חידון הקפ"ת העולמי

זה נורא יפה בעיני

מהמעט שאת מספרת פה, שגם זה הרבה יותר מדי, אני ממש מתרשם. סוציולוגיה, פאראדיגמה - הם משקיעים כל כך הרבה בהוסטל שלכם. פעם היו מסתפקים במינימום שיאפשר לכם לתפקד באופן עצמאי.

Ricca

New member
כן..

אני יודעת שבזמנך היה שונה. אבל ככה זה, מתקדמים עם הזמן. רק שתדע לך שהמשוב שמילאת בזמנו, בו ציירת בשולי הדף את אם הבית מבצעת בך פעילות אנאלית עדיין ממוסגרת ותלויה לה במשרד. היא משתמשת בזה כדי להסביר איך קרה שהם החליטו על תקופת נסיון לפני שהם מקבלים לכאן אנשים חדשים.

זה קצת בעייתי המשחק הזה

כאילו, אם הוא כולל מלים שלריסה לא מבינה, איזה מלים הוא לא כולל? ללריסה יש אוצר מלים עברי של ילד בדואי בסיני, למעט מלה מסובכת כמו דולפינה. מאידך, כל הניקים החדשים שהתרגשו על פורומינו הגוסס לא מפגינים אינטילגנציה איי איי איי, אז אולי המשחק בכל זאת בסדר. נראה לי שאני פוסח על שתי* הסעיפים. * כבר בתנך היו אנשים עילגים.

מי שמושך להוואנה בצמות,

יצטרך ללמוד לקלוע איפשהו מעבר לקשת, זה סימן לאיי איי איי (סי) קיו גבוה. (האילנות כל כך גבוהים, כופף הפרי את הבדים. מנסה כוחי בשירה ציבורית). מפגיני האינטליגנציה התבקשו להתפנות מזמן, יחד עם הרוחצים בים. אז כל הניקים החדשים ששמם מתחיל באות היי מבטיחים להפגין באינטליגנציה, חי( 18) חי(18) חי(18) מכינה שלטים עם מילים קשות, ויוצאת לכיכר. אוהבת כאלה שדופקים קופה, מכל משב רוח קל עובר. וגם אם המשב, הוא נשמתת אפו האחרונה של " פורומנו" יקום החמור שירכב על גלי האויר החם, להנאתו. נראה לי ששנינו נסתדר.

למעלה