קליגרפיה היום בערב

במסגרת "תערוכת אלטרנטיבה" תתקיים בגני התערוכה ב-28.08.2006 בשעה 21:00 הרצאה עם התנסות של קליגרפיה סינית-יפנית מאת תרצה פייטן-סלע, מנהלת המגמה לקליגרפיה בקמפוס ברושים. כולכם מוזמנים לבוא כבר ב-20:00 עם מכחולים ודיו ולהנות מההרצאה, מההשראה ומחוויית הכתיבה. אני אהיה שם אני מצטער שזה פרח מזכרוני... ועל ההתראה המאוחרת כאן...

evilvenom

New member
השארתי הודעה במזכירות לגבי מיון

אני גם מתחיל מזרח אסיה עוד פחות מחודשיים. יהיה לי מבחן מיון ביפנית ב-3 לספטמבר. הם אמורים לדרג את הרמה שלי ובהתאם לשבץ אותי בקורס המתאים. מה אם זה גבולי? יש מצב שאני פשוט יהיה במתחילים או בתחילת מתקדמים? אני קצת מבולבל.

GnomeBubble

New member
יש דבר כזה?

נחמד לדעת. אני חשבתי שפשוט מתחילים מ-0 בלי קשר לרמה שלך (ככה זה כמעט בכל מקצוע באוניברסיטה). בכל מקרה, אני מניח שאם יש מבחן כזה, אז הוא מקסימום נותן לך אפשרות לפסוח על קורס או שניים. אני מניח שהם לא מריצים שני מסלולים נפרדים, כי זה נשמע כמו הרבה עבודה.

Ryo

New member
יש דבר כזה אבל

א. לדעתי עדיף להתחיל עם כולם, כיוון שיש שיטות לימוד שונות וכדאי להבין את שיטת הלימוד הספציפית. ב. גם אם אתה מקבל פטור מלימוד קורס מסויים אתה עדיין חייב להשלים את הנקודות של אותו הקורס. בכל מקרה, מסיימים מזרח אסיה, יפנית או סינית ועדיין בקושי יודעים לדבר, את הידע הרציני והמשמעותי ירכשו אלו שיקבלו מלגות לימוד ביפן או שיעברו ללמוד את השפה ביפן (או סין לאלו שילמדו סינית) בהצלחה!

SashTheRed

New member
מזה חשדתי

אז מה אני צריך לעשות כדי לקבל מלגה? פשוט ללמוד ממש טוב? ואם אני באמת מקבל מלגה, מתי הם שולחים אותי לסין (במקרה שלי, כי אלמד סינית)? נו, טוב, נראה שבשביל השפה, אמשיך ללמוד לבד. אגב, זה אותו דבר עם גרמנית בחוג להוראת שפות?

Ryo

New member
אין לי מושג לגבי מלגות לסין.

לא הבנתי את השאלה לגבי גרמנית.

GnomeBubble

New member
אם אתה רוצה ללכת לסין

אז אני לא בטוח שאתה בכלל צריך מלגה. אל תשכח שסין זה לא יפן בכל מה שקשור למחיר... ממש לא
וגם אני לא הבנתי את הקשר לגרמנית

Ryo

New member
ד"א

סין מדביקה פערים לאט לאט, שיהיה ברור. הערים הגדולות בסין, קרי שנגחאי ובייג'ינג, לא זולות כלל וכלל. וגם בסין, צריך לחיות ממשהו. שווה לך לחפש מלגה. אני חושב שפותחים מחלקה לקוריאנית בי-ם ד"א, אני יודע שיחסית קל לקבל מלגות לקוריאה (שתי ידידות שלי קבלו מלגה לקוריאה לפני שנתיים). * ההערה לגבי קוריאה מוקדשת לטל, עוכר יפן ואוהב קוריאה :)

למעלה