חידה

אסִי

New member
חידה../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

נו, אנשים... כנראה שממש משעמם לי. אז הנה לכם חידה קלה ואם אתם רוצים תמשיכו עם חידות נוספות הלאה (להפיג את השיעמום). אז הנה החידה שלי: פורץ בא אלי הבייתה אומר לי תרים ידיים ומאיים עלי עם אקדח שהוא במקור שלי והוא מצא אותו על השולחן. אני מרים את הידים והוא יורה לי בחזה אחרי זה הוא שם את הטביעות אצבעות שלי על האקדח ומסדר את הגוף שלי שיראה כמו התאבדות. לא יתפסו אותו לפי תביעות אצבעות DNA או תביעות נעליים כלום לא השאי אחריו שום רמז זה פורץ הכי חכם שיש. איך יגלו שזה היה רצח ולא התאבדות
נסו לפתור, אנשים... זה די קל

NimaZ

New member
אני יודעת!!!!

הרוצח ירה לך בחזה... ובעיקרון זה דיי מסובך ליירות לעצמך בחזה!!! חידה הבאה: מה זה: יותר חזק מאלוהים יותר רע מהשטן לעניים יש את זה לעשירים אין את זה אם תאכל את זה תמות! מה זה??? ודניאל אל תגלי אם את עדין זוכרת!

NimaZ

New member
../images/Emo12.gif

אמ... בעיקרון הוא ירה לך בחזה ואי אפשר לסדר אותך כאילו היד שלך מכוונת לחזה כי היד לא מתעקמת ככה... וזה מה שאני חושבת אבל יכול להיות שגם... הוא השאיר טביעות אצבעות עליך?!?! כשהוא הזיז אותך?! בעצם אני יודעת: אתה בכלל לא מת וסיפרת למשטרה שהוא בא וירה בך... נכון?

אסִי

New member
../images/Emo6.gif

אני מת לגמרי
וזה שירה בי הוא הפורץ הכי מתוחכם בעולם: לא משאיר טביעות אצבעות, לא כלום...
את אמרת בערך את התשובה - זה לא שאי אפשר להזיז את היד כאילו שירו בך. תזכרי שהוא הפורץ הכי מתוחכם בעולם.

אני רוצה לנסות...

את אמרת שהוא ירה לו בחזה... מי אמר שהוא מת? הוא צריך לפחות עוד שתי כדורים כדי להרוג אותו, אז קצת קשה ליריות עוד כדור אחרי היריה הראשונה.

darkman 36

New member
פתרון לחידה של נעמה

שומדבר! שום דבר לא חזק יותר מאלוהים שום דבר לא רע יותר מהשטן הרכוש של העניים הוא שום דבר לעשירים יש הרבה יותר משום דבר ואם לא תאכל שום דבר אתה תמות מרעב! חידה הבאה, איך אפשר לתאר במילה אחת את המשפטים הבאים- בשטח ל ל א אדמה חיילים ללא נשמה נלחמים במלחמה כשהמלך י מ ו ת תיגמר המ ל ח מה

Ronush14

New member
נ"ש! יש לי שאלה ../images/Emo12.gif

שמתי לב שבשבוע הראשון בקטעים שהם לומדים.. לא רואים את לילך ורויטל..
לא שזה מפריע לי או משהו (
) אבל זה מוזר... או שהם היו שם ולא שמתי לב?

DAND00SHY

New member
אנשים!!!

לא עניתם לנעמה!!! מה עם החידה שלה??? או זאת חוצפה זאת חוצפה...(המבין יבין...)

NimaZ

New member
../images/Emo13.gif

באמת מה עם החידה שלי?! להזכירכם: יותר חזק מאלוהים יותר רע מהשטן לעניים יש את זה לעשירים אין את זה ואם תאכל את זה תמות!!! מה זה? מי שמכיר את החידה לא לגלות!!!

Alexis14

New member
מממ

אני רוצה ת'פתרון! זה נשמע לי ממש מוכר.. יש מצב שאני מכירה.. אבל לא זוכרת!!

Ronush14

New member
לא קשור אבל.. ראיתם במעריב לנוער???

יש 5 תמונות של החברה מהאקדמיה מהמועדון "ווקס" בת"א... יש אחת של צחי (
) עם "מעריצות" אחת של יוסי
עם דבורה (זאתי שכל הזמן צוחקת לכל מי שלא זוכר
) אחת של התאומים עם אורי חזקיה (נראה לי) כי התמונה לא כ"כ ברורה
אחת של אחד הפרידמנים
והאחרונה... של.. טלי ופורמן
\מאוהב| הם כאלה חמודים!!! וההבדל בגובה שלהם פשוט ענק
אוףף... למה אין נוסבאום??

למעלה