חידון....

alpha80

New member
חידה מספר 8

במהלך ההמתנה לשמש, משהו ממש קל, בשביל טופית. את חייבת לדעת את זה.

tofit

New member
אלפא אתה חייב להבין משהו

אני בעטיפות תקליטים עוד יותר גרועה ממילים פשוט משום שתמיד הייתי לוקחת דיסקים מאחי בלי העטיפה בכלל אני רק לעיתים ממש נדירות גם קונה דיסק, כי אחי תמיד הביא לי מה שרציתי מחברות התקליטים ולכן כמעט ואין לי זכרון לעטיפות של דיסקים אבל בכל מקרה, תודה על המאמץ לעשות לי חיים קלים יותר, למרות שאני די אוהבת אתגרים! ועכשיו בטח דיג´י יירד עלי שוב...

dj80s

New member
דווקא לא

איך אני יכול לרדת על מישהי שבעצם יורדת על עצמה ולא שמה לב. גם לי יש קווים אדומים, חוצמזה שאת התרפיה שלי כבר עשיתי הבוקר

tofit

New member
עכשיו אני יכולה לנשום לרווחה

למה אין אייקון כזה של אחד שלוקח הרבה אויר בריאות ואז משחרר את האויר הזה בהקלה נעימה?? תדמיין

alpha80

New member
הניחוש הפרוע הוא כי

אמרתי שאת צריכה לדעת + טופית אוהבת את דוראן = אלה דוראן? אבל אני חייב לומר שאת קרובה מאוד, ואלה לא הם.

tofit

New member
לא..

זה פרוע כי סתם זרקתי שם ומה זה אומר שאני קרובה מאוד?

alpha80

New member
אייייה!!!! לא הרסתי!!!

רק פתרתי כמה............... טוב נו. תענה רק בלי מריבות עם טופית שהיא לא ידעה ואתה כן.

dj80s

New member
איזה צחוקים בראש שלך?

אם היית פה הייתי מוריד לך הפוכה
התשובה היא האלבום היחידי של ארקדיה, שכללה שלושה מחמשת הדוראנים (ושאני בספק בכלל אם טופית ידעה שהיתה להקה כזאת. אבל הבטחתי לעצמי להפסיק לרדת עליה. בעצם, אני לא יכול, זה חזק ממני. סורי)

tofit

New member
אני כזו מפגרת לפעמים

כי רציתי להגיד ארקדיה, וכן דיג´י אני מכירה אותם למרבה הפליאה שלך אבל בגלל שדיג´י כאן טורח למחוק לי את המוטיבציה התבאסתי לכתוב את זה אפילו. בוא נראה אותך מוריד לי כאפה!!!!!!!!!!!!

dj80s

New member
זאת לא כאפה. זאת הפוכה

יש הבדל. הפוכה זה יותר עם רגש.

tofit

New member
הפוכה עושה לי קונוטציות לא טובות

או שאולי בעצם כן?? לא , לא קונוטציות שליליות החלטתי

למעלה