אתקוף גם אתקוף!!!
אוהד, אוהד, אוהד, כמה פעמים אני צריכה להגיד לך שזה נועה ולא נעה?!?!?! אתה יודע מה?! אני פשוט אגיד לך מה, וזהו!!!! כי פשוט אי אפשר ככה, אתה חייב כבר להבין שלעינת קוראים זהבה
אף אחד לא חייב לאף אחד אחר מטלה, זה כמובן. יחד עם זאת, יש דרך להגיד "זה לא נראה לי", והיא צריכה להיות מנומסת ולא תוך תקיפת הבן אדם או הטפת מוסר ולא שום דבר אחר, העובדה שמישהו חוטא בחטא ההעתקה לא פותרת אותך מלהיות בן אדם. זכותם המלאה של אנשים לבקש מה שהם רוצים, וכל עוד הם עושים זאת בנימוס חובתך היא לענות באותו האופן, וגם אם בסירוב. התגובה של ענבל יכולה להישמע מתקיפה במקצת, אבל לדעתי זה בעיקר בגלל שאי אפשר לשמוע טון דיבור בהודעות כתובות. אני מאמינה שענבל לא התכוונה יותר מדי להגיד לבחורה "נו נו נו" ואני משוכנעת שאם לאחר מכן הבחורה הייתה מעלה שאלות לפורום ענבל הייתה עוזרת לה אם היא הייתה יכולה, ודבר אחד בטוח, גם אם התגובה של ענבל הייתה חריפה מעט מן הראוי אין בכלל מקום להשוואה בינה לבין התגובות המכוערות שהגיעו אח"כ. "את בטח מהחננות ששומרות את הממ"נים שלהן לעצמן" מראה על יופי של חוצפה מצדה של מאמאמיה, ועל התגובות של מקיאטו עדיף בכלל שלא לחזור... את התגובה של רחל אפשר להשוות פחות או יותר לתגובה של ענבל, שתיהן בעיקר די ענייניות אם כי קצת מוגזמות (או לפחות יכולות להישמע ככה מהודעה כתובה). בכל אופן, לא יודעת אם הבנתם משהו ממה שכתבתי מאחר וזה שוב נעשה לאחר כמעט 22 שעות ערות (מישהו יודע איפה יש מרפאת שינה בב"ש? זה פשוט לא יכול להימשך ככה), אבל בקיצור נמרץ, ענבל - תחזרי, את משתתפת תורמת לפורום ואת חסרה לנו פה, רחל - תישארי, הכוונה לא הייתה אליך אלה למאמאמיה ומקיאטו, השניים שזה עתה הזכרתי - תתבגרו, אתם כבר לא בבי"ס (אלא אם כן אתם כן בבי"ס, אין לדעת) ולא ייצא לכם כלום מלהעתיק שיעורי בית, ואיך שלא יהיה, לכו תעמדו בפינה ואל תחזרו בלי חתימה של ההורים (איך שלא תשיגו אותה משם). והכי חשוב, אני רוצה שתדעו כולכם, ובעיקר קמר, שלי קוראים נועה ואילו לעינת קוראים זהבה...