חידון הקפ"ת העולמי

קפת

New member
את מדברת?

ליידי עלק, היא הזמינה אותי הרגע לאורגיה. בחיי.

את ביקשת

בוגונביליה אומרת: אודי, קפת, בא לכן אורגיה? אודיסאוס 2 אומרת:לא. רק-קפת אומרת:לא. בוגונביליה אומרת: אז ביי.

קפת

New member
מוזר, אודי

אבל אני דפנטלי זוכרת שאת אמרת כן. לגמרי. אפילו. ואני גם זוכרת שבוגו היתה מאוד מאוכזבת מזה שסירבתי ושתיכן קראתן לי מניאקית וכלבה וניסיתן לשכנע אותי בכל זאת לבוא, כי חשבתן, משום מה, שכשאתן קוראות לי מניאקית וכלבה אני שמחה. זה מה שאני זוכרת.

לא נכון

לא קראנו לך מניאקית וכלבה, נהפוכו. קראנו לך כלבה מניאקית. ואת, במקום להיות עזר כנגדי הפכת להיות עזר מציון (מי אמר תחת?). אה, וגם הזיכרון שלך לא משו. לגמרי. אפילו.

טיפשונת

א' יודע. וזורבבל בכלל מתחיל ב ז'. ולא, זה לא אותו אחד. באמת חשבת שכן?

נהפוך ונהפוך הוא

מי שלוקחת לעצמה את פסק הזמן לטיפוח היופי בשעה שהיא נמה , זה אומר שיש לה את מה לתחזק לא ככה? רק יפהפיה, נרדמת בצהרים. תראי את לימור הסרה, מתי לדעתך היא ישנה בפעם האחרונה בצהרים? אה? אה? טפי.

Ricca

New member
אז המילה שלי

שהיא חביבה עלי בימים אלה.. אנטלפיה

אנטילופה

אנטילופה זה יונק שונא עיראקים שבמקור נקרא אנטי-לאפה. עם גלי העלייה הגדולים של שנות ה-50, כתוצאה מהדוחק במעברות והשכנות הצפופה עם הרומנים, עוות השם לאנטילפה. הו' נכנסה באמצע בשלב מאוחר יותר עקב דרישתו התקפה של דוד בן גוריון. דב"ג, כידוע, היה מאדריכלי כור ההיתוך והאות הוכנסה לשם על תקן של ו' החיבור שבין עדות המזרח לעדות המזרח אירופה. זהו עוד מיזם מוצלח של בן גוריון. ולמי שזקוק להוכחה - בבקשה: שמעתם פעם על ריב בין מקוראים לאשכנזים בשדרות? מש"ל. שלכם בוגו, שדה עדתית שתקועה בתוך בקבוק של ספרייט והבועות מדגדגות לה בתנוך.

Ricca

New member
באחד השיעורים הראשונים שלי פה

המרצה לסוציולוגיה לא הפסיק להשתמש במילה פאראדיגמה. יכולתי לזכור במעורפל שלקראת השחרור שלי צה"ל רצה לשבור את הפראדיגמה באיזה תדרוך שהייתי בו, אבל היה קשה לי להאמין שאנחנו לומדים על הסכסוך הערבי ישראלי. בסוף פניתי למילון ומה שקיבלתי היה: paradigma-פאראדיגמה. מה קרה? אין מילים עבריות יותר?

למעלה