חייבת את עצתכם..

tinkerbelli

New member
ותגובת תודה ענקית לכולכם.. :)

כל אחד תרם לי המון, לקחתי לעצמי מכל התגובות שלכם. כולכם נגעתם בנקודות מסוימות שאני יודעת שאני צריכה לעבוד גם על עצמי, כדי שארגיש יותר.. אני עוד אקרא כנראה שוב ושוב את מה שכתבתם רק שתדעו, שאתם הקצה חוט הראשון שלי למסע הזה ואני שמחה ששיתפתי טינקי

g u y 4 u

New member
אל תכעסי עלי....

אבל אני באמת לא מצליח להבין למה אנשים לא החלטיים. למה מסרים כפולים. למה משחקים. ועוד כל מיני.... אני לא מבין למה, אם היא החליטה להפרד, היא לא משחררת את זה וזהו. משאירה את זה מאחור.

במבי53

New member
היא פשוט צעירה עדיין

גם זה יעבור לה
היא תחכים בהמשך

chenby

New member
כי אנחנו מונעות מרגש

והראש אומר להפרד- וכן אנחנו גם מרגישות את זה, אבל לא תמיד שלמות עם זה.. וקל נורא לחשוב, האם עשיתי את ההחלטה הנכונה? מה היה קורה אם היייתי עושה כך וכך - וקל לחשוב על זה כשמתגעגעים. בעיקר כשהכל נורא טרי. זה לא חוסר החלטיות, זה חלק מהאבל. זה גם לא משחק, אלו רגשות שעולים.. פתאום אוהבת , ואז לא אוהבת.. אין לה שליטה על זה (יש - אבל מתוך מודעות לכך) לא תמיד קל לשחרר בקלות כזאת.

g u y 4 u

New member
מה זאת אומרת?

אין מצב שהגעתי להחלטה ואני לא סגור על ביצועה... אני יכול להתלבט עד כאב כל עוד לא החלטתי. אבל מהרגע שהחלטתי? גם אלוהים לא יזיז אותי מההחלטה. הביצוע יהיה חד משמעי ועד הפרט האחרון. מה זאת אומרת שאתן מונעות מרגש? מה את אומרת...שגברים לא? אבל חן יקרה וחכמה בדרך כלל, אבל הוא עצבות על אובדן. אובדן חד-משמעי. את לא מתלבטת לגבי מוות. הוא ברור ומוחשי ובעיקר סופני... היא לא טוענת שהיא מתאבלת או עצובה.... כל מה שמשתמע ממה שהיא כתבה הוא שהיא לא בטוחה שהיא היתה צריכה להפרד ממה שכולם אמרו לה שהוא הדבר הכי טוב שקרה לה ויקרה לה בחייה. היא פוחדת שהם צודקים. שהוא מושלם והיא סתם קטנונית. שהוא אירוע יד פעמי בחייה שלא יקרה עוד לעולם....לא בגלל שזה מה שהיא חושבת או מרגישה - אלא בגלל שכולם אומרים לה שזה כך. היא יודעת שהיא רוצה אחרת. היא יודעת שהיא זקוקה למשהו אחר. היא אומרת שהיא רוצה משהו אחר.

chenby

New member
ועדיין

זה שהיא לא ידעה אם היא אוהבת אותו, לא אומר שלא היה לה רגש אליו. וזה לא מוריד מהערך של הפרידה. כל פרידה היא אבל. זה לא חייב להיות דבר דרמתי, אבל נחוץ לחוות אותו כדי להתגבר על העניין בצורה בריאה. גברים בדרך כלל אחרי פרידה ישר יוצאים לזיין, ישר יוצאים כל ערב, לשתות, לבלות.. הרבה מאוד מהם, אחרי כמה זמן פתאום מוצאים את עצמם מתאבלים... חלקם רוצים לחזור.. והאישה באותו הזמן כבר סיימה את האבל שלה וכבר במקום אחר... גברים מונעים מהשכל נשים מהרגש. זה לא אומר שלנשים אין שכל ולגברים אין רגש.. יש לנו הכל מהכל. אנחנו פשוט בנויים אחרת ומגיבים אחרת.

nowonder

New member
מספיק זה כשלא רוצים להפרד.

ואין שום דבר שיכול להרגיע את סערת הרגשות שבה את נמצאת. זה הגיל שלך, וזה העובדה שזה לא כיף להתגעגע (גם אם זה מישהו שלא אוהבים מספיק, מתגעגעים אליו).

BlackUnicorn

New member
תשמעי..

אני בדעה כמו האחרים כאן שאם כבר - אז התשובה צריכה לבוא מתוכך. רק את יודעת אם את אוהבת בן אדם או לא. להתחיל להתרכז בהגדרות שונות למילה "אהבה", ולתפלסף על אגדות שונות זה פשוט לא מוביל לשום מקום. אני רק רוצה לתת לך קו מחשבה אחד, והוא שיש הבדל בין מה שאני קוראת לו "להתאהב באהבה" ולבין "לאהוב אדם". "להתאהב באהבה" זה מה שקורה בד"כ בגילאים צעירים - פחות מעניין אחד מה שקיים בבן הזוג שלו, כמו שמעניין אותו מה הוא מרגיש כלפי השני. החיפוש בזוגיות הוא אחרי ההרגשה החמה, החיבוקים, הנשיקות, המזמוזים, האהבה. מתאהבים בהרגשה הזו של "לאהוב", להיות נאהבים ולהתאהב. האם אוהבים את בן הזוג שממול כבן אדם? לא בהכרח. מצד שני, כשמתבגרים מבינים שאכן יש דבר כזה לאהוב, אהבה וכו', ואותה אהבה קיימת בצורות שונות ומשונות - אהבת הורים לילדים, ילדים להורים, אהבת אחים, אהבה שלך לחברות שלך וגם אהבה לבן זוג. מלבד אותה אהבה ביולוגית (הורים וילדים, בעיקר), אותה אהבה "מבחירה", לידידים לדוגמא - היא אהבה לאנשים בהיותם אנשים שמתאימים לנו בדרך כזו או אחרת. אנחנו אוהבים את צורת הדיבור, ההליכה שלהם, את כל הניואנסים הקטנים. באותה דרך בדיוק, אנחנו אוהבים את בני הזוג שלנו, רק שלכך מתווספת משיכה מינית ורומנטית. אבל כל מה שאת אומרת על "אהבה חזקה" / "אינסופית" / "אהבה מהאגדות" או לנסות להבין מה עובר לכל אחד בראש........ חבל על זמנך.

שירה35ג

New member
כי זוגיות בלי משיכה אין בה טעם, ולא, אי אפשר

לעבוד על זה ולפתח את זה! ולא צריך גם להסתפק בגבר הנחמד הראשון שמוצאים. גברים יש מיליונים בכל העולם, ונא להפסיק לתת לכל מיני מחשבות פסימיות לדכא אותך. המציאות תהיה שבעוד שנה תפגשי גבר שתתאהבי בו. אז הוא יהיה טיפה פחות מעניק, אבל רק טיפה, ויהיה לך כיף. למה שלא תתני לחיים קצת צ'אנס? הם פחות איומים ממה שנדמה לך.

tinkerbelli

New member
כולכם צודקים בדרכים שונות ויפות שכיף לקרוא :)

והמשפט שלך, שירה "למה שלא תתני לחיים קצת צ'אנס? הם פחות איומים ממה שנדמה לך".. מסכם מאוד את ההרגשה שלי ושל בנות רבות.. (יותר נכון, נותן מן קונטרה לתחושת הפחד) פעם לימדו על אגדות וכד'.. היום מלמדים גם שאין דברים כאלה בכלל.. שאין אהבה רומנטית עצומה שמחזיקה באמת מעמד.. ולדעתי, צריך להתאזן איפשהו בין לבין.. כיום כולם מדברים על כך שצריך מישהו שיהיה חבר טוב, התאמה נחמדה וקראתי בהרבה מקומות שלא צריך לנסות לחפש מעבר. שיש מעט טובים, שאם כבר תפסת אחד, את תהיי ממש טיפשה עם תעזבי.. אבל כנראה שהגיע הזמן לעזוב (גם בלב) ולמצוא מישהו שלא אצטרף לכתוב מלכתחילה את ההודעה הנ"ל.. :)

למעלה