חידה:

miss_t

New member
באמת מוזר....

את יודעת איזה חדרים? מה שעשינו בPT זה להכנס לפורטלים לפי הסדר מלמטה למעלה. (ללא הjail). בכל השלבים קיבלנו חלק.

miss_t

New member
אולי?

ניסית עם אותי party leader? כי אני יכולה להגיד שטעיתי כשהייתי LEADER ושכחתי לאסוף חלק בשלב של המוזיקה.... וככה היה חסר לנו חלק.

Hawkgirl

New member
לא, לא שכחנו

זה היה מוזר, אולי נקסון סידרו את זה או משו. אני אנסה שוב היום כשאחזור הבייתה, נראה אם נוכל להשלים את הפארטי..

אנשים בגילדה שלי אומרים

שהקנטאורוס הפכה להיות מפה מעולה עם ספאון מעולה ויופי של ניסיון לדרגה שלך. תנסי שם. אני הלכתי ל ה מפה לדרגה שלי - המקום היחידי שבו אני יכולה להתאמן וקיבלתי ניסיון גרוע ביותר !!! בלי ניסיון כפול זה 1% בשעה ..... מי יבזבז זמן מול המחשב בשביל 1% לשעה? לא אני !! הלו האיוונטים האלה של ניסיון כפול נדירים והם בכלל לא בשעות שאני יכולה לשחק. אין מצב שאני מתאמנת שעה בשביל 1% .....

כן.

וגם הקורניאנס מעולים בשבילך. ואם תלכי לצבים הכחולים והאדומים תוכלי לעשות מלא כסף מספרי סקילים....

היום בערב

אני מזמינה אותך לסיבוב הכרויות בליפרי

Hawkgirl

New member
ניסיתי להתאמן במפה עם הקנטארוס

אבל הם ממשששש גרועים X: (מבחינת exp) ואולי אני הורגת אותם מהר מדי, אבל יש שמה ממש מעט מפלצות X: מה שכן, ניסיתי להתאמן במפה עם הקורניאן הירוקים האלו, יש להם אחלה EXP, אם אני לא טועה 3.5k שזה אחלה, רק המפה מאוד לא נוחה לאימון אבל פסדר, נסבול..

מ י ל ר

New member
הייתי שם יותר מ-4 שעות

לא נפל שום דבר, חוץ משרביט של רמה 88 (105 מגיק אטטק) ו-2 סכיני זריקה ששוויים 4 מיל (fm) אני הולך לשם בשביל לצוד mw20, אבל ללא מזל. אני לא יודע כמה עוד לנסות, לכו תדעו אם באמת הספר נופל משם.

btekx

New member
אני יודע שאת בחורה

פשוט כתבתי בטעות.... עד 120רמה יותר קל לעלות, מ150+ יותר קשה תאמין בי יש לי פיראט רמה 164 ועולה לאט לאט (קצת יותר מהר ממפאץ קודם, ולפעמים אני מקבלים 30% יותר EXP ל3 דקות...) אולי תחכי לפאץ נגד בוס אריה, או בפאץ' חדש לגמרי- ביג באנג כאוס- אומרים שמגיע לשם מפה של הנסיס בעתיד (עיר הרוסה) לרמה 160+!!! עם בוס רציני (את הפרטים לא ידוע)- גם בפאץ זה אפשר לקבל כלי נשק לרמה 140!

יש באתר SLEEPYWOOD.NET

דיון שלם על אייך הניסיון בדרגות הגבוהות ממש בלתי אפשרי והאימון הפך להיות משעמם וחסר סיכוי. מיקי - המפה של DARK CORNIANS גם מעולה בשבילך.

Macbook

New member
באמת נכון.

אמנם אני ברמה 152, לא גבוהה כמו שלך - אבל עדיין אני מרגיש שהניסיון איטי יותר, ולא בגלל הבליזארד - אני דווקא חושב שזה שינוי מבורך וכיף לי להתאמן עם השרשרת ברקים-זה מרגיש לי כאילו אני באמת עושה משהו, אבל עדיין אין כרטיסי דאבל EXP או לפחות 1.5, וזה מרגיש איטי.

Hasselblad

New member
מסכימה

אבל משתדלת לא לתת לזה לבאס אותי יותר מידי... לאט לאט ובצעדים קטנים נגיע רחוק, משתדלת בעיקר לעשות כיף במשחק ולגבי האחוזים משתדלת לא לדאוג יותר מידי...

Hasselblad

New member
אני ממש מבינה

גם אותי קצת תיסכל נושא האחוזים.. פעם היה אפשר לעשות BF ובוסים... היום לא רק שיש באגים האחוזים שלהם מבאסים... וגם באימון האחוזים כמעט לא זזים... השינוי לא מורגש. אני משתדלת לא לתת לזה לייאש אותי, זאת אחת הסיבות שמאוד השתדלתי לא לפתח ציפיות לגבי ה BB.

הלכתי לבקר חבר ותיק ויקר ../images/Emo9.gif

אני הורגת אותו כל כך מהר שקושי הספקתי לעשות SS.... ממש מכות בודדות. לא צריך אפילו לגרור אותו לפינה. הוא נותן לי 0.01 % למי שהסתקרן.... והוא עדיין מתוק ..... לגבי ה % ועליית הדרגות. המזל שלי הוא שאני דרגה 191.... אפשר להישאר גם בדרגה כזו ולהרוג הכל..... הבאסה שרציתי להגיע בכל זאת ל 200 וכרגע זה לא נראה אפשרי. כשיסדרו את הגליץ' בבוסים אני חושבת שמה שאעשה זה להרוג את הראשים של HT ואת זאקום.... על בסיס יומי. אני עושה דמג' הרבה יותר גבוה על בוסים מעל MOB רגיל.... ENRAGE עכשיו עושה 60 % יותר דמג' על מטרה יחידה.

חכי שהטירה של ליון תצא

כל מפלצת שם תהיה מיני בוס כזה יהיה להם כמה מיליוני HP ובסוף המפות יהיה הריגת בוס חזק(כמו HT) זה המקום לרמות גבוהות והוא כנראה יגיע אחרי הסוף של הפאצ'ים של ביג באנג

כן בדיוק שמעתי על זה.

רק מקווה שלא יהיו JQ שם אחרת אני אבודה. אני אחכה לזה ואחכה שהבוסים יפסיקו להיות מלאים באגים ובנתיים אני מאמנת את הסניפרית שלי. מקווה תוך שבועיים שלושה אעשה איתה עבודה רביעית. צריכה לחסוך בשבילה כסף. אין לה ציוד בכלל.

למעלה