חידושים לשירים!

חידושים לשירים! ../images/Emo92.gif

אני מרכיב רשימה גדולה ככל האפשר של שירים וחידושים שלהם, ויש המון המון המון שירים שחידשו אותם במוזיקה השחורה, כמו לדוגמא- אריק סרמון, שחידש לאחרונה את music של מארווין גאיי, או ליל קים שחידשה את in the air of the night של פיל קולינס. ופה נכנס התפקיד שלכם, רשמו בבקשה בשרשור להודעה זו את השיר הישן, והחידוש שלו, כולל שם המבצע המקורי ושם המחדש. תודה רבה! עמית

Optimus_Prime

New member
היי היי אני ראשון ! :D

ואבחר כמובן בשיר האהוב עלי : No Woman No Cry , בגירסא המקורית של Bob Marley והחידוש שייך לFugees.

tomoshe

New member
במקור שיר של ג´וני מיטשל ועכשיו -

Janet Jackson Feat QTip & Joni Mitchell - Got Till Its Gone

אהמממממ הנה 2

Gil Scot Heron - The revolution will not be televised Black Star - The revolution will not be televised Queen - Another One Bites The dust Wycleaf Jean - Another One Bites The dust

tomoshe

New member
ואם כבר בוויקלף עסקינן -

wish u were here במקור של פלויד הוורוד כמובן.

TeeAnTee

New member
ואם כבר פלויד הוורוד

D12 וראמדי חידשו את The Wall (D12 - Revolution ו- Remedy - Education)

drak~o

New member
הם לא ממש חידשו את זה

הם ליתר דיוק העתיקו כמה מילים פה ושם

Kabuk

New member
עוד חידוש

פאפי חידש את השיר של קוין לדעתי המרוקי הרבה יותר טוב

tcy

New member
אני משערת שהתכוונת לill b missing u

ואם ככה, אז זה חידוש של פוליס ולא של קווין

BIGO-G

New member
לא תצא מזה בחיים

סביר להניח שהיפ הופ הוא הזרם המוזיקלי שמחדש הכי הרבה יצירות ישנות ואין ספק שמסמפל הכי הרבה.

Mad-DawG

New member
נכון מאוד

מבצע מקורי phil collins, חידוש מבוצע ע"י brandy & ray-j 100% עמית

B-$ide

New member
../images/Emo6.gif נביא לכם אותה בהפוכה חח

שבק"ס-מכופף הבננות!!! זהו חידוש לשיר התמים "מכופף הבננות" של אריק איינשטיין אבל השבק לקחו את השיר התמים הזה ועשו אותו פושע. :) גם וויל שמית לקח את השיר just the 2 of us ועשה ממנו שיר לבן שלו ,לעומתו אמינם לקח את השיר הזה ועשה ממנו שיר על איך הבת החמודה שלו עוזרת לו לרצוח ולהעלים את הגופה של אישתו-שיר נורא מרגש!מומלץ!(97bonnie & clyde)

hill_e

New member
יש באמת הרבה

יש דיסק שנקרא "urban renewal" שהוא דיסק כבוד לפיל קולינס שיש שם חידושים שחורים למיטב שיריו. אני יכולה לכתוב את כל הדיסק אבל אני אכתוב רק את הכי ידועים: another day in paradise - brandy&ray j against all odds- montell jordan one more night- changing faces do u remmember- debelah morgan sussudio-ol´dirty bastard all my life-tq cant turn back the years- joe עוד חידושים- against all odds- mariah "emotions"- במקור של הבי ג´ייז חידוש מדהים של destinys child no woman no cry של בוב מארלי חידוש של הfugees Ill be missing you במקור של סטינג חידוש של puff ועוד ועוד...

hill_e

New member
הדבר הכי חם

זה השיר במקור של קארלי סימון שם השיר "youre so vain" חידשה ג´אנט ג´קסון ביחד עם קארלי סימון בשיר "son of a gun" ובכלל הגירסה שיצאה כסינגל זה גירסה עם מיסי אליוט. boys to man חידשו את yesterday במקור של החיפושיות. Nas חידש את "sweet dreams" של היורוטמיקס (אנני לנוקס) וקרא לשיר "street dreams" הילי

MC ROEE

New member
אני כמעט בטוח

וויל סמית עשה שאת השיר girls ain´t nothing but truble נראה לי שהשיר המקורי היה משהו אולי של אלביס פרסלי אבל אני לא בטוח

למעלה