חידושים לשירים!

MC ROEE

New member
ועוד דבר

אני יודע שאלביס עשה את GIRLS GIRLS GIRLS אבל אני לא בטוח אם מה שג´י זי וויל סמית´ עשו היה אמור להיות בנוי על אותו רעיון

Edgaf

New member
שאלה

מישהו אולי יודע איך נקרא חידוש הראפ לשיר because I love you של stevie B . שנים שחיפשתי בקזה ולא מצאתי.

Edgaf

New member
שיר ענק

שכחתי לציין שביצוע הראפ לשיר הוא ביצוע ענקי ושאני ממליץ לכולם לחפש אותו !!!
N.C M קבוצת היפ-הופ של הצפון: funat jamista scandi. J big D edgaf stalin mc. cieo mc. ac

MC ROEE

New member
אז עוד קבוצה של היפ הופ

נו טוב אחרי TACT נראה לי כולם התחילו אם הקטע הזה

hermoni

New member
NO WAY OUT של פאף דאדי

הדיסק לא השיר:) חידוש למבחר של להיטים בריטים משנות ה80:)

yaya_haim

New member
יש מלא: קחו רשימה

cyndi lauper - true colours fredro starr ft. jill scott - shyning trought mistic - bleu de la nuit blondie - rapture´s delight krs one - step into a world the edge - the edge (לא בטוח לגבי השם של השיר) dr dre ft. kurupt snoop nate dogg - next episode gansta´s paradise (שיר ממחזמר על חיי האיספנים הארה"ב) coolio ft. lv - gansta´s paradise beach boys - whats it is good for bone thugs and harmont - war הרבה שירים של ג´יי זי שלקוחים ממחזמר its a hard knock life כשאני יזכר בעוד אני יגיד ירון (רוז) אימפלה

MC ROEE

New member
תיקון *

השיר של קוליו - gansta pradise שייך במקור לסטיבי וואנדר

kodman

New member
יש כל כך הרבה - קראו ../images/Emo18.gif

אני אפילו עשיתי רשימה אז שהיה תחרות חידושים בפורום ו SOUL J ניצח אותי בקצת
אני צריך לחפש את הרשימה. בכל מקרה יש ממש הרבה - הנה כמה שעולים לי בראש: יש 2 שהם "אלופי" החידושים, שהם כמובן: פאף "פי דידי" דאדי (קומבס) ו WILL SMITH. וויל סמית MIB - במקור הקלאסיקה - חידש את הלחן ואת ההפקה: Forget Me Nots. וויל סמית במיאמי חידש את ההפקה של: And the Beat Goes On של ה Whispers כמובן. וכמובן החידוש ה"משוכלל" ביותר - חידוש כפול: WILD WILD WEST של וויל עם דרו היל וקול מו די, חידוש של ההפקה של: I Wish של סטיבי וונדר וגם של הלחן של הפיזמון, ויחד עם זאת את הפיזמון מהשיר המקורי של קו מו די: Wild Wild West (בעצם זה חידוש של עצמו עם וויל..) יש את מאסטר פי שחידש בשיר B-Ball את kurtis blow - basketball עוד קלאסיקה. ואם הגענו לפאפי - יש יותר מידי.. מה עולה לי בראש מנגינה.. שניה אני יזכר.. לא זוכר בדיוק איפה הוא חידש אבל הוא חידש את זה באמצע איזה שיר שלו - את ההפקה של Afrika Bambaataa - מהשיר: planet rock. ויש עוד מיליון שאין לי כוח לפרט.. גם לביגי יש הרבה (כמובן שבאחריות פאפי אז נקשר את זה לפאפי). למשל Juicy - למה קוראים לשיר ככה? כמובן בגלל חידוש ההפקה של Juicy Fruit (אבל לא את כל ההפקה - את ההתחלה של השיר פאפי לא העתיק) וגם את הפיזמון עם קצת שינוי.. MO MONEY MO PROBLEMS כמובן מהשיר הענק של דיאנה רוז - Im Coming (out) Hypnotize גם חידוש "משוכלל" - של 2 שירים: ההפקה מהקלאסיקה הענקית של הרב אלברט, והפיזמון מ.. (דווקא את זה אני לא יגלה אבל נראה מי יגלה לבד
) רמז: פאף פאף פאפפאפאפ (ביט בוקס
) עוד רמז: "דה אוריג´ינל יומאן ביט בוקס אפאפאפפא" טוב יש עוד כל כך הרבה - בהזמדנות אני ירשום כי לשם שינוי יש לי דברים אחרים לעשות עכשיו
יום ט-עים kodman

kodman

New member
החידוש בין הכי ענקים לפי דעתי

Atomic Dog של ג´ורג´ קלינטון - תורידו את השיר ונראה מי ידע מי חידש את זה

kodman

New member
עוד אחד

תנסו להוריד את I Wanna Do Something Freaky to You חחח נראה אם תדעו מי חידש את זה (אל תדאגו זה בכלל לא קשה - חוץ מזה אתם תהנו מהקולות רקע של השיר הזה
)

yaya_haim

New member
תשובה לחידה....

הפישמון של היפנוטייז הוא לקוח מ slick rick - la di da di וגם מהשיר שלו the show ירון (רוז) אימפלה

yaya_haim

New member
יש מלא שחידשו את זה

סנופ אבל בעיקר גם לרדמן יש קטע עם זה וגם הראפר הצרפתי רינקון ירון (רוז) אימפלה

yaya_haim

New member
ועוד חידוש...

snoop doggy dogg - lodo doti הוא חידש את the show של slick rick ירון (רוז) אימפלה

HaWk34

New member
עוד חידושים

לא שמתי לב אם כתבו את זה או לא, ואנלא מכיר את המקוריים אז: 2pac - Changes Fugees - Killing me Softly Warren G - I shot the Sheriff במקור של בוב מארלי נראה לי

למעלה