חידה

Ronush14

New member
כן!!! הוא מאוד נחמד!!! ../images/Emo9.gif

פגשתי אותו כשהייתי בארנה והוא יצא החוצה... והוא היה נחמד ודיבר איתי ועם חברות שלי קצת
חחחח
הייתי בטוחה שחברה שלי מכירה אותו מקודם כי כשהוא יצא היא קראה לו כזה והוא אמר לה היי וחייך אליה ובא ולחץ לה את היד!
זה היה ממש מצחיק!

bushi tooshi

New member
שמעי אולי כי הוא לא כזה סלב?

חחחחחחחח ראיתם שיש "יום כיף עם אורי חזקיה" ועוד כמה סלבס זולים נירית קופל, יובל אברמוביץ(?), ליאת אחירון, שרון איילון, חיים אתגר ועוד כמה שלא היה לי שמץ מי הם.. כל כך עלוב........

H i L o L a

New member
../images/Emo6.gif

המבצע הזה קרע אותי! שקראתי אותו הייתי על הרצפה, ההפקה של מעריב לנוער/אקזיט לא יכלו למצוא סלבס אמיתיים?
אבל תשמעי הוא בהחלט מפורסם, ושאמרתי את זה אני מתכוונת גם למפורסמים אחרים,ויצא לי לפגוש כמה עד היום... נגיד עפר שכטר שעליו את לא יכולה להגיד "לא כזה סלב" יש לי כלפיו הערכה גדולה בגלל איך שהוא מתייחס למעריצות וסתם אנשים שמזהים אותו !

אני ממש גרועה בחידות../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

אבל מה התשובה לשאלה של אסי
ודווקא אפשר לירות בחזה
או שאני סתומה

NimaZ

New member
חידה חדשה מאוד קלה!!!

נכנסו שודדים לבית של משה. משה ראה את השודדים ולא אמר כלום. הוא צפה בהם בזמן שהם לקחו לו את כל הרהיטים ואת כל הדברים היקרים שהיו לו בבית. משה לא הגיב בכלל למרות שהוא היה באמצע החדר. השודדים לא נגעו במשה. למה משה לא עשה כלום?

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אסי תמיד יש לך תגובות כאלה שפשוט קורעות אותי! כמו זאתי ששאלתי מה לשאול ואמרת לי מה השעה

NimaZ

New member
../images/Emo6.gif

לא אסי לא..... אבל זה היה מאוד אמוד קורע!!!!!!!
אם אתם מעוניינים ברמז קראו את המשפט הבא:
משה דווקא יחסית חכם לגילו.

m a z i ohayon

New member
אסי הרגת אותי עכשיו....פשוט שפכת...

הייתי על הרצפה .....אין אין התגובות שלך קורעות ....אבל זאת במיוחד!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

NimaZ

New member
לא ממש ...../images/Emo4.gifאבל אתם מתקרבים!

ואסי אני עדין צוחקת

NimaZ

New member
לא בע"ח!!! אבל על זה מבוססת החידה..

תנסו עוד כמה דברים!!! הוא בן אדם!!!!!!!!!!!!!

אני רוצה לנסות...

1.כי יש לו ביטוח 2.כי זה הרוח שלו ובאמצע החדר זה רק הגופה שלו(יענו הוא מת) 3.הוא טוקי מדבר 4.הוא נכה 5.יש לו בעיה של תגובה מאוחרת 6.הם קברו אותו מתחת לבלטות 7.הוא היה מסטול 8.הם ירו בו עם רובע 9.הוא ראה מ.ק. 22 10.קוראים לו רפי גינת

NimaZ

New member
לא...

נראה לך ששני פורצים לוקחים לך חצי בית ולא היית שומעת?????

NimaZ

New member
|אזהרה|התשובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|אזהרה|

משה הוא תינוק!!!!!!!!!!! אבל רוב התשובות שלכם היו הגיוניות... לקחתי את זה מאיפהשהו........

greeneye

New member
איכס.

מי קורא לתינוק שלו משה?! (טוב, סבתא שלי בעצם...) אבל משה התינוק....יבה. עדיף משה הדג.

למעלה