חידון....

alpha80

New member
זה כמו להגיד את זה על

MODERN TALKING הם היו הצלחה מסויימת בתקופת היורופופ. הוציאו עד היום איזה 30 אלבומים, ויש להם סינגלים יותר מזוגות גרביים ותחתונים שיש לכולנו ביחד. לא יכולתי להסביר את זה יותר טוב.

tofit

New member
אני לא חושבת

שיש מישהו שיכוללהתחרות עם כמות הגרביים והתחתונים שיש לי בבית... אבל נראה לי שזה לא ממש הפסד שאנילא זוכרת אותם איזה שירים הם שרו?

alpha80

New member
מסתבר שיש.

יש להם יותר ממאה סינגלים ב 17 השנים האחרונות, ועוד ידם נטוייה. יש לך יותר ממאה זוגות גרביים ותחתונים?.... המממ..... השיר הכי מוכר שלהם היה YOU´RE A WOMAN I´M A MAN THIS IS MORE THAN JUST A GAME BLAH BLAH BLAH BLAH BE MY LADY OF THE NIGHT

tofit

New member
אוי זה שיר זוועה

מעניין אם זה פחות נורא מהשיר של יוקו עם הקיא בסוף

dj80s

New member
השורה החסרה במקום הבלה בלה

היא i can make you feel so right אני לא מאמין שאני זוכר את המילים של השיר הזה. שמישהו ירה בי כבר.

alpha80

New member
הו, יפה לך.

בסוף אתה עוד צוחק עלי שאני אוהב יורופופ. אתה הוא זה שזוכר פה מילים שאני כבר מזמן הצלחתי למחוק מהזכרון.

dj80s

New member
אורן, לטס פייס איט

הם היו הקרם דה לה קרם של היורוטראש, הדובדבן שבקצפת הזבל שנקראת יורופופ. אני יודע שאני עלול לפגוע ברגשותיך כי אתה אוהב את ה"זרם" הזה, אבל לי אישית יש בחילה מלווה בעקצוצים עצבניים בכל הגוף כשאני שומע אותם. (עדיין חברים אנחנו, נכון?
)

alpha80

New member
לפגוע ברגשותיי זה קשה.

אני אוהב דברים מסויימים ביורופופ, לא מתבייש לומר, זה היה הסגנון שאיתו התחלתי לתקלט בצעירותי ויש לי סנטימנטים מסויימים אליו, מה לעשות. לומר שאני יכול לשמוע את זה היום יהיה קצת מוגזם, אבל אף אחד לא מת עדיין משיר של סנדרה פעם בשבוע או סי סי קיטש. ה BAD BOYS BLUE היו העתק מדוייק של MODERN TALKING, הקצב של השירים היה זהה לחלוטין, ואף המילים סבבו סביב אותם נושאים ברומו של עולם. את אישה, אני גבר, את בליבי ובנשמתי, רוצה לשמוע את פעימות ליבך ולנסוע לבקר את האח לואי בקדילק של ג´ירונימו.

tofit

New member
לא יכולת לסכם את התקופה טוב יותר

אבל עדיין, אני חושבת שבשירים של סנדרה היתה קצת יותר איכותיות אבל מי אני בכלל?

dj80s

New member
אוקי, בוא נעשה הפרדה

מודרן טוקינג, סנדרה, פאלקו ועוד כמה הם בעיניי "איכותיים" יותר מ-BBB או בלטימורה לצורך העניין. אני מודה שלפני איזה חצי שנה מישהוא הביא לי את האוסף של מודרן טוקינג וחרשתי אותו כמה ימים (כמובן כשאף אחד לא היה בסביבה) ואפילו די נהנתי. כנראה שההבדל האישי נמצא במה שלכל אחד מאיתנו השירים האלה מזכירים: כששאתה התחלת לתקלט אז BBB שלטו ולכן הזכרון הטוב שלך מהתקופה כולל גם אותם. חי אישית סנדרה ומודרן טוקינג מזכירים תקופה יפה וכנראה לכן אני אוהב אותם, בעוד כש-BBB שלטו הייתי בצבא ולא ממש בעניינים. אני בכלל חושב שחלק גדול מהאהבה שלנו לאייטיז נובע מזה שהשירים של התקופה מזכירים לנו את השנים ה"יפות" שלנו, כשהיינו צעירים, יפים, וללא דאגות פרנסה מטופשות.

alpha80

New member
חידה מס´ 10. הקודמת היתה 9, מסתבר.

תפנית של 180 מעלות בסגנון ובאיכות לאחד האלבומים שאני הכי אוהב.

dj80s

New member
אלבום גדול

אחרי BBB לשים את זה, זה כמו לאכול כבד אווז בצרפת (בליון, בסדר, בליון. טופית נוסעת לליון, מי שעוד לא שמע) אחרי חומוסצ´יפסלט בפיתה מטפטפת בכיכר סטרומה בחולון.

למעלה