חידון....

dj80s

New member
טופית, תיזהרי

את הולכת על קרח דק. אני ככה קרוב לפתוח פה הכל, ככה!

tofit

New member
יופי, כי אני צריכה להתאמן

אמרו לי שבליון יורד שלג מידי פעם (אתה קצת מפחיד, אתה יודע??)

dj80s

New member
להתאמן במה? בהפוכות? כאילו...

כדי להתחמם? כי אם כן תיזהרי שוב, אני אפילו יותר קרוב לפתוח הכל ממה שהייתי מקודם. ככה קרוב, ככה!

tofit

New member
לא יקירי,

להתאמן בללכת על קרח דק!! ככה זה הרבה או מעט?

dj80s

New member
ככה זה מאוד מאוד מאוד מאוד מעט

ותזכירי עוד פעם שאת נוסעת לליון. אני חושב שבפורום "זינה הנסיכה הלוחמת" עוד לא שמעו

tofit

New member
מה קרה?

גלי קנאה ירוקה מתחילים לאפוף אותך?? יש פורום זינה??? ודרך אגב, רק שתדעו שאני רועדת מפחד מכל הנסיעה הזו

dj80s

New member
הקנאה שלי היא צהובה לגמרי

משהו בגוון שדומה לקיא של יוקו אונו אחרי ביקור במסעדה סינית זולה במיוחד. האמת שאני נקרע בין הקנאה לבין השמחה שאת נוסעת מכאן. אבל השמחה נמהלה בעצב כשהבנתי שעדיין תכתבי בפורום הזה גם משם. (אוי, אני כזה רע לב. איפה הכדורים שלי)

dj80s

New member
כדי לענות על זה

אני אצטרך לפתוח את מה שאני ככה קרוב לפתוח (ככה!) ואנחנו לא רוצים שזה יקרה, נכון?

tofit

New member
ברור שאנחנו, דגש על אנחנו

לא רוצים שזה יקרה. אבל בכל מקרה, ועכשיו קצת רצינות, אני לא חושבת שמגיע לי יחס שכזה לא זכור לי שעשיתי משהו רע ואם כן, אז שלח לי מסר, לא בפורום

סליחה שאני מתערב

אבל מישהו זוכר את השיר האיום Walking on thin ice של Yoko Ono, האלמנה המזמרת?

לא מפסידה הרבה

תדמיני לעצמך יפנית קטנה, שהולכת למסעדה מרוקאית שמגישה אמבה מקולקלת, מקבלת הרעלת קיבה ושרה בקול גבוה בדרך להקאה בשירותים (אבל לא יכולה להתאפק ופולטת קצת בדרך), תוך כדי שבעל המסעדה הערס חונק אותה באגרסיביות.

alpha80

New member
איום ונורא. איום ונורא.

קשה לקרוא לזה שיר. אוסף של צרחות נאקות וגניחות על קצב של מכונת תופים פשוטה. ולחשוב שיש לי בבית את התקליטון הזה.

דווקא נחמד הקטע שהיא מקיאה בסוף

אני חושב שזאת הפעם היחידה בה חוות הדעת שלי על שיר מופיעה בתוך השיר עצמו!

alpha80

New member
וואלה. ההקאה בסוף מאוד אוטנתית.

אגב הקאות (סליחה למי שאוכל) כשהופיע השיר "שיר לג´ון לנון" של צביקה פיק, בסמוך להירצחו של ג´ון לנון, אמר יואב קוטנר בשידור שהיו צריכים לצרף לתקליט שקית הקאה. והושעה מגלי צהל ל 3 חודשים בגלל זה......

למעלה