חידה:

חידה:

כמה אחוזים מקבלים בדרגה 191 אחרי ה BB (להזכירכם הורידו את הניסיון הדרוש לכל דרגה) בשעה של ניסיון כפול .... ???? תשובה: 2.5% ! בשעה של ניסיון כפול עם בונוס ניסיון על פארטי ו HS ב OBLIVION 4
אין מצב להגיע לדרגה 200 !

GינGית

New member
חחחחחחח אני לא מוצאת את עצמי במשחק

מתתי 3 פעמים היום, אני לא מתקדמת

אוייש.

לפחות לא מתתי.
אני חושבת שהסוסים הכחולים או האדומים בליפרי ליד הגיריפיי והמאנון טובים לך. שמעתי שהספאון מעולה ואילו מפות טובות מאד לדרגה שלך.

deisy

New member
ואני רק מתנתקת F3

הרגו אותי אתמול, שעה משחק רצוף לא יכולתי לשחק! איזה 7 פעמים של DC! אה כן, ועוד פעמיים של קריסת המחשב שלי..

btekx

New member
למה למהר..?

אף אחד מהפורום כאן לא יכול לעקוף אליך... קח זמן... ואם בכל זאת את כעת ברמה 200, מה תעשה? חוץ מלפתוח דמות חדש/שיפור בגדים/לחכות לפאץ חדש/לעזוב ולחזור שמוסיף למייפל אפשרות לעלות לרמה יותר מ200+... /לעבור למשחק רשת אחר כWOW... .... ... קח זמן... לדעתי 2.5% זה המון...

קודם כל

אני אישה ולא בחור.... שנית: זה לא עיניין של למהר. זה עיניין של השקעת זמן מול המחשב תמורת תוצאה מסויימת. השקעתי שעה מול המחשב בניסיון כפול והתוצאה היתה לא טובה מספיק לטעמי. היו לי ציפיות שיהיה לי יותר קל לעלות דרגות אחרי ה BB. אנשים כאן מדווחים על 3 דרגות בשעתיים ואצלי זה לא עובד. ולא רק אצלי. המון חברים וחבר'ה מהגילדה שלי התלוננו שעלית הרמות אחרי דרגה 180 נעשתה ממש סיוט.... כמעט בלתי אפשרית. כשאעלה דרגה יהיו לי עוד SP ועוד AP לשים. אני מחכה לעלות דרגה כמו כל אחד אחד במשחק.... רק ההרגשה היא שזה ממש סיוט..... לא זז. לפני ה BB הרגתי בוסים בשביל ניסיון - עכשיו לקחו לי את האופציה הזו ובכלל כל הבוסים עם באגים ובטח יקח זמן עד שיתקנו את זה. בשורה התחתונה - ביום חמישי התחברתי אחרי ה BB והיו לי 6% - אתמול בערב כבר היו לי 21% מחרישת TOT ועשיית כל הקווסטים מחדש. אם מישהו חושב שעכשיו יותר קל להגיע ל 200 - זו טעות.

GינGית

New member
האמת שגם ברמה שלי לא כל כך קל לעלות רמה

דיברתי עם רותם במשחק והיא מיואשת לגמרי אני בינתיים לא נהנת כל כך מה-BB עד שעליתי לרמה שאני יכולה להיות בסאקל וב-TOT לקחו לנו גם את זה

רותם

דווקא נהניית מאד עכשיו כי הדבר שהילדה הכי אוהבת לעשות במשחק זה PQ ים. ועכשיו אין הגבלת דרגה וכל השבת היא היתה בכל PQ אפשרים.... לפני שהיא התחברה ביקשתי מסאני להתחבר לדמות שלה ולסדר לה את כל הסקילים שלה.... היא מיואשת כי אין לה ולאמא שלה מושג אייך עושים את ה PQ באורביס. ה PQ הזה יצא אחרי שכל הדמויות הראשיות שלי היו מעל הדרגה הנידרשת ולא עשיתי את זה מעולם. אולי למישהו יש GUID לPQ הזה באורביס?

אה. או קיי.

גם אני שמתי לב לכמה הודעות מיואשות שלה. למרות שלדעתי אם היא תתרגל תגלה שהפכה להיות יותר חזקה.... קצת תקופת הסתגלות והיא תהיה בסדר. שמעת רותם?

Hawkgirl

New member
חחחח.. שומעת שומעת..

בהתחלה חשבתי שאת גם מדברת עלי, כי אני באמת אוהבת PQ, ואני ממש אוהבת את MPQ! כבר יצא להיות שמה כמה פעמים, זה הפארטי הכי גאוני שיש @#$^@^ ניסיתי גם את OPQ שאני גם אוהבת מאוד, אבל יש בו באג ואי אפשר להשלים אותו X: אני עדיין מחפשת אחרי מפה שיהיה אפשר להתאמן בה כמו שצריך... וזו רק אני או שהם הקטינו את ה-EXP שמקבלים מגאלופרה?

Hasselblad

New member
אוף כל כך מבאס אותי לשמוע שיש באג ב OPQ

אני פשוט חולה על הפיקיו הזה! וסורי שאין לי מושג במפות לקוסמים ברמות שלך... אני בעצמי אין לי מושג.

miss_t

New member
קבלת החלק האחרון בפאזל

וסיום ה-PQ (קיבלתי נוצה- בתמונה שבתגובה הבאה מה עושים איתה)

miss_t

New member
אסיפה של 40 נוצות

תזכה בכפפה הזו! אגב, לא הצלחתי להאכיל את השמנמן הזה על מנת שיתן לי את הנעליים או writsband אין לי מושג מה צריך כדי שהוא יתן לי אותם.

miss_t

New member
אם החיוך שלך שווה מיליון או דולר ../images/Emo6.gif

הדביקי בול שלחי אותו אליי בדואר

Hawkgirl

New member
מוזר

נכנסתי אליו איזה 3 פעמים, ובשלושת הפעמים היו 2 חדרים חסרים/חסומים שלא יכלנו להיכנס אליהם כך שהיו חסרים לנו 2 חלקי אבן

למעלה