חידון....

קוטנר גם השמיע פעם

את One of these days I´m going to tear you into small pieces של Pink floyd והקדיש אותו לרב כהנא. גם אז הוא הושעה לכמה חודשים. בסוף הוא אכל אותה: כהנא חי!

tofit

New member
אז למה יש לך אותו בבית,

וחוץ מזה, יש דברים שאין לך בבית??

alpha80

New member
למה את שואלת שאלות קשות

היו לי תקופות שקניתי כל דבר שיצא. קורה. זו איזו שריטה עמוקה שהיתה לי והצלחתי להשתקם מהמצב. איכשהוא. אבל היום אני מוכן לתרום אותו לכל מי שירצה

מאיפה הכסף?

כשהיה לי זמן לשמוע הכל - לא היה לי כסף לקנות כלום. היום כשיש לי כסף לקנות כל מה שאני רוצה - אין לי זמן לשמוע. כשאני אגיע לפנסיה ויהיה לי גם כסף וגם זמן, אני בטח אחטוף שבץ.

alpha80

New member
פעם...

כשהיינו קניבלים צעירים ונאים.... היה קצת יותר כסף ממה שיש היום

זה כי אתה לא עושה חתונות, זה למה

תאמין לי, תעזוב אותך מהאייטיז, תדג´ה קצת מזרחי ומקרנה ותיכנס למיינסטרים של ההיי-סוסייטי

ונזכרתי בשיר

Walking on Broken Glass של אנני לנוקס? חבל שיוקו לא עשתה לו גירסא משלה. היה יכול להיות נחמד. אלפא בטח היה קונה את ה 12 אינצ´

tofit

New member
הוא היה קונה לא רק את ה 12" אלא

את כל האלבום כולל זה שיוצא רק לאספנים.

שכולל מן הסתם

את הלהיטים: Walking on Thin Ice Walking on broken glass Walking on hot asfalt Walking on radioactive fallout Walking on Sabras Walking on DJ80/Tofit (בגירסא היפנית בלבד)

tofit

New member
תגיד השתגעת, אתה רוצה

להוסיף עוד שמן ל
שגם ככה כבר בוערת ללא שליטה??

ט ו ר ה

New member
EWWWWWWWWWW../images/Emo5.gif

מאיפה הבאת את זה......בעעעע.... הוא לא רואה את הרגליים שלו בכלל...שלא לדבר על דברים אחרים

dj80s

New member
זאת חידה מספר 9, ו...

אני מתבייש להגיד שיש לי השערה לגבי הלהקה אבל אני לא יודע איזה תקליט זה. זאת נקודת שפל, זאת?

alpha80

New member
זרוק כל מה שאתה יודע

ומקסימום עם שם האלבום נסלח לך אם תגיד את שם ההרכב ושני להיטים גדולים מהאלבום הזה.

dj80s

New member
טוב, אז

לפי תמונת השלישייה למטה אני משער שזה או (עדיפות ראשונה) בד בויז בלו, או (עדיפות שנייה) פאן בוי 3.

alpha80

New member
הגזמת

אלה נראים לך כמו FUN BOY THREE ??? את טרי הול מזהים מקילומטר. טוב נו, נסלח לך רק הפעם. אלה אכן BBB

dj80s

New member
נו, בגלל זה

שמתי אותם בעדיפות שנייה ואמרתי פאן בוי 3 בלחש. באמת האיש עם השפם לא נראה לי טרי הול אבל אמרתי לעצמי שאולי הוא התחפש, אבל השניים האחרים די דומים לחבר´ה האחרים ב"שלישיית המכייפים" (כל הזכויות לתרגום שמורות לבני דודקביץ´ ושות´). להיטים גדולים שלהם משם? עולה לי בראש רק you´re a woman, i´m a man או משהו עם טקסטים עמוקים אחר שהיה להם.

למעלה