חידת זן לשבת איתה

ינוקא1

New member
אין בעולם מדינה יותר נאורה מארה"ב

ולא יעזור כלום.

ארה"ב היא מדינה שמקדמת בעולם דמוקרטיה וזכויות אזרח.

והאויבים של ארצות הברית אלו מדינות כמו רוסיה , שזכויות אזרח ואדם לא שוות שם כלום , אלו ארגונים כמו אל קאעידה וטאליבן - אלו ארגונים שרוצים להפוך את כל העולם למוסלמי ולעשות כאן מדינת הלכה מוסלמית ולכלוא את כל הנשים בבית , אלו מדינות כמו צפון קוריאה - שהמנהיג שם הוא דיקטטור משוגע שמרעיב את העם שלו , אלו מדינות כמו סין שיהרגו מתנגדי משטר חופשי חופשי בל דין וחשבון.

ארצות הברית מייצגת את ההיפך מכל זה - היא מייצגת זכויות אזרח , שייוויון לנשים , חופש דת , חופש ביטוי.

לכן אלו האוייבים שלה !

ואני מדבר אליך ככה , דווקא כי אני מצפה ממך לא להיות טיפשה עד כדי כך.
ולא להפיץ את השקרים הללו.

בסופו של דבר , השקרים הללו הורגים.
כי הם מעודדים את הטרור והמלחמה.

זה בדיוק כמו שהפלסטינאים מעלילים עלינו שאנחנו הורגים ילדים פלסטינים , וכך הפלסטינאים מגדלים דור שלם על שינאה והסתה.
ואז גדל עוד דור של פלסטינים שלומד מגיל 0 שישראלים רוצחים ערבים.
ואז הם הופכים להיות טרוריסטים בעצמם.

את ישראלית , את אמורה להכיר את כל זה !
אז איך את מאמינה בכאלו שקרים ?

אין הרבה דברים שיכולים לשגע אותי.
טיפשות כזו כן.

למזלי אני לא לידך

ינוקא1

New member
הפתרון האמיתי הוא להיות חכמה.

לא לקבל כל שטות כעובדה - גם אם השטות נמצאת ביו טיוב.

ינוקא1

New member

ככה זה כשעומדים לנוכח האינסוף - משתגעים.

(כאימרתו הידועה של אלברט איינשטיין :

"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי- ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון"
).

ארצות הברית היא ישות דמיונית המקבלת את ממשותה

המוגדרת מתוקף האמונה שהיא ממשית

כמובן כאשר האמונה הזו חוצה גבולות, הדמיון משותף לכלל העולם
בדיוק כמו הדמיון על ישראלים, ערבים, יהודים, מוסלמים, וכו

הישות הדמיונית הזו מציגה צדדים נאורים וחשוכים, בשלטון, בכלכלה, בצבא, בתרבות ובנתיניה. יש מהכל.

החזון שעומד מאחורי ייסוד הישות הזו היה ועודנו מואר יחסית, למרות העננים שמעיבים עדיין אפשר לחוש באור השמש מבצבץ.

בקשר לשיח פה, אפשר ותופיע מחשבה כזו, אפשר שתופיע מחשבה אחרת מנוגדת. מהי טיפשות לאור זה? מהו צדק?
כל מחשבה בבסיסה מנסה להבין את העולם המחולק מתוך הזהות ממנה היא צומחת, לעשות סדר, ולעשות טוב לזהות.

ובאותה הזדמנות "
" על כל יתר ההודעות החכמות, האמיצות והמרגשות שנכתבו בשרשור הזה

(זה לא אומר שאני מסכים עם הודעה כזאת או אחרת... או שאני לא מסכים עם הודעה כזאת או אחרת... אני פשוט אוהב את קרני השמש... ואת האוויר הצח... ואת הלב הקורן... ואת בריאות הגוף והנפש הבלתי מתפשרת... שלעולם לא תניח לשום וירוס, פיזי או מנטלי, לחצות שום גבול שהוא... מפני שזה כיף לדעת שאני אני)

בשביל בריאות הגוף והנפש

אני לא אכנס לדיונים עם אנשים
שהם כמו שור ששמו לו צבע אדום מול העיניים.

ינוקא1

New member
זה יותר גרוע מצבע אדום מול השור.

את מבינה שהתיאוריות קונספירציה הללו , הן בסך הכל עיבוד מודרני של עלילות דם ?
את מבינה שהשקרים הללו הורגים וכבר הרגו בעבר ?

את מבינה שהשקרים הללו שהופכים את הטוב לרע ואת הרע לטוב , מחזקים את הטרוריסטים והעמים הכי אפלים ? מחזקים אונס ורצח ?

איך את רוצה שאני לא אשתגע מול הטיפשות \ הרשעות הזאת ?

למשל , את כתבת כאן הרבה הרבה שטויות והבלים על "אילומינטי" או מה שלא יהיה.
שהם זוממים לעשות בעולם "סדר עוצמי חדש" ווכו'.

והנה טמבל הרבה יותר גדול ממך , יהודי בעצמו (איך לא ?
איכשהו רק יהודים יכולים להיות כאלו פסיכים ) , שכותב "שהציונות היא מסונית (אילומינטי-שטנית) מסדר חשאי שמנסה לכונן סדר עולמי חדש טוטליטארי". ותוכלי כמובן לקרוא כאן עוד המון שטויות שתוכלי לצטט כאמת מוחלטת :

http://forum.emetaheret.org.il/topic3621.html

עכשיו יש עוד נשק לידיים של המתנגדים של מדינת ישראל (שכולם כידוע חסידי אומות העולם ולוחמי חופש) להילחם במדינת ישראל - מדינה שאת ואני וכולנו כאן חלק ממנה ! מדינה שעד שהיא היתה קיימת היו רוצחים ומשפילים את העם שלנו בכל פינה של הגלובוס - מה שהגיע לשיא בשואה.
כי כולנו כאן "ציונים" - זאת אומרת שאנחנו שואפים להשתלט על העולם , ולשעבד את כל הגויים התמימים , ובכלל אנחנו יוזמים את הטרור נגדנו , ואת השואה . .. .
אדיוטים מרושעים , כמו החמור הזה , הופכים את הציונים לרשעים ואת הנאצים לצדיקים !

וגם את כאן - בדיבורים שלך הופכת את ארצות הברית , שהיא מדינה נאורה עם זכויות אזרח , זכויות לנשים (וגם זכויות לחברים שלך ההומואים) זכויות של חופש דיבור , חופש דת , למדינה שהיא "טרוריסטית".
ולעומת זאת את הטרוריסטים האמיתיים - אנשים כמו אל קאעידה והטאליבן שהם ברברים ורוצחים (שכרגע רוצחים מאות אלפים בסוריה) את מנקה מאשמה. כי מי שפוצץ את מגדלי התאומים זה בכלל ארצות הברית.

זה הטמטום והטפשות בהתגלמותם !
אני מאוד מחבב אותך , אבל אין לך מושג כמה רשע והסתה נמצאים בשטויות שאת מקבלת כאמת מוחלטת.
אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת כמה דם יכול להישפך בעתיד בגלל ההסתה הזאת !

גם היטלר והאנטישמיות לא צמחו בחלל ריק.
היתה הסתה לפני זה - בדיוק מה שאת אומרת על "אילומנטי" אמרו אותו דבר - רק על היהודים.
אמרו על היהודים שהם שולטים בהון של העולם ובבנקים , שיש להם מזימות שטניות , שהם מרעילים בארות (כימיטריילס ?) ועוד ועוד.
ונכתבו ספרים והודפסו מחקרים על הזדוניות של היהודים , והיו המון המון הוכחות.

ומה היתה התוצאה ? שיום אחד ההסתה כבר נכנסה טוב טוב למוחות והלכו לנו 6 מליון !!!

אני כל כך כועס על הדברים הללו , כי ההסתה הזאת אלו מילים שרוצחות בסופו של דבר
השאלה היא רק מתי

את משחקת כאן בנשק ויורה כדורים לכל עבר , בלי להבין שהכדורים הללו פוגעים באנשים הטובים והתמימים , ואת משחקת לידיים של טרוריסטים שפלים ומזופתים.

וגם אם גוי גמור אומר את השטויות הללו זה חמור.
כשיהודיה וישראלית שחיה כאן ויודעת מה זה טרור מאמינה להבלים הללו , זה חמור הרבה יותר.

יש הרבה שמפקפקים בסיבה הרשמית

שניתנה ל9/11 . וזה לא בעיה לחקור את זה באינטרנט.
לגבי סדר עולמי חדש והציונות לא יודעת לא בדקתי אבל יודעת שהיו לציונות כמה פשעים חוץ
מהסיפור עם ילדי הגזזת ( מישהו נתן לי קישור לפשעים של הציונות אני לא ממש רוצה לקרוא שם
אבל אם בא לך אז בזמנך החופשי https://www.facebook.com/zioniststory אולי אני אעיז לקרוא שם פעם
האמת אחרי שהיו את החטיפות של הילדים וחקרתי וראיתי שיש מצב שרצחו מי שחקרו את הפרשה לא נמלאתי אומץ
לחקור את הדברים).
האמת שאין לי כוח לריב איתך פשוט תקבל אותי כמו שאני ושיש לנו דיעות שונות
יומטוב

ינוקא1

New member
יש הרבה אנטישמים , וטרוריסטים , ורשעים בעולם.

אז מה ?

יש הרבה שקרנים בעולם - אז מה ?

אז מציגים אותנו ואת ארצות הברית כמדינות "מרושעות" - את אהבלה עד כדי כך להאמין לזה ?

באמת שזה מרתיח אותי , אין לך מושג עד כמה.

מי שבשילטון של ארה"ב מרושע בעיני.

הרבה מהיוזמות היותר רעות שנתקלתי בהן הגיעו מארה"ב
ודי להתווכח איתי על הבוקר.
זה לא שייך לפורום ונמאס לי שתוקפים אותי על האמונה שלי.
בכל אופן לגבי זכויות אזרח אז ארה"ב לאט לאט שוללת אותן מאזרחיה ראה
ערך חוק הפטריוט ודומיו
אני לא זוכרת עכשיו את כל המידע שנתקלתי בו על ארה"ב ולכן גם לא בכושר להתווכח
אבל נתקלתי מספיק פעמים בפגיעה של ארה"ב בזכויות אזרחיה. אני לא זוכרת כרגע איך
זה נקרא ואיפה קראתי את זה אבל היא ממש לא מדינה נאורה כמו שהיא מצטיירת לעולם.
בכל אופן המוח שלי כרגע די בכמרטיילס אז אני פחות בקיאה נכון לעכשיו בדברים אחרים.

למעלה