אין בעולם מדינה יותר נאורה מארה"ב
ולא יעזור כלום.
ארה"ב היא מדינה שמקדמת בעולם דמוקרטיה וזכויות אזרח.
והאויבים של ארצות הברית אלו מדינות כמו רוסיה , שזכויות אזרח ואדם לא שוות שם כלום , אלו ארגונים כמו אל קאעידה וטאליבן - אלו ארגונים שרוצים להפוך את כל העולם למוסלמי ולעשות כאן מדינת הלכה מוסלמית ולכלוא את כל הנשים בבית , אלו מדינות כמו צפון קוריאה - שהמנהיג שם הוא דיקטטור משוגע שמרעיב את העם שלו , אלו מדינות כמו סין שיהרגו מתנגדי משטר חופשי חופשי בל דין וחשבון.
ארצות הברית מייצגת את ההיפך מכל זה - היא מייצגת זכויות אזרח , שייוויון לנשים , חופש דת , חופש ביטוי.
לכן אלו האוייבים שלה !
ואני מדבר אליך ככה , דווקא כי אני מצפה ממך לא להיות טיפשה עד כדי כך.
ולא להפיץ את השקרים הללו.
בסופו של דבר , השקרים הללו הורגים.
כי הם מעודדים את הטרור והמלחמה.
זה בדיוק כמו שהפלסטינאים מעלילים עלינו שאנחנו הורגים ילדים פלסטינים , וכך הפלסטינאים מגדלים דור שלם על שינאה והסתה.
ואז גדל עוד דור של פלסטינים שלומד מגיל 0 שישראלים רוצחים ערבים.
ואז הם הופכים להיות טרוריסטים בעצמם.
את ישראלית , את אמורה להכיר את כל זה !
אז איך את מאמינה בכאלו שקרים ?
אין הרבה דברים שיכולים לשגע אותי.
טיפשות כזו כן.
ולא יעזור כלום.
ארה"ב היא מדינה שמקדמת בעולם דמוקרטיה וזכויות אזרח.
והאויבים של ארצות הברית אלו מדינות כמו רוסיה , שזכויות אזרח ואדם לא שוות שם כלום , אלו ארגונים כמו אל קאעידה וטאליבן - אלו ארגונים שרוצים להפוך את כל העולם למוסלמי ולעשות כאן מדינת הלכה מוסלמית ולכלוא את כל הנשים בבית , אלו מדינות כמו צפון קוריאה - שהמנהיג שם הוא דיקטטור משוגע שמרעיב את העם שלו , אלו מדינות כמו סין שיהרגו מתנגדי משטר חופשי חופשי בל דין וחשבון.
ארצות הברית מייצגת את ההיפך מכל זה - היא מייצגת זכויות אזרח , שייוויון לנשים , חופש דת , חופש ביטוי.
לכן אלו האוייבים שלה !
ואני מדבר אליך ככה , דווקא כי אני מצפה ממך לא להיות טיפשה עד כדי כך.
ולא להפיץ את השקרים הללו.
בסופו של דבר , השקרים הללו הורגים.
כי הם מעודדים את הטרור והמלחמה.
זה בדיוק כמו שהפלסטינאים מעלילים עלינו שאנחנו הורגים ילדים פלסטינים , וכך הפלסטינאים מגדלים דור שלם על שינאה והסתה.
ואז גדל עוד דור של פלסטינים שלומד מגיל 0 שישראלים רוצחים ערבים.
ואז הם הופכים להיות טרוריסטים בעצמם.
את ישראלית , את אמורה להכיר את כל זה !
אז איך את מאמינה בכאלו שקרים ?
אין הרבה דברים שיכולים לשגע אותי.
טיפשות כזו כן.