חידון הקפ"ת העולמי

קפת

New member
חידון הקפ"ת העולמי

בהתקדש עלינו יום העצבנות, החלטתי להנהיג מסורת חדשה: תחרות המלים הקשות (והשמחות). זה הולך ככה. אני אתן מלה שלריסה לא מבינה ולא מופיעה אצלה בבילון. מי שיודע את התשובה, ייתן את הפרוש ואת המלה החדשה. אפשר להשתמש במילונים, בבילונים, פילונים וגוגלונים. אפשר גם להמציא מילים, כמובן וכידוע במחוזותינו. ולכל הפנים החדשות והישנות: אני אוהבת משחקים. ככזה. את המלה הראשונה אני מקדישה למוזה, הוואנה גילה: גינקומסטיה

תגידי התחרפנת?

רגע ורבע אחרי העצירה לדום? וכל זה אחרי שרק אתמול שוחחנו על המפרודיטות, גברים עם שדיים זוו מחלה נוראית השאלה הנשאלת היא, האם הכרס מסתירה את המה שהיה זין, נורא יותר, משדיים המסתירים את מה שעשוי לצמח ככרס? וכמו שאומר האבשלום קור(דרוי), מהיום אמור: על שפת הים חזיתי בגברים חולי גינקומסטיה, ומה הסטיה שלך?

פרופיל של מועמד.(לא תמונה, יש גבול)

"המועמדים הטובים ביותר הניתוח לתיקון תופעת הג`ינקומאסטיה יבוצע על גבר בריא ויציב רגשית, בכל גיל. המועמדים הטובים ביותר לניתוח יהיו גברים בעלי עור חלק וגמיש שיבריא במהרה ויתאחה היטב במצב החדש. גברים השותים באופן מוגזם או מעשנים מריחואנה בצורה מוגזמת אינם המועמדים הנכונים לניתוח. לכן, הפציינטים מתבקשים בתחילה להפסיק את השימוש בסמים כדי לראות אם צורת החזה משתנה וזה לפני שמעלים את נושא הניתוח" מצאתי בגוגל. והמילה שלי היא,פאסקודניאק.

קפת

New member
את חסרת הבנה, הוואנה

את לא יודעת איך משחקים, אבל אינדבר, קפת תלמדותך. פה לא משחקים על מהירות, גודל או על כמות - פה האיכות קובעת. מבינה את הקונספט? מתבקש לענות לך שפסקודניאק הוא צרפתי, חרא חרה צרפתי, ששתה את כל הקוניאק ולא השאיר כלום לחברים שלו. ובאבשלומקוריזם: האגדה מספרת כי הביטוי הומצא לכבודו של אחד, פסקואל, שבימי ממשלת וישי נשלח על ידי חברי המחתרת לשמור על מחסן קוניאק במרסיי, וכשבאו החברים לחגוג את הצלחת הפלישה לנורמנדי מצאו אותו שתוי וקיללו אותו "פסקואל, למה שתית את כל הקוניאק יא מניאק (ביטוי שקיבלו מחיילי צבאו הברית)". הם קיללו ללא הפסק עד שהמשפט המורכב מבחינה תחבירית ותרבותית נשמע כמלה אחת - פסקודניאק. אבל זו לא התשובה הנכונה. הנכון הוא שפסקודניאק הוא דווקא חרא חרה רוסי. מדובר בקללה מקובלה בשפת מאמאוולגה, שהמשמעות שלה היא צרוף של חרא, מנוול, בנזונה, מלוכך וכלב מלא פרעושים. והמלה הבאה היא שטיחמוס ויש גם שאלת בונוס, מאת סרת החינוך, לימור לבנת: האם כשמישהי אומרת שהיא הולכת לחטוף את שנת היופי שלה, זה אומר שהיא מכוערת? בין המפוטרים נכונה יוגרל מכתב פיטורין חתום בידי האומנית.

הוא ממשפחת בנאי!

אח למסטרינה . מי מכיר את השטיחמוס שבקיר? נו יאללה, יש לך פה ענין עם פועלי בנין. והבנה, אין לי במשחקים, ולא רוצה לתת מילה כי גם המלפופונים לא נתן או נתנה.

קפת

New member
התעוררתי!

ובהזדמנות זו אני רוצה להביע את שאט נפשי העמוק (השאט שלי עמוק. הנפש דווקא רדודה ושטוחה כמו בצק של פיצה) מכל הסוציומטים שמנסים לחבל לי במשחק. אתם כמובן תשלמו על זה ביוקר, חלקכם כבר משלמים. והנה התשובה לשאלת כבוד HAMELAFEFONIM: ZE ZE! ונעבור למלה חדשה תוך התעלמות מלאת בוז למילים של לריסה בפ"ח: פסיכרומטר

פסיכרומטר זה אדם

שבהתקף לא ברור של ספונטאניות מחליט, ככה סתם, באמצע הלילה, ללכת לקולנוע כדי לצפות בסרט. בזמן האחרון מתרגשות ובאות על א' כל מיני תכונות שלא הכרתי קודם. א' נהיה רגיש וספונטני ולכן כששאל אותי אתמול בפרץ לא ברור של עליזות אם אני מרגישה מלאת מרץ וספונטית מיהרתי להשיב ב-"לא". תוך חצי שעה היינו בדרך לקולנוע רב-חן בקניון ארנה כדי לצפות ב-"מדריך הטרמפיסט לגלקסיה". לכל חובבי הז'אנר המלצתי החמה היא שלא ללכת, התרשמותי מהסרט בשלוש מילים היא אכ-ז-בה. "אי שוד הב נואון בטר" - לא הייתי צריכה להתפתות. ישנם ספרים שפשוט אי אפשר לעשות מהם סרט. אה, והיום אנחנו אצל הזורבבל שזה סוג אחר של סרט. אימה בעיקר, למסור לו משו קפט?

קפת

New member
תמסרי לזורבבל

שמצאתי כבשה ושמי חרוט לה על הפטמה. הכבשה שאלה למה הוא לא מתקשר, אחרי כל מה שהיה בניהם. את דעתי על מערכת היחסים הכושלת שלך עם א' כבר הבעתי את דעתי לא אחת, גם לא שתיים. אני כל הזמן מביעה את דעתי ואת אפילו מסכימה איתה. ויותר מזה אני לא אומר פה, כי יש לי חשד שא' נוהג ללבוש את החוטיני נמר שלך לפני שהוא קורא בפורום. ואני מאוד חוששת מתגובות עליזות וספונטניות של אנשים שלובשים חוטיני נמר, כידוע לך. זו הפוביה שלי. אגב, יש כתבה מצוינת על פוביות בידיעות אחרונות היום. גיליתי שם דברים שחבל"ז על הזמן. את כל הידע הזה אני עומדת להפוך ליישים. אז תתפשטו ותעלו על הספה. הופה.

קפת

New member
תגידי

למה את חושבת שאני כל כך רוצה להעניק לך את קיציס*? זה יכוליות אחלה חוטיני חתול... *גור החתולים הכי מתוק ומכוער שהיינץ ואני הצלנו בפעולה צבאית מורכבת ומסמרת שיער, לפני כחודש, כשהיינץ הגיבור השתלשל לבור עמוק, פעמיים גובהו, ושלף ממנו את החתולתול וגם כמות לא מבוטלת של עובש וקורי עכביש.

תגידי לי קפת

הייתכן שבזמן שאת מנסה להשחיל לי חתולים לחריץ הישבן יש בטלויזיה אירויזיון עם שירי המעממת מימון?

קפת

New member
תגידיליבוגו

מה את מעדיפה: חתול בחריץ, שירי מיימון בחריץ או ג'וק? אמרתי לך: תמיד-תמיד תקשיבי-תקשיבי לקפת-קפת!

קפת

New member
לא-לא

זו רק שאלה מה גודלו של החריץ וכמה הוא יכול להכיל...

למעלה