חיזרי הביתה KAWA

open source

New member
חיזרי הביתה KAWA ../images/Emo140.gif

היי KAWA, מתגעגעים אלייך. את כבר לא חולקת אתנו את המידע המסתתר ב"ידיעון". אם נטשת את הפורום בגלל העניין עם שליחת המטלות, אז זה לא שווה להעלב. החתימה של אחד המשתתפים בתפוז היא "להתרגז זה להעניש את עצמך על טעויות של אחרים". כ"כ נכון. תמיד יש את אלה שחושבים שמי שמשקיע חייב לתת להם את הכל על מגש של כסף. לא סיבה לעזוב. חיזרי וספרי לנו לכמה קורסים את נרשמת ב 2004ג.
open source

sigmund frued

New member
../images/Emo45.gif אם לא היית כותב את זה

אני הייתי כותבת את זה! אני לומדת כבר שנה וחצי כמעט בפתוחה, ותמיד יש את אלו שחושבים שהכל מגיע להם... אז מה?! מתגעגעים אלייך, ענבל!!!! זיגמונדה.

רגע, שאני אבין

שבוע אחד שאני לא פה (תודות למחשב הנוטה למצבי רוח שלי) וכבר העניינים יוצאים משליטה? מה זאת אומרת "חזרי הבייתה"?! לאן היא הלכה? מתי היא עזבה?!?! למה?!?!?!

open source

New member
לא היה גט רשמי, אבל

לפני 15 יום הייתה התקפה ממספר חזיתות על KAWA. האשימו אותה שהיא לא מוכנה לעזור לאחרים (כן, את KAWA). מייד לאחר מכן קרו מספר דברים : - ענבל הפסיקה לכתוב בפורום. - ענבל הסירה את הסיכומים מהבלוג שלה. מאחר ועברו 9 ימים מאז החלה ההרשמה ל 2004ב ועדיין לא היה עדכון רישום מצידה. הגעתי למסקנה שחובה לעודד את KAWA :
חזרי הביתה

Fingertip

New member
לא שמתי לב... ../images/Emo10.gif

אולי זה היה בגלל ההתמקדות שלי בפרוייקט בפרולוג
בכל מקרה: ענבל, שובי הבייתה
אהד.

קובי2003

New member
האמת שחזרתי מהמילואים .....

ולא ראיתי הודעות שלה והתפלאתי מה קרה .... ענבל , חיזרי הביתה .

daniela21

New member
כתבתי לה היום מסר ממני ומכולנו

ונותר רק לקוות שתקרא ותחזור.

קובי2003

New member
אתם יודעים מה ... אתם אשמים ...

או אשמות .... לא יכולתן לצאת להגנתה? זו זכותה להיות " חנונית " לפי" m a m a m i a 2" אני מבין את ענבל ... קרעה תתחת להכין את הממנים לפני הזמן וזו זכותה המלאה לא לפרסם אותם ברבים . ולשלושת התוקפים שביקשו חומר .... אל תספרו לי סיפורים על " רק לראות מה כתבת " אם מישהו שולח לך אתה לוקח ממנו . במקום לקבל ממנה עזרה כמו שהיא הציעה אתם בחרתם לתקוף , יופי , נהנתם ,מטרותיכם הושגו ? נעזרתם בידע שלה ( ויש לה אני נשבע לכם ).

דיסוצ

New member
אתה יודע מה? אתה נסחף

אין לי שום דבר נגד ענבל, להיפך, הייתה תקופה שהיינו אחיות (
). אבל... לכל אחד יש זכות לבקש מאחרים לראות את הממנים, כמו שלכל אחד יש זכות לסרב. באמת תקפו את ענבל אבל גם היא תקפה אותם. נראה לי שהעניין הזה קצת יצא מפרופורציה. אפשר להכריז על שביתת נשק?

על האש

New member
מצטרף גם

עושה רושם שהיא חשובה לפורום,(למרות שאני לא מכיר אותה כי אני חדש
). אבל,נכס אסור לאבד,וזה הרושם שקיבלתי. אז אצטרף לקריאה הנרגשת,החזרת שטחים,תמורת שובה של ענבל לפורום
.

krnleaf

New member
הפורום די ריק בלי קווה

את האמת, אני דווקא נהגתי בעבר (הסמסטר הזה עדיין לא היתה לי פשוט הזדמנות), כן להשוות תשובות בממנים, ככה רואים קווים להתפתחות אצל אחרים... כמו חומר עזר- לא מזיק. אם מישהו נאלץ להשתמש בתשובה שלי על מנת לבסס את שלו, כן יהי רצון, אם זה מה שיעזור לו- למה לא?! מין הסתם נדמה לפחות שיש מין "קוד" של כבוד... תקרא, תבין, אם נראה לך נכון- תשתמש... אל תעתיק רק- כי אם תופסים - חבל.... הבחירה של קווה היתה אישית.. זכותה המלאה. התגובות שהיא סחפה היו דוחות... אני לא מבינה- היא חייבת לכם משהו!? לא רוצה לא צריך אבל היא שמחה לעזור בכל מקרה, חבל שעשיתם מזה
אבל משום מה לא נראה לי, במיוחד ממישהי שהיתה "שרופה" על סוציולוגיה להעלם בגלל דבר שכזה, משום מה אם כן חבל... הפורום אכן ריק ללא קווה an ode to kawa
לבריאות לילה טוב לכולם

rachelJas

New member
תיקון קטן

אני מאלה שהערתי נגד תגובתה. לא תקפתי אותה אישית אלא בצורה ענינית. אני לא חושבת שצריך להעביר ממנים לאחרים, ולעזור על מגש של כסף ולכן לדעתי אתם מוצאים את הדברים מהקשרם. הבקורת היתה על הצורה שהיא ענתה למי שבקשה ממנה. אם מבקשים ממן, יש דרך לסרב וניתן גם להתעלם מבקשות(גם אני לא מעבירה את הממנים שלי) אבל אין צורך להגיב בצורה תוקפנית ועל תגובתה החריפה היתה הבקורת, ולא דיון בנושא האם היא צודקת או לא.(היא צודקת) בכל אופן אם היא ניפגעה מהתגובה שלי אני מתנצלת זו לא היתה הכוונה. רחל

edna12

New member
KAWA, אני טסה היום לשבוע

וכשאני חוזרת אני רוצה לראות אותך פה! אכן הפורום יבשושי בלעדייך שובי הביתה

Fingertip

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

קודם כל, אני אתפלא מאוד אם נעה לא תתקיף אותי קשות על ההודעה הזו
. כעת: אף אחד לא חייב להראות לאף אחד אחר אף מטלה. יתר על כן: יש קורסים שאוסרים זאת. יש הבדל בין דיון בין סטודנטים לבין: "תנו לי את כל הממנים שלכם ואני אבחר את התשובה הנכונה לכל שאלה." אז כן, כשמבקשים לעשות משהו לא בסדר תגובות כמו של ענבל לגיטימיות. לדעתי צריך בכלל להגיד תודה למי שלא עונה כך. ואני מסכים עם ענבל: תנו שאלה ממוקדת. לא יכול להיות שלא הבנתם שום דבר במטלה. נסו לענות כמה שתוכלו, ורק אז תשאלו שאלה ממוקדת על מה שלא הבנתם. כבר הכנו פה שרשור יומי של שאלות על מטלות -- למה שלא תשתמשו בו בחכמה
אהד.

אתקוף גם אתקוף!!!

אוהד, אוהד, אוהד, כמה פעמים אני צריכה להגיד לך שזה נועה ולא נעה?!?!?! אתה יודע מה?! אני פשוט אגיד לך מה, וזהו!!!! כי פשוט אי אפשר ככה, אתה חייב כבר להבין שלעינת קוראים זהבה
אף אחד לא חייב לאף אחד אחר מטלה, זה כמובן. יחד עם זאת, יש דרך להגיד "זה לא נראה לי", והיא צריכה להיות מנומסת ולא תוך תקיפת הבן אדם או הטפת מוסר ולא שום דבר אחר, העובדה שמישהו חוטא בחטא ההעתקה לא פותרת אותך מלהיות בן אדם. זכותם המלאה של אנשים לבקש מה שהם רוצים, וכל עוד הם עושים זאת בנימוס חובתך היא לענות באותו האופן, וגם אם בסירוב. התגובה של ענבל יכולה להישמע מתקיפה במקצת, אבל לדעתי זה בעיקר בגלל שאי אפשר לשמוע טון דיבור בהודעות כתובות. אני מאמינה שענבל לא התכוונה יותר מדי להגיד לבחורה "נו נו נו" ואני משוכנעת שאם לאחר מכן הבחורה הייתה מעלה שאלות לפורום ענבל הייתה עוזרת לה אם היא הייתה יכולה, ודבר אחד בטוח, גם אם התגובה של ענבל הייתה חריפה מעט מן הראוי אין בכלל מקום להשוואה בינה לבין התגובות המכוערות שהגיעו אח"כ. "את בטח מהחננות ששומרות את הממ"נים שלהן לעצמן" מראה על יופי של חוצפה מצדה של מאמאמיה, ועל התגובות של מקיאטו עדיף בכלל שלא לחזור... את התגובה של רחל אפשר להשוות פחות או יותר לתגובה של ענבל, שתיהן בעיקר די ענייניות אם כי קצת מוגזמות (או לפחות יכולות להישמע ככה מהודעה כתובה). בכל אופן, לא יודעת אם הבנתם משהו ממה שכתבתי מאחר וזה שוב נעשה לאחר כמעט 22 שעות ערות (מישהו יודע איפה יש מרפאת שינה בב"ש? זה פשוט לא יכול להימשך ככה), אבל בקיצור נמרץ, ענבל - תחזרי, את משתתפת תורמת לפורום ואת חסרה לנו פה, רחל - תישארי, הכוונה לא הייתה אליך אלה למאמאמיה ומקיאטו, השניים שזה עתה הזכרתי - תתבגרו, אתם כבר לא בבי"ס (אלא אם כן אתם כן בבי"ס, אין לדעת) ולא ייצא לכם כלום מלהעתיק שיעורי בית, ואיך שלא יהיה, לכו תעמדו בפינה ואל תחזרו בלי חתימה של ההורים (איך שלא תשיגו אותה משם). והכי חשוב, אני רוצה שתדעו כולכם, ובעיקר קמר, שלי קוראים נועה ואילו לעינת קוראים זהבה...

למעלה