לא ממי
זה אגו. זה "אני רוצה לדעת שגם אם אני בחרתי לעזוב, הוא עדיין עצוב, ורוצה אותי.. ולא עבר הלאה" (וזה לעולם לא תראי בפייסבוק ואם כן , אז זה רק ירחיק אותך, יש לי איזה חבר בפייסבוק שחברה שלו נפרדה ממנו לפני איזה 8 9 חודשים נראה לי או יותר.. ועדיין הוא כל יום כותב סטטוסים וממשיך - אני מתנצל אהובה שלי, אוהב אותך היום ועד סוף העולם.. כל יום.. חייבת לציין שזה פאתטי ברמות קשות.) אם נפרדת, כנראה שלא היה לך טוב. זה שעכשיו שכחת את זה כי את מתגעגעת, רק אומר, שאם תחזרי - כי את "חלשה" עכשיו, עוד כמה זמן תיזכרי למה נפרדת, הוא אותו אדם.. את אותו אדם.. זה לא התאים לך מסיבה כלשהי.. וזה בסדר גמור את צעירה וזו מערכת היחסים הראשונה שלך, או הראשונה ה"בוגרת" יחסית. סבלנות, להפרד זו משימה מאתגרת - אם לא השיעור הכי גדול שעלינו ללמוד. אז תלמדי את השיעור הזה. כי משם את לומדת על עצמך, ורק צומחת מזה. תני לעצמך להוציא את כל הרגשות שלך החוצה. הן לגיטימיות אבל כשאנחנו מוציאים אותן - אנחנו גם משחררים אותן. ומחר את תמיד תרגישי אחרת (מה שאומר שרגש הוא רגעי וסובייקטיבי) אחת השיטות שלי להתגבר על האקס האקס שלי, היתה כל הזמן להחזיר אותו אליי למודעות. כל הזמן לחשוב עליו, כל הזמן להזכיר לעצמי אותו, ממש הכרחתי את עצמי לחשוב עליו -גם שפתאום הייתי עסוקה במשהו , פתאום נזכרתי והכרחתי את עצמי להמשיך לחשוב עליו. עד שבשלב מסויים כבר מיציתי אותו לחלוטין. נמאס לי ממנו, נמאס לי מהשם שלו, ופתאום כבר הוא לא עניין אותי. אולי זה יעבוד לך, ואולי לא, אבל מה שבטוח, תני את הזמן. תני לעצב להיות, תני לגעגוע לשרוף, זה חלק מהעניין. אבל כשאנחנו יוצאים מזה- כשזה כבר לא כל כך נורא פתאום, שכבר אין בכי, או מתרגלים להיות בלעדיו, גם הגעגוע כבר לא חזק כל כך, אז גם חוזרות כל המחשבות ללמה בכלל נפרדתי ממנו - כלומר כל הסיבות מציפות, ואז את אומרת לעצמך, וואלה טינקרבל! שיחקתי אותה, קיבלתי את ההחלטה הנכונה עבורי, איזה מזל.