חידון....

alpha80

New member
אח כיכר סטרומה...

הפלאפל שם עוד קיים או שהמשרד לאיכות הסביבה סגר לו את הבאסטה? אפרופו הקאות (וכאן כולם מוזמנים לעשות "בעעעעעעעעע - איזה מגעיל" אבל זה נכון...), לא הייתם מעוניינים לאכול פלאפל ממישהו שרגע לפני שעטף לכם את הפיתה באצבעותיו החושניות גם טייל איתן באיזור האף שלו. נכון?...

tofit

New member
נו מה יהיה היום

תיכף אני דוחפת אצבע וכל האוכל של הצהריים יגיע עד אליכם ואלפא, איך אפשר להגיד אצבעות חושניות הקשר של אף???????? איך ,רק תגיד לי איך

alpha80

New member
כי הוא ליטף את האף בחושניות מסויימת

בעדינות עיצב לו משהו עמוק בפנים. אבל... לענייננו - די ג´יי - תפתור ונעבור הלאה לשאלה הבאה כי אני פורש הביתה.... (איך אומרים אצלינו - "בנימה אופטימית זו נסיים להיום". עם טעם טוב בפה...

alpha80

New member
אכן, זו התשובה

זה האלבום. מ צ ו י י ן ומומלץ, למי שעדיין אין.

dj80s

New member
האף שלו היה חלק מהשארם של המקום

וחוצמזה, אני זוכר משם בעיקר את פלאפל אהובה שלדעתי עוד קיים. הסיבה היחידה שקנינו אצלה זה כדי להתפעל משני היתרונות הבולטים של אהובה עצמה. והאם כבר הזכרתי שהיא היתה נוהגת גם בחורף לטגן את הפלאלפים כשהיא בגופייה? אח, איזה פלאפל חושני.

tofit

New member
כשאלכס יחזור

הוא יגלה את כולנו לחדר האוכל של מחנה 80 ותאמינו לי זה מקום רע במיוחד

alpha80

New member
חידה מס´ 11.....

או שנפתח שירשור חדש, מה אומרים... זה מתקרב ל 200 תגובות, שיא חדש בפורום, לכל הדעות. איזה אלבום זה? ולא רק שם הלהקה, אלא גם שם האלבום בבקשה, או לפחות להיטים גדולים ממנו.

alpha80

New member
אז מי אני שאעצבן אותך....

יש פה כבר מישהו שיכול לעשות את זה יותר טוב................

dj80s

New member
למי אתה רומז? ../images/Emo12.gif

חוצמזה שאני וטופית בדרך לשיפור הזוגיות. יאללה, יש חידון חדש למעלה, אין לי את כל היום בשבילכם.

pimpf

New member
בלונדי

Parallel Lines הלהיט שאני מכירה ממנו הוא: Heart Of Glass ויופי לכם! היום אני לא בעבודה והחלטתי להכין לחם... לא נראה לי שאני אקום עכשיו מהמחשב.... חפי
בוקר טוב!!!

למעלה