חידה

NimaZ

New member
מתי פגשת אותו???

בעצם איזו שאלה טיפשית... עם המזל של רוני הוא מטח השכן שלה או משו!

Ronush14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ממש לא... בחור שאני גרה בו אין אף אחד מפורסם...
להזכיר לך שאני גרה במושב קטנטנן??
ואממ.. כשהייתי בארנה בפעם השניה ופגשתי את כולם, אז פגשתי גם את אורי חזקיה, דני קרפל ועוד אחד מהכותבים שרואים אותו מדי פעם אבל אין לי מושג איך קוראים לו!

NimaZ

New member
א-הא!!!

אנ ראיתיאת הרועי הזה!!! יש!!! סוף כל סוף לא פגשת מישו!!! אבל אני עדיין לא אוהבת את אורי חזקיה!!!

Ronush14

New member
איזה רועי? ../images/Emo12.gif

זה שאחראי על הלופט? כי גם אותו ראיתי... חחח
גם כשפגשתי את יוסי וטירן בהתחלה... הוא היה איתם.. וגם בפעם השניה יצא לי לראות אותו

NimaZ

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

H i L o L a

New member
OMG

למה את שונאת את אורי חזקיה?
1.הוא אחלה סטנדאפיסט,הוא מצחיק בטירוף 2. הוא בנאדם כ"כ נשמה! גמאני פגשתי אותו והוא נורא נחמד, אין לך מה לשנוא אותו

Ronush14

New member
הוא באמת ממש חמוד! ../images/Emo9.gif

והוא סטנדאפיסט טוב באמת! אבל אני רק לא אוהבת את הקטעים שלו עם השירים בערוץ הילדים

NimaZ

New member
הנה כמה סיבות:"

1. הוא ממש ממש ממש לא מצחיק אותי 2. הוא היה יכול להיות מאוד מצחיק אלא אם כן הוא לא היה דוחף את הגיטרה המבאסת לכל מופע....... הגיטרה שלו היא כמו הפרגוד של דופה רק שהיא לא מצחיקה ולא שימושית... 3. לא יודעת... לא מצחיק 4. פעם ראיתי את הפינה שלו בערוץ הילדים (אל תשאלו...) וזה היה כ"כ עצוב שהתחלתי שרציתי לבכות!!! מה שהוא עשה שם זה הביא ילדה אחת שרצתה לצבוע את השיער ואז הם שרו שיר ביחד (משו מפגר לחלוטין) ואז הם דיברו עם האמא לבדוק אם היא עכשיו תסכים לילדה לצבוע את השיער והאמא סירבה בכל תוקף... הוא פשוט מעציב ילדות קטנות!!!!!!! מסכנה הילדה...
... סתם...

H i L o L a

New member
אממ לפעמים הקטעים

עם הגיטרה מצחיקים! נגיד ראיתי אותו שבוע שעבר בפיספוסים ואתם מכירים את השיר "אצל הדודה והדוד" ? אז היה איזה פיספוס שדודה אחת הפליצה אז הוא שר "אצל הדודה ונאד" ובאותו רגע זה הצחיק אותי
או נגיד יש שיר יפה מהיומטוב של שנה שעברה ע"פ המנגינה של "2 אצבעות מצידון" : "שתי הודעות משיבון,פתיחת מקשים דבר ראשון, הסוללה הולכת להגמר,אך בתיקים מטען ספייר, המפקד צועק לנתק-הלך לי עוד משחק בסנייק, לוחץ שוב על מניו ועל כוכבית, מדבר עם חבר מהנדסה קרבית, אצלו תמיד אין קליטה- שומעים אותו רק מקוטע!"
וחבל שהסטנדאפ שלו לא מצחיק אותך,אני מחשיבה את זה לסטנדאפ כמו של סיינפלד, ובכלל-הוא צוחק על מצבים שקורים לכל בנאדם,ולא יורד על אנשים מהקהל, ובכלל אין לו הומור שחור,יש לו הומור מיוחד, את תראי שיום אחד ממש יכתירו אותו בתור משהו גדול בסטנדאפ, פשוט רואים את זה עליו..יש עתיד
ברור שאני לא אגרום לך לשנות את דעתך,אבל סתם רציתי להראות גם נקודות חיוביות שלו, בערוץ הילדים הוא עושה הרבה ממה שמבקשים ממנו שם וזה באמת קצת יוצא אידיוטי
אבל בתור בנאדם- הוא ממש נחמד! נ.ב.סליחה על המגילה,וצל"ש למי שקרא...

Ronush14

New member
חחחח אני קראתי! ../images/Emo3.gif

ואני דווקא כן אוהבת את הסטנדאפ שלו וחושבת שהוא חמוד!
אבל את רוב הקטעים שלו עם הגיטרה (ובעיקר מה שיצא לי לראות פה ושם בערוץ הילדים) אני לא ממש מתה עליהם

H i L o L a

New member
אז...

צל"ש
נכון שלרוב זה לא כזה מצחיק עם הגיטרה אבל הוא הפך את זה למן ה"קטע שלו", אבל אני יודעת שהוא התחיל להפחית עם זה בהופעות (וטוב שכך אה?) אבל הסטנדאפ שלו איכותי והוא גם מחדש את הקטעים שלו לעיתים קרובות מאוד..בהחלט סטנדאפיסט שאני מעריכה.

NimaZ

New member
ההופעה היחידה שלו שהצחיקה אותי...

הייתה בלא נפסיק לצחוק 2... ממש התפתלתי... אבל אז הוא שלף את הגיטרה וזה ממש הרס לו הופעה טובה ומושקעת........... ובנמוגע למה שכתבת שההומור שלו דומה לזה של סיינפלד: א. אני מוצאת בסיינפלד סידרה שמעוררת ציחקוק פה ושם... לא כ"כ מצחיק אותי ב. לא ממש נראה לי שזה דומה... אבל מצד שני הממוווון זמן לא ראיתי סיינפלד אז אולי כבר שכחתי... וגם אני קראתי את ה"מגילה" (פפפ) שלך!!! אני רוצה גם צל"ש

bushi tooshi

New member
יש דיון על אורי ואני לא מעורבת?

איך זה קורה????????????? (שוב הקדשה למיטל) בכל אופן סיינפלד: ה-ס-ד-ר-ה! וגם "תרגיע" מבית היוצר מעולה! האם הוא דומה לו? לא היתי נסחפת אין על סיינפלד לדעתי לפחות בנאדם נשמה? הכרת אותו שאת כה בטוחה? הוא בסדר....לא להיט מאילנית ובערוץ 6 הוא ממש עלוב צחקתי עליו שעות!

H i L o L a

New member
התגובה שאיחרה לבוא...

'צטערת,הייתי בת"א
טוב אז דבר ראשון רציתי להגיד שהאמרתי סיינפלד לא ממש התכוונתי לתוכנית שלו,אלא לסיינפלד בתור סטנדאפיסט, אני הרבה יותר אוהבת חברים מאשר סיינפלד,לא יודעת-יש בתוכנית הזאת משהו מוזר...
ובגלל שאני מאוד אוהבת את תחום הסטנדאפ גיליתי שיש רבים שמכנים את אורי חזקיה ה"סיינפלד הישראלי" , אז פיווו זה לא רק אני
אורי חזקיה בערוץ הילדים- בהחלט מעלה גיחוכים ולא בגלל שהוא מצחיק אלא שצוחקים עליו..אבל זה בגלל שהוא מתאים את עצמו לשכבת הגיל- לדוגמא: ראיתם אותו בטיאר ברשת? שם הוא מצחיק,אולי בגלל שזה לייט נייט.. ובקשר לאישיות שלו- כשמישהו מפורסם ומזהים אותו או אפילו אני אגזים ואומר שמעריצים פונים אליו,והוא מתייחס ממש יפה ומדבר ולא מזלזל ומתנשא אז הוא מייד מוערך אצלי אוטומטית,חוץ מזה שאני די קולטת אנשים והוא מסוג האנשים שנראים נחמדים פשוט...

למעלה