חידון!!!

wildrider

New member
עונה...

האם אי פעם נפלת? כן.. כמה פעמים נפלת השנה?אמממממ פעמיים נראה לי.. או אפילו אחד מי סופר? איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) בפעם הראשונה לפני הקפיצה אפאצ'י היה רואה מכשול הוא היה מתחרפן באקים קפיצות באוויר הרמות רגליים מה לא.. רודיאו אז הוא קפץ באוויר ותוך כדי הקפיצה נתן באק... אני מכיר מעטים שיכולים להשאר על סוס במצב כזה... והפעם השניה קיצרתי אותו יותר מדי לפני הדאבל ואז הוא לא היה עם מספיק כוח לקפוץ את השני דפק סירוב ואני נחתתי על הרגליים כאשר המכשול בינהם ...חחח למזלי המכשול היה בגובה 90...חחחח ועוד לפני זה שיגעתי את גל שירים חחח מזל שזה לא קרה... האם שברת משהו אחרי שנפלת? הייתי קרוב לרסק את הביצים אבל טפו טפו טפו לא קרה כלום.. מה עשית אחרי שנפלת? עליתי חזרה... בד"כ שאני נופל אני נופל הם המושכות ביד אני לא מוותר עליהן אז אין לי את הצורך לרדוף אחרי הסוס... האם נפלת גם בטיולים בחוץ? כן לפני שנה בערך מאיזה סוס צעיר חולה נפש בירידה של 60 מעלות הוא החליט שהוא מתחיל לעשות לי באקים כוח המשיכה גרם לי ליפול קדימה על שתי הרגליים... באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) עמידה חוץ מהקטע לפני המכשול שנחתתי על הרקה... החלק הרך הזה בראש... בין האוזן לעין.. מי היה איתך כשנפלת? בטיול נטע ובשני הפעמים עם אפאצ'י גל .. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? בערך 3 אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? יש לי חיים... איפה אתה רוכב? חוות המגדל בראש העין אתה רוכב מרצון או באי הנאה? ברור שמרצון יש לך סוס? לא באיזה גיל היית רוצה סוס? אה? אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? מי לא...חח

Unreachable

New member
חידון?../images/Emo12.gif

טובבבבב... האם אי פעם נפלת?
כן כמה פעמים נפלת השנה?
לא נפלתי השנה... איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)
כשהסוס מתחרפן ואז עוצר\פונה בצורה חדה ואז אני עפה... האם שברת משהו אחרי שנפלת?
לא מה עשית אחרי שנפלת?
פףף..קמתי,התיישבתי אחרי שנעם צעק עלי לשבת, ניקיתי חול, עליתי. האם נפלת גם בטיולים בחוץ?
פעם אחת..חחח הראשונה אפילו באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)פףף..יש לי נטיה ליפול על הצד\קדימה... מי היה איתך כשנפלת?
פףף..מתי?כל פעם מישו אחר...לרוב המדריך. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?
מנסה 3, כרגע לא ממש הולך. אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?
מטפלת בכפירו, מנקה ציוד\תאים\מסדרון\שוקתות\אבוסים. לפעמים מנקה גם סוסים אחרים. איפה אתה רוכב?
משמר העמק אתה רוכב מרצון או באי הנאה?
לא יש לך סוס?
לא באיזה גיל היית רוצה סוס?
עכשיו אם אתה לא רוצה סוס אז למה????
אני כן

Unreachable

New member
בזמן האחרון לא יצא לי

אבל כן, בקיץ הקודם כמעט כל פעם שבאתי אני וליאן שטפנו את כל הסוסים לפני שהאחרים באו.

../images/Emo110.gifממ תשובות שיילי...

האם אי פעם נפלת? יאפ
כמה פעמים נפלת השנה? 0
איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) פעם ראשונה הייתי קטנה והסוס דפק באקים
ופעם שנייה הסוסה מעדה בגלל בור
האם שברת משהו אחרי שנפלת? נופ
מה עשית אחרי שנפלת? התאוששתי וקמתי ואכלתי הרבה חול וצחקתי
האם נפלת גם בטיולים בחוץ? ממ נופ
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) על הגב בפעם השנייה ופעם ראשונה נדמה לי רגליים
מי היה איתך כשנפלת? המדריכה שלי (חגית) ופעם שנייה אולי היו חברות שם לא זוכרת..
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? כל יום כמעט
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? מטפלת,מנקה,מאמנת סייחים טיפשים
איפה אתה רוכב? אורווה פרטית
אתה רוכב מרצון או באי הנאה? ברור שמרצון
יש לך סוס? יאפ

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

האם אי פעם נפלת?יאפ.. פעם אחת.. כמה פעמים נפלת השנה?0 איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)אממ.. הסוס עשה גאלופ, כמה סיבובים, בסוף נפלתי..ונגררתי אחריו.. האם שברת משהו אחרי שנפלת?אממ.. לא.. אבל נחתתי כזה על עצם הזנב, ולא יכולתי לשבת/לשכב איזה שבוע! מה עשית אחרי שנפלת?בכיתי קצת, [זה כואב להיגרר על החול!!] וניקיתי את כל הפצעים והשריטות [היו המון!] ואחר-כך עליתי שוב על הסוס.. האם נפלת גם בטיולים בחוץ?לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)בשכיבה כזה, על הגב.. מי היה איתך כשנפלת? חברות מהחווה, והמדריכה כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? פעם, פעמיים..\: הייתי רוצה יותר! אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?עוזרת להדריך, מנקה תאים, מנקה מים, מטפלת בסוסים.. איפה אתה רוכב?בבירנית.. אתה רוכב מרצון או באי הנאה?ברור שמרצוןןן! יש לך סוס?לא..
באיזה גיל היית רוצה סוס?עכשיוו
.
אם אתה לא רוצה סוס אז למה?אני מאוד רוצה סוס!

fliperit

New member
עונה....

האם אי פעם נפלת? כן...
כמה פעמים נפלת השנה?1...בדיוק לפני שנה...
איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) רכבתי על סייח...רכיבה ראשונה שלו בערך..והוא לא היה כלכך מרוצה...אבל זאת גם הייתה טעות שלי, כי ישבתי חרא
האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא...
מה עשית אחרי שנפלת? קמתי ועליתי מהר מהר שוב...
האם נפלת גם בטיולים בחוץ?לא
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) על הצד נראה לי...ממש לא זוכרת...
מי היה איתך כשנפלת? המאמנת שלי...וחברות שלי
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?פעם זה היה 6...היום זה אולי 3...
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?מדריכה, מטפלת בסוסים, מסתלבטת...
איפה אתה רוכב? רוכבים במושבה
אתה רוכב מרצון או באי הנאה? רצון....בארור!!!!
יש לך סוס?כן
באיזה גיל היית רוצה סוס? רציתי כבר בגיל 11...ואני ממש שמחה שלא קנו לי..
אם אתה לא רוצה סוס אז למה????

arieledaho

New member
תשובה...

האם אי פעם נפלת? אני מהילדים שכבר מפסיקים לספור...
כמה פעמים נפלת השנה? פעם 1....
חחח מאורו של איילת בחזרות למופע.... איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) כל האפשרויות....מאורו איבוד שיווי משקל *בלי ארכובות קנטר מאחורי סוסים גדולים פפפ* ושרק התחלתי לרכב נפלתי מהסיבות הכי מפגרות בעולם!!!! חחחח
האם שברת משהו אחרי שנפלת?חס חס חס חס....שיפשופים ועובר.... מה עשית אחרי שנפלת? תמיד לעלות על הסוס...ואם כואב שוטפים פנים ואז עולים..
האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא......
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)כמעט כל דבר על הבטן תחת רגליים .....חחחח *אני מוכשרת*
מי היה איתך כשנפלת?מי שהסתכל על השיעור...המדריכה או בזמנו המדריך....ושניסינו את נל אז נפלתי שנה שעברה וגם הוטרינר היה...
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? משתדלת כמה שיותר 4-3 לפעמיים 5
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?מטפלת מדברת עם חברים שלי.....כל מיני חחחחח
איפה אתה רוכב?חוות יגור בקריית שאול
אתה רוכב מרצון או באי הנאה?בטח שמרצון ענק!!!
יש לך סוס? בתקווה עוט מעט...אבל היה לי...
באיזה גיל היית רוצה סוס?עכשיו!!!!
אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? =====

netapet2

New member
אני רוצה לענות לעצמי!

האם אי פעם נפלת? כן... (שיא אם נועה לא הייתה מנסה לשים את המכשול השלישי כל כך מוקדם.... בקושי קפצתי שניים! חח... תומר ראה נראה לי.... חח)
כמה פעמים נפלת השנה? פעם 1 ויחידה מכל השנים שאי פעם עליתי על סוס.
איך נפלת? אחרי קפיצה... לא קמתי בקפיצה השלישית כל כך טוב ואז עפתי מהתנופה :'(
האם שברת משהו אחרי שנפלת? וואו שאלה קשה... אני הרגשתי לא בנוח אחרי שנפלת והיה לי קצת הרגשה שסדקתי את העגן אבל זה עבר אחרי שלושה ימים (באותו יום אחרי השיעור הזה היה לי עוד שיעור והייתי אמורה לקפוץ ולא קפצתי... נפלתי בסוף השיעור ואז קפצתי עוד פעם אחת...)
מה עשית אחרי שנפלת? נכנסתי איזה 5 -6 דקות... כי כאב לי ואז עליתי וקפצתי קפיצה אחרונה....
האם נפלת בטיולים בחוץ.... בואו נראה: אם נפלתי פעם אחת השנה אחרי קפיצה ופעם אחת בכל החיים שלי אז לא נראה לי חח...
באיזה צורהנחתת אחרי שנפלת? וואי.. לא זוכרת ממש נראה לי נחתתי על הצד על העגן....
מי היה איתך כשנפלת? נועה המדריכה... אבל נראה לי שגם עמית ראתה את זה ותומר כי הוא תפס את יסעור...
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? כרגיל אחת... יש מלא עומס... בתחילת השנה הייתי באה פעמים לפעמים... בחופש אני אנסה יותר!
אם אני באה לחווה ולא רוכבת? אממ... בכללי זה לא קרה בזמן האחרון, אבל עוזרת לנקות ולהבריש סוסים, פעם היו צחוקים כשניקינו אורוות (אם תומר מסתכל פה אז===> העגלה!)
איפה אתה רוכב? חוות יגור בקריית שאול......
אתה רוכב מרצון או מאי הנאה? את האמת מלא זמן רציתי, אבל לא הסכימו לי והפתיעו אותי אז בטח שמרצון!!!!!!!
יש לך סוס? לא... לאחותי יש... אני מתה לסוס!
באיזה גיל היית רוצה סוס? אני בכל גיל אבל צריך כסף!
אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? מי לא רוצה סוס ואוהב סוסים לעזה!

The Horse Lover

New member
לא שאתם קוראים... אבל משעמם... =]

האם אי פעם נפלת? חחחח... אני אתפלא אם מישו יענה בשלילה...
כמה פעמים נפלת השנה? 2 נראה לי...
איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) אמ... אחד שסול נבהל... ורץ... ורץ... ורץ... חחחחח... ואחד בסירוב אלגנטי-קוניאק...
האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא... וטוב שכך...
מה עשית אחרי שנפלת? עליתי... וסיימתי שיעור... חובה תמיד!
האם נפלת גם בטיולים בחוץ?
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) אמ... כל מיני... עמידה... ישיבה... שכיבה... עם מושכות... בלי מושכות... מה שיוצא
מי היה איתך כשנפלת? המדריך תמיד... פעם אימא... ואם זה בקבוצתי אז הקבוצה...
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?2-3... לצערי קשה יותר...
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?כל מיני... אוכלת... מצלמנת... סתם רואה שיעורים... או סתם עם אנשים... הכי הכי כיף!
איפה אתה רוכב?
חוות הפארק!
אתה רוכב מרצון או באי הנאה? בטח שמרצון... חחחחחח... מישו רוכב באי הנאה?!
יש לך סוס?
באיזה גיל היית רוצה סוס? אמ... אין קשר לגיל... תלוי ברמת רכיבה שלי... בנתיים עוד מוקדם...
אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? רוצה... ומקווה למצוא כסף שגם יהיה בעתיד...

cowgirl Ms

New member
נאמ.../images/Emo80.gif

האם אי פעם נפלת? כן. כמה פעמים נפלת השנה? לא נראה לי שנפלתי השנה.. איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) הו.. פעם נפלתי 4 פעמים באותו היום כי ניסיתי לגרום לפונית מאוד עקומה לקפוץ, וזה לא ממש הלך כי היא דפקה לי ברקסים ממש ממזריים. שלוש פעמים הסוסים מעדו ליונפלנו יחד.. באחד המקרים הסוס נפל עלי
. בואו נראה, מה עוד.. סוסה אחת דפקה ברקס ישר מגאלופ ועפתי מעל לראש שלה.. פפ, והיו עוד הרבה.. האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא. מה עשית אחרי שנפלת? בכל המקרים חוץ מאחד, עליתי חזרה על הסוס נקרעת מצחוק. בפעם היחידה שלא עליתי חזרה, היה כשהשמנה נפלה עליי וזה כאב מאוווד
. האם נפלת גם בטיולים בחוץ? כן.. באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) תחת, אם זכור לי נכון. מי היה איתך כשנפלת? מדריך, אנשים מהחווה.. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? כמה שיוצא לי. אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? מנקה אורווה, מנקה ציוד, מטפלת בסוסים, מסדרת את המחסן... לא חסר. איפה אתה רוכב? אורוות פרטיות בהוד השרון. אתה רוכב מרצון או באי הנאה? חחח, ברור שברצון
. יש לך סוס? יש שניים שהם באחריותי. באיזה גיל היית רוצה סוס? אחרי צבא אני אקנה את תות. אם אתה לא רוצה סוס אז למה? .... כרגע אני לא רוצה כי אני מתגייסת עוד חודש..

בא לי (=

האם אי פעם נפלת? ברורר (= כמה פעמים נפלת השנה? 4 איך נפלת? אחרי סירוב כל הפעמים. האם שברת משהו אחרי שנפלת? פעם סדקתי מה עשית אחרי שנפלת? עליתי חזרה לרכב האם נפלת גם בטיול בחוץ?לא באיזה צורה נחתת אחרי שנפלת? על היד, על הבטן. מי היה איתך שנפלת? רועי... כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? 4,5 פעמים אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? מטפלת שעעוות בסזי איפה אתה רוכב? אורוות הקיסר אתה רוכב מרצון או באי הנאה ברור שמרצון!!! יש לך סוס? כן

למעלה