וואוו...
הי לכולם וסליחה על ההיעדרות, הי, קודם כל המון
על השרשור, באמת מרגש.. והשתלשלות העניינים. ראשית אאמר שלא כעסתי או נעלבתי, אלא 'סבלתי' משלוב של נסיבות של היעדר מחשב, ובקיומו של מחשב- היעדר זמן ( דיני חוזים, פסקי דין מייגעים באורך הגלות וכו' ) אני רק רוצה לאמר במאמר מוסגר, משנותיי באינטרנט נתקלתי בתופעה שבה גולשים עוזבים את הפורום מסיבה אקראית כל שהיא התלויה בגורם טכני וכו' , אבל מנצלים את היעדרותם שנבעה מגורם 'טכני' להטלת ה'אשמה' בפורום / במנהל וכו'. זה משהו מאד פולני. בכל מקרה נעדרתי מהפורום מסיבות טכניות, ולא הייתי מודעת עד לפני שעתיים לשרשור . אני אישית לא נוהגת לעשות 'הפגנות היעלבות קולניות' ( כמו יציאה הפגנתית מפורום ) למרות שלצערי נתקלתי באנשים שמפיקים את העזיבה שלהם מהפורום בשל כעס ויוצרים 'מראית עין' של עזיבה בשל עניין בפורום. אני לא כזאת- נעדרתי מעומס בחיי הפרטיים, עומס מטורף באו"פ, והיעדר זמן מסיבות אישיות אחרות. בכל אופן- מצטערת על הספקולציה שנוצרה כאילו מדובר ב'העלבות' – זאת ממש לא השיטה שלי. בכל מקרה נרשמתי ל
ניהול משאבי אנוש ולמבוא לכלכה מיקרו ממש לפני כמה ימים, והסיבה שלא נרשמתי עוד לסטטיסטיקה, נושאים במתמטיקה, ארגון המחשב ותכנותו, וניהול השיווק ( ארבעת הקורסים הנוספים ) היא רק כספית וארשם במשך תקופת ההרשמה ( 6 קורסים בסמסטר
) . זהו. אז תודה על כל המכתבים, מצטערת שנוצרה חשיבה מוטעית כאילו 'עזבתי' בגלל ההודעות, למעשה מקוצר זמן רק היום ראיתי את ההודעה הזאת אז
ו.. נמשיך לדון בנושאי הפורום ענבל