חידה קטנה....

magy

New member
יצחק תויאור אדם לא סימפטי?????

משהו בטח קרה לו........ לא פגשתי אותו שנים רבות........ נא לא להתרשם מקסמים חיצוניים....... רב העולם חי בהצגה אחת גדולה....... ואצלם, יש מפעל המכניס ממון רב........ פעם , מזמן,,,,,,,,,,, כתבתי לו שיר , אחרי ביקור בקונצרט.... בקונצרט הבא, קיבלתי ממנו קסטה עם המיטב מנגינתו..... אהבנו לנסוע לשם, להראות לילדים מהו טבע, ומהי מוסיקה קלאסית בטבע. 94/4 על גג בגליל... בבוקר אביב על גג בגליל על אף הפריחה ניצח הצליל... ידיים זריזות אצבעות נפלאות וכל האוזניים קשובות משתאות... איך אלגרו שובב יצא במחול עם אדג´יו עצוב בווַלס של יום חול... סונטה קטנה מינורית בכתה וקלאסית גדולה מחתה יגונה... צלילי אלוהים צלילים נושנים דורות השמיעום ועודם חדשים... באלה ידייך ידעת עשות בשבעת התווים גדולות ונצורות... יכולת השְקט והצלחת הסְער ועשית כל זאת מבלי לדבר...

itche from oz

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gifעל טעם ועל ריח...

אין להיתווכח. אני שנאתי כרובית מבושלת כשהייתי קטן. עכשיו אני מת על זה. אותו הדבר עם צ´ולנט. איצ´ה

טרה10

New member
כרובית שמבושלת במי מלח ומטוגנת

בקמח וביצה. השפים בטלויזיה בכלל לא מכירים..! ואתמול דוקא אחד הראה בשרוגילגל בתוכו גמבות וירקות..סגר בקיסם וטיגן בצל מטוגן שמרפד את הסיר...ולתנור..היה ממסעדה ביער חולדה הנקראת ´בית הרצל´..שהוא בכלל בית התרבות בקיבוץ..ואני לא ידעתי. נ.ב. אולי נשאל את ראש העיר תל-אביב, רון חולדאי..ושישנה כבר את השם של העיר- כי כבר כולם יודעים שגם שאין כמו יפו..! תל אביב שם יפה... כמו ריו דה ז´נירו..

טרה10

New member
העברית השתנתה..קצת.

מה יש להבין. 1.תל אביב שם יפה. למה לקרוא לה תל אביב-יפו. 2.ראש העיר [תל אביב]..הוא מר רון חולדאי[בשבילך] מקיבוץ חולדה. 3. בחולדה יש ´בית הרצל´. שהוא בית התרבות שלהם.. 4. ביער חולדה- יש מסעדה בשם ´בית הרצל´. 5. המתכון שבעל המסעדה הראה בטלויזיה היה כדלקמן: גלגול של פרוסות בשר טרי..ובתוכם פיסות פלפל אדום- וסגירתם בקיסם. טיגון של הבשר המגולגל על מצע של בצל ושום..בשמן זית. ואח"כ בתנור במשך שעה ויותר..! ....וכל זה היה כתוב בעברית צחה..! [עכשיו אני מבין למה לא הבנתי מתמטיקה..]

למעלה