יש כל כך הרבה - קראו ../images/Emo18.gif
אני אפילו עשיתי רשימה אז שהיה תחרות חידושים בפורום ו SOUL J ניצח אותי בקצת
אני צריך לחפש את הרשימה. בכל מקרה יש ממש הרבה - הנה כמה שעולים לי בראש: יש 2 שהם "אלופי" החידושים, שהם כמובן: פאף "פי דידי" דאדי (קומבס) ו WILL SMITH. וויל סמית MIB - במקור הקלאסיקה - חידש את הלחן ואת ההפקה: Forget Me Nots. וויל סמית במיאמי חידש את ההפקה של: And the Beat Goes On של ה Whispers כמובן. וכמובן החידוש ה"משוכלל" ביותר - חידוש כפול: WILD WILD WEST של וויל עם דרו היל וקול מו די, חידוש של ההפקה של: I Wish של סטיבי וונדר וגם של הלחן של הפיזמון, ויחד עם זאת את הפיזמון מהשיר המקורי של קו מו די: Wild Wild West (בעצם זה חידוש של עצמו עם וויל..) יש את מאסטר פי שחידש בשיר B-Ball את kurtis blow - basketball עוד קלאסיקה. ואם הגענו לפאפי - יש יותר מידי.. מה עולה לי בראש מנגינה.. שניה אני יזכר.. לא זוכר בדיוק איפה הוא חידש אבל הוא חידש את זה באמצע איזה שיר שלו - את ההפקה של Afrika Bambaataa - מהשיר: planet rock. ויש עוד מיליון שאין לי כוח לפרט.. גם לביגי יש הרבה (כמובן שבאחריות פאפי אז נקשר את זה לפאפי). למשל Juicy - למה קוראים לשיר ככה? כמובן בגלל חידוש ההפקה של Juicy Fruit (אבל לא את כל ההפקה - את ההתחלה של השיר פאפי לא העתיק) וגם את הפיזמון עם קצת שינוי.. MO MONEY MO PROBLEMS כמובן מהשיר הענק של דיאנה רוז - Im Coming (out) Hypnotize גם חידוש "משוכלל" - של 2 שירים: ההפקה מהקלאסיקה הענקית של הרב אלברט, והפיזמון מ.. (דווקא את זה אני לא יגלה אבל נראה מי יגלה לבד
) רמז: פאף פאף פאפפאפאפ (ביט בוקס
) עוד רמז: "דה אוריג´ינל יומאן ביט בוקס אפאפאפפא" טוב יש עוד כל כך הרבה - בהזמדנות אני ירשום כי לשם שינוי יש לי דברים אחרים לעשות עכשיו
יום ט-עים kodman