חידה קטנה....

כן. ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

טענה, שזה מהחתול. עכשיו את מבינה, למה הרומניות לא מגדלות חתולים ?

magy

New member
רומניות לא מגדלות חתולים????

ומה אני? כורדית?

שילה1

New member
לא אסור...../images/Emo3.gif

כי ילד טוב גומר כל מה שיש בצלחת.. כי למליוני ילדים באפריקה ובהודו אין מה לאכול... ואגב,במיה עושיה טוב?שלושת רבעי.ז...!!(אבל זה כבר שייך ל"פורום האחר".)

itche from oz

New member
במיה

אני קונה במיה ( או אוקרה באנגלית) בקופסאות שימורים, מוסיף רסק עגבניות ותבלינים, מחמם, והיילי פרסטו במיה במיץ עגבניות. במיוחד שהבמיות בקופסה הן קטנות קטנות כאלה. איצ´ה

zahavashanny

New member
אולי זה לא מחונך אבל ../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif

אותי המילה במיה מיד עושה לי השראה של משהוא דביק ומתגלש כזה בפה מממש מגעיל, סליחה שאני אומרת על אוכל מגעיל אבל אני לא מוצאת מילה יותר מתאימה אם יש משהו שדוחה אותי באוכל ואין הרבה כאלה אזי זה במיה. אני מכירה ירקות הרבה יותר טעימים. סליחה באם פגעתי במישהו. ממני פה בנירובי עם תקווה חדשה ב

שקדי

New member
אם התחלנו בהתודויות...../images/Emo22.gif

אני מחליף את כל הבמיה שבעולם בצלע אחת (עסיסית) של טלה בחלב אמו ואולי אפילו בצלחת קלמרי בנמל נפולי (רצוי) עם כוס בירה קרה

טרה10

New member
בקשר לבמיה אז חצילים אני עושה בגריל

1. מתחת לגריל כעשר דקות מכל צד בנייר כסף. אח"כ עשרים דקות בתנור בחום בינוני, מחכה שיתקרר ומקלף עם כף מתוך הקליפה לתוך הכלי הסופי. מוסיף שן שום כתושה, לימון מלח ופלפל שחור, מרסק עם סכין חדה שמסובב בתוך המזון, וזהו..וזה מה שיש לי להגיד בקשר לבמיה..! 2. חצי קילו סלט חצילים על האש עולה 14 שקלים..אבל צריך להזמין מראש.

זהבוש, הנה הוצאת לי את המילים

מהפה ואפילו ניסחת את זה כל כך טוב הרבה יותר ממני אני הצלחתי רק לומר פיחס
כי חטפתי עוויתות בבטן מהמחשבה

zahavashanny

New member
יש לנו חבר שמקורותיו הם||צפר../images/Emo141.gif

מלבנון וכל היום הוא היה מספר על במיה ואני מרב ששמעתי אותו מספר וחשבתי לעצמי אולי אימי בכלל לא ידעה לבש את זה אני חייבת לנסות שיכנעתי אותו שביום שאימו מביאה לו אני חייבת לטעום, מה אגיד ומה אספר קמתי מהשולחן ופשוט הוצאת את נשמתי שלא נדבר שאמרתי אז את משפט המפתח יותר בחיים לא ישכנעו אותי בענין הזה שנקרא במיה לא משנה מה יספרו לי במיה זה לא השטח שלי ומאז כנראה אני נראת הרבה יותר טוב סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

אורניהו

New member
לנו הם זרים המאכלים האלה,אבל..

תמיד צריך לנסות הכל בחיים.ישנה מסעדה אחת בכפר ´ג´ייש´ או ´גוש חלב´ בגליל ליד ´צומת מירון´ שם בכפר ישנה מסעדה ערבית ומאכליה ממש טובים,יש שם מבחר מיוחד במינו של מאכלים אותנטים ערביים ובפירוש לא מזרחית נוספתת כמותה יש בגליל לרוב..בימים האלה זה מעניין לנסוע בכביש הזה ולו רק בגלל עצי התאנים שבדרך..ואפשר לקטוף כמה שרוצים.סברס אמרתי כבר איפה יש...ובקלות לקטוף...בכביש של משמר העמק מימין שרידי כפר ערבי...ושם שיחי הצבר ממש נמוכים,ולפני שנים הייתי מגיע הנה עם כפפות גומי כאלה והייתי מוריד המון,רק מה,,הסביבה כאן מוכת ´צפעים´ ממש מפחיד להסתובב שם,ועוד עם סנדלים...הנוף יפה כאן.כל העמק פרוש קדימה..

zahavashanny

New member
לפני שנים באחד מביקורינו../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

בסביבה יצאנו לטייל ליד גוש חלב אני זוכרת כמו היום נעצרנו ליד עצי התאנים ובלי בושה עמדתי וקטפתי בכמויות כמובן עם אישור של אחד מעוברי האורח בסביבה שאמר לי שזה בסדר אנחנו באותו שבוע לנו במקום מאד מיוחד לטעמי זה נקרא חמדת ימים שכל שבת וחג עושה שם קונצרטים מאד מיוחדים ומאד נעימים, אני אגב מאד ממליצה להגיע אליו עם תאום מראש והכי חשוב מה שפחות להיתקל בו כי הוא אדם מאד לא סימפטי לעומת אישתו שאישה מקסימה וכנראה מגיעה לה צל´ש על חייה איתו. כי אדם מאד קשה ומאד לא נעים , אבל הם יושבים במקום מקסים עם נוף משגע אנחנו אגב הרבה פעמים בעונת החגים איך שהוא היינו מגיעים אליהם.

למעלה