חידון!!!

netpet

New member
חידון!!!

יש לי חידון ארוך מקווה שלמישהו יש כוח לעשות אותו!
האם אי פעם נפלת?
כמה פעמים נפלת השנה?
איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)
האם שברת משהו אחרי שנפלת?
מה עשית אחרי שנפלת?
האם נפלת גם בטיולים בחוץ?
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)
מי היה איתך כשנפלת?
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?
איפה אתה רוכב?
אתה רוכב מרצון או באי הנאה?
יש לך סוס?
באיזה גיל היית רוצה סוס?
אם אתה לא רוצה סוס אז למה????
מקווה שאהבתם!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאב אול! נטע!

.

האם אי פעם נפלת? כן כמה פעמים נפלת השנה? לא נפלתי השנה איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) אממ פעם אחת סתם איבוד שיווי משקל בהתחלה, פעם אחת הסוס נבהל, קפץ הצידה ונתן חתיכת באק, ופעם אחת כי הייתי מפגרת וסתם נפלתי בטעות האם שברת משהו אחרי שנפלת? את עצם הזנב כמעט מה עשית אחרי שנפלת? עליתי על הסוס והמשכתי האם נפלת גם בטיולים בחוץ? עדיין לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) פעם שכיבה, פעם על הרגליים, פעם על התחת מי היה איתך כשנפלת? שני פעמיים, ופעם אחת ירון
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? 4 פעמים בשבוע.. אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? בצפר,חברים,תנועה איפה אתה רוכב? בחוות ויצו נהלל אתה רוכב מרצון או באי הנאה? ברור שמרצון יש לך סוס? כן באיזה גיל היית רוצה סוס? מזה משנה? אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? למה שאני לא ירצה סוס!?

חחחח LOL

הייתי בטוחה שזה מה אתה עושה שאתה לא בחווה
אממ מה אני עושה שאני לא רוכבת אבל אני בחווה? עם האנשים..מטפלת בסוסים..כל מיני

עונהההה../images/Emo107.gif

(למה קוראים לזה חידון ולא שאלון?...טוב-לא משנה) האם אי פעם נפלת? כן, 4 פעמים. כמה פעמים נפלת השנה? פעמיים. איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) בפעמיים האחרונות אלפרד עשה פנייה של 180 מעלות...פעם לפני זה אלפרד מעד ואיבד שיווי משקל ונפלתי והוא כמעט נפל עלי.....ופעם לפני זה זה היה מברוך, הוא נבהל ממשהו ועשה פנייה חדה, פרץ לפול קאנטר ותקע עצירה ליד הגדר ועפתי ממנו... האם שברת משהו אחרי שנפלת? עדיין לא... מה עשית אחרי שנפלת? עליתי חזרה על הסוס. האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא. באיזה צורה נחתת אחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) נחתתי על הברכיים....חוץ מבנפילה האחרונה שעפתי עם הגב על הגדר....... מי היה איתך כשנפלת? המדריכת רכיבה. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? פעם-פעמים-שלוש...משתנה.... אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? עובדת!
איפה אתה רוכב? כפר שמואל. אתה רוכב מרצון או באי הנאה? ברור שמרצון! יש לך סוס? הלוואי! אבל לא... באיזה גיל היית רוצה סוס? גיל של הסוס? לא יודעת....צעיר-אבל לא יותר מדי....

שירלי317

New member
../images/Emo173.gif

האם אי פעם נפלת?
בארוררררכמה פעמים נפלת השנה?
לא נראה לי...ואללה מוזר..איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)
הו-הו.. איך נפלתי? בצורות הכי מצחיקות שיש.. נפלתי על מכשול נתקעתי עם הרגליים בעקובות כשרכבתי על פונית והידיים שלי נגררו על החול.. נפלתי בטיול הראשון שלי בחוץ כששאדו קפץ מעל שיחון בגובה שני סנטימטר.. נפלתי מאתון כשהיא רצה לעבר עץ בננות.. ואפילו מקסם כשעשיתי עליו טרוט פעם ראשונה והוא הוריד את הראש ונפלתי..ונתלתי על מעקה כזה של תא כשהאתון עברה מתחתיו ועשיתי שתיים שלוש סלטות ...חחחחחהאם שברת משהו אחרי שנפלת?
לא.. למזלי הטוב.. אולי חוץ מענפים של עץ או משו כזה..חחמה עשית אחרי שנפלת?
קמתי.. התייפחתי טיפה.. ועליתי על הסוס/ פוני/ אתון חזרה.. גיבורה שכמוני..חחחהאם נפלת גם בטיולים בחוץ?
כה.. משאדו הטיפשון שקפץ מעל צמח פצפון בגובה שני ס''מ .. אבל הוא קפץ איזה מטר מעל..חחחבאיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)
כל הדברים האפשריים.. עמידת ידיים, עם הגב על מכשול, על הכתף, על הראש, נתלתי בסלטה על עמוד..חח..מי היה איתך כשנפלת?
אמא שכל פעם הסתכלה מיד אחרי שנפלתי ושאלה למה ירדתי, אחותי, יקי, אממ... לא זוכרת... כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?
בין פעם אחת ל3-4אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?
עוזרת, עובדת, ובוהה בטימי הכוסון שלי ומטפלת בו.. וסתם עושה שטויות...איפה אתה רוכב?
כנות!!!!! (כנותניקים שולטים!!!)אתה רוכב מרצון או באי הנאה?
ברור שמרצון! הכי רצון שיש והכי הנאה שאפשר.. מי שרוכב מחוסר רצון עושה רע לעצמו ולסוסים... ופשוט מתעלל בעצמו ובסוס!יש לך סוס?
לא, דיי להציק עם השאלה המעיקה הזאת..חח.. סתם.. טוב, עדיין לא... חכו חכו.. בסוף יהיה ולא סתם יהיה.. יהיה אלוף! כוסון! מלך!!! רק חכו... ואז הכל יהיה טוב!באיזה גיל היית רוצה סוס?
עכשיו, ברגע זה! אבל אני מוכנה להתפשר על 15... מה שיוצא בעוד 47 ימים 12 שעות ו31 דקות.. אז יאללה.. לעבודה!אם אתה לא רוצה סוס אז למה????
למה שאני לא ארצה סוס?????????????? אני רוצה סוס.. אבל ת'אמת רק בתנאי שאני באמת אוהבת אותו.. לא סתם סוס כדי להגיד שיש לי סוס...שאלון חביב..

עונה....

האם אי פעם נפלת?כן כמה פעמים נפלת השנה?פעמיים איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)הסוס התחיל לעשות באקינג ופעם אחת שהסוס ניכנס במיכשול. האם שברת משהו אחרי שנפלת?לא טפו טפו טפו... מה עשית אחרי שנפלת?הלכתי ליטפוס את הסוס. האם נפלת גם בטיולים בחוץ?לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)על הבירקיים בשתיי הפעמים מי היה איתך כשנפלת?רועי אייל כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?או שתיים או שלוש אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?אין מצב כזה איפה אתה רוכב?בבת שלמה עם רועי אייל הוא סוף סוף עזב את אלישבע המפגרת! אתה רוכב מרצון או באי הנאה?רק מרצון גדול!!!!! יש לך סוס?עוד מאט. באיזה גיל היית רוצה סוס?עכשיו!!!!! אם אתה לא רוצה סוס אז למה????

stary1

New member
../images/Emo55.gifעונה../images/Emo3.gif

האם אי פעם נפלת?כן כמה פעמים נפלת השנה?0 איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)כל מיני..אבל לא מהשטויות האלו..פפפף האם שברת משהו אחרי שנפלת?לא מה עשית אחרי שנפלת?קמתי ועליתי שוב
האם נפלת גם בטיולים בחוץ?כן באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת?על הרגליים ופעם אחת נפלתי על הגב נראה לי(לוזוכרת) מי היה איתך כשנפלת?כל מיני כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?אצל סטאר-1,אצל שאר הסוסים-2\3 אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?הכל!חחח איפה אתה רוכב?אורוות חולתה+בבית
אתה רוכב מרצון או באי הנאה?רצון!!! יש לך סוס?כן באיזה גיל היית רוצה סוס?יש לי
אם אתה לא רוצה סוס אז למה????אני לא הייתי קונה אם לא הייתי רוצה

IstarinCale

New member
חדש כאן! והרי התשובות

האם אי פעם נפלת? - פעם אחת בלבד! (רוכב רק 4 שנים) כמה פעמים נפלת השנה? פעם אחת איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) - איבדתי שיווי משקל אחרי שנלחמתי עם הסוס על כיוון בזמן קאנטר P: האם שברת משהו אחרי שנפלת? - לא, לא קרה לי כלום. מה עשית אחרי שנפלת? - קמתי וחזרתי לעשות את התרגיל האם נפלת גם בטיולים בחוץ? - לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) - דיי על הצד, והבטן. מי היה איתך כשנפלת? - המדריך ו-2 חברים שלי שרוכבים איתי כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? - פעמיים עם רצון ליותר אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? - עוזר לעקף, לתפל בסוסים, שמירה על נקיון וכל מה שאומרים לי D: איפה אתה רוכב? - בכפר סירקין, חוות סוסים בכפר אתה רוכב מרצון או באי הנאה? - בטח מרצון! הדבר הכי כיפי שאני עושה בחיים! יש לך סוס? - עוד לא, אני עובד על זה באיזה גיל היית רוצה סוס? - 23 בערך, תלוי כמה מהר יגיע הכסף

Blue Eyessss

New member
עונה../images/Emo47.gif

האם אי פעם נפלת?יאפ יאפ
כמה פעמים נפלת השנה?לא זוכרת אם זה היה השנה או שנה שעברה אבל בעיקרון פעם אחת בחווה הזאת...
איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)ממממ ויק בעטה בקורונה קורונה עשתה את תרגיל המפורסם של "פגע וברח" פוצצה בעיטה טסה לאוויר ואז נחתה וטסה קדימה ומממ איבדתי שיווי משקל או משו והדבר היחיד שהחזיק אותי עליה זה היה שנתקע לי הדורבן בחלק באוכף ואז האוכף נקרע ואז נפלתי..פף
האם שברת משהו אחרי שנפלת?את האוכף?!
מה עשית אחרי שנפלת?חייכתי בדקתי שהסוסה בסדר ועליתי
האם נפלת גם בטיולים בחוץ?מממ לא עדיין לא
באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? מממ על התחת נראה לי או הצד
מי היה איתך כשנפלת?אביבה סאלי רונה ובטח היו עוד אנשים בחוץ
כמה פעמים בשבוע אתה בחווה?כל יום
אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?ממ זה א קורה הרבה אבל אני באה לעזור לאביבה תמיד
איפה אתה רוכב?
חוות אביב
אתה רוכב מרצון או באי הנאה?בהנאה וברצון גדוללל
יש לך סוס?סוסה=)
באיזה גיל היית רוצה סוס?לאדעת?
אם אתה לא רוצה סוס אז למה????ממממ?

Saint Marko

New member
אני!

האם אי פעם נפלת? פעם אחת! והתרסקתי על עמדת שיפוט |לא בתחרות). כמה פעמים נפלת השנה? ממש בתחילת השנה זה קרה. איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)איבוד שיווי משקל. האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא. מה עשית אחרי שנפלת? רעדתי כולי אבל עליתי שוב על הסוס. האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא. באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) עמידה. מי היה איתך כשנפלת? כולם בחווה בערך! ראו! כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? פעמיים. אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? אין כזה דבר. איפה אתה רוכב? בחווה של ליאת. אתה רוכב מרצון או באי הנאה? לא יודע כבר מה קורה לי. יש לך סוס? לא. באיזה גיל היית רוצה סוס? 25. אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? רוצה... מתישהו.

MorH

New member
עונה../images/Emo174.gif

האם אי פעם נפלת? כן כמה פעמים נפלת השנה? לאזוכרת נראה לי 5 או 6 איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) כל מיני אהל נראה לי שהרוב זה אחרי קפיצה האם שברת משהו אחרי שנפלת? כן שנה שעברה ת'כתף מה עשית אחרי שנפלת? ברוב הפעמים עליתי חוץ מהפעם ששברתי ת'כתף האם נפלת גם בטיולים בחוץ? כן באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) לא זוכרת מי היה איתך כשנפלת? אמממ שרון אם הכוונה למיש היה איתי בטיול כשנפלתי כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? 4/5 אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? מדריכה מטאטא מגרפת מרוקנת פחים עושה תאים ועוד כל - מיני דברים איפה אתה רוכב? ניר דוד אתה רוכב מרצון או באי הנאה? ברור שמרצון יש לך סוס? לא =\ באיזה גיל היית רוצה סוס? עכשיו אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? רוצה רוצה...=\

S H I L G I

New member
|אישלג|

האם אי פעם נפלת? כן כמה פעמים נפלת השנה? 0 חח איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) הכל..אם זה שהסוס נבהל..או איבוד שיווי משקל..או אחרי קפיצה..או בסירוב..או שנתקעתי בגדר והסוס המשיך...הכל האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא מה עשית אחרי שנפלת? קמתי? האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא זכור לי..לא. באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) על היד..על הרגליים..על הראש..על הבטן..על הגב.. מי היה איתך כשנפלת? מי שהיה בחווה..לא זוכרת כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? 1 אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? עוזרת [מנקה, מאכילה, מברישה..] ואם לא אז קוראת ספר או סתם מסתכלת על השיעורים של אחרים..ואם זה בקיץ אז עושה ציוד וכאלה איפה אתה רוכב? חוות הפיסגה אתה רוכב מרצון או באי הנאה? רצון יש לך סוס? לא באיזה גיל היית רוצה סוס? לאדעת אם אתה לא רוצה סוס אז למה????--

../images/Emo94.gif../images/Emo110.gif..

האם אי פעם נפלת? כן.. כמה פעמים נפלת השנה? פעם אחת השנה איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) בפעם הראשונה לוידעת בטח שיווי מישקל ובפעם השנייה בקפיצה.. האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא :) מה עשית אחרי שנפלת? עליתי שוב על הסוס :) האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? חיחי פעם על התחת ופעם על הפרצוף חחחחחחח מי היה איתך כשנפלת? כלום הכל כרגיל.. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? ממ ליפעמים ככה וליפעמים ככה ביגלל הדבר המחורבן בשם בית ספר! אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה?עם הסוסים או עם חברות מהחווה איפה אתה רוכב?חוות הפארק אתה רוכב מרצון או באי הנאה?נוו נטע יש לך סוס?לא ))))))::::::: חלום חיי... באיזה גיל היית רוצה סוס? נמנמנמ עכשיו

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif

האם אי פעם נפלת? כן כמה פעמים נפלת השנה? 2 איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?) פעם אחת אחרי קפיצה ופעם אחת כשניסיתי לעלות על סנדרל בכנות והוא התחיל לרוץ האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא מה עשית אחרי שנפלת? קמתי ישר האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) על התחת/גב
מי היה איתך כשנפלת? וסילי כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? 6 אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? סתם עם חברים איפה אתה רוכב? אודים
אתה רוכב מרצון או באי הנאה? מרצון! יש לך סוס? כן באיזה גיל היית רוצה סוס? הא ? אם אתה לא רוצה סוס אז למה????

smokeman

New member
עונה....

האם אי פעם נפלת? כן ברור כמה פעמים נפלת השנה? השנה עדיין לא נפלתי האם שברת משהו אחרי שנפלת? חס וחלילה מה עשית אחרי שנפלת? אממ... עליתי על הסוס :)) האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)יש גם וגם מי היה איתך כשנפלת? המדריך כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? חמש, שש אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? תמיד רוכב איפה אתה רוכב? בית-ינאי אתה רוכב מרצון או באי הנאה? מזה רוכב מאי הנאה?מי רוכב מאי הנאה? יש לך סוס? לא באיזה גיל היית רוצה סוס? אממ... עכשיו!!! אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? רוצה,רוצה

../images/Emo97.gif../images/Emo9.gif

האם אי פעם נפלת? כן... כמה פעמים נפלת השנה? בסביבות העשר פעמים אני חושבת איך נפלת?(אחרי קפיצה, איבוד שיווי משקל?)בזמן קפיצה, סרוב, באקים האם שברת משהו אחרי שנפלת? לא, אבל כנראה שהיה לי זעזוע מוח מה עשית אחרי שנפלת? קמתי/בכיתי חחח האם נפלת גם בטיולים בחוץ? לא באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?)בכל הצורות האפשריות ואפילו בקיסריה על אבן עתיקה מי היה איתך כשנפלת? המדריך שלי תמיד כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? שש לפחות, לפעמים שבע אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? לונג', מטפלת באפולו איפה אתה רוכב? חוות צח אתה רוכב מרצון או באי הנאה? הכל מרצון יש לך סוס? כן באיזה גיל היית רוצה סוס? יש לי אחד כבר [מגיל 14 ואני עדיין לא בת 15] אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? -------

ניצקוש

New member
בא לי גם גםם

האם אי פעם נפלת? לפני שבוע בדיוק מסניורה
כמה פעמים נפלת השנה? נראה לי פעמיים שלוש.. איך נפלת? הנפילה האחרונה שלי?! הייתה הכי מצחיקה בארץץץ!!!
עפתי מסניורה אחרי שהיא דפקה לי תווארדד קפיצה מדהימה שלה.. ועפתי לה על הצוואר ומשם היא העיפה אותי עם הראש שלה ישר לתחת שלה ומשם עפתי לתוך האוכף ואז איי איי איי איך שהוא איבדתי שווי משקל ובום נפלתי
האם שברת משהו אחרי שנפלת? אפעם לא מה עשית אחרי שנפלת? התפוצצתי מצחוק כמובן כמובן האם נפלת גם בטיולים בחוץ? כן.. פעמיים אחת מריינצוק פפ זה ההי דפוק ומזמן, ומסהרקה כשהתרסקנו יחד לפני שנה בערךך (באש ובמים נצעד יחד לעד!!..חיחי) באיזה צורה נחתת איחרי שנפלת? (עמידה,על הגב?) כמו תפוח אדמה.. מי היה איתך כשנפלת? בנפילה האחרונה חגית וכל מיני. כמה פעמים בשבוע אתה בחווה? שלוש אם אתה בחווה ולא רוכב מה אתה עושה? עוזרת, עובדת, מבלה עם הסוסים או עם חברים איפה אתה רוכב?
חוות ויצ"ו נהלל
אתה רוכב מרצון או באי הנאה? כמובן שמרצון יש לך סוס? אפילו שניים
באיזה גיל היית רוצה סוס? מאז שיצאתי לעולם אם אתה לא רוצה סוס אז למה???? למה לא!? מלכיםםםםםםםםם

למעלה