חיבוק לא יזיק לי...

רותם111

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עוד קצת?

Arfilit

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שעם כל החיבוקים - ועם היום שעבר - כבר קצת יותר טוב.

קודם כל ולפני הכל ../images/Emo24.gif

לגבי אופק - אם קרה והתפרצת עליה, פשוט קחי נשימה עמוקה, תתנצלי ותסבירי לה שאת לא כועסת עליה ושאת עצבנית ואת מבקשת ממנה חיבוק שישמח אותך.

אני כל כך מבינה אותך

אמנם לא בתור אחת שעברה את כל הסיוט הזה אלא בגלל חברה שלי שעברה אותו ובצורה הכי פחות מוצלחת (בהזדמנות אולי) אבל תסלחי לעצמך תנסי לחשוב שאולי זה סבל נוראי ומתח ועצבים אבל תסתכלי על אופק.... שווה את המאמץ הכאב האכזבות הציפיות הרצון הדמעות העצבים הכל הכל רק בשביל אח\ות לאופק... תהיו חזקים עמית ואת ואם תרצי לדבר אני תמיד מחכה ממך לטלפון

היידי יקירה שלי ../images/Emo24.gif

באמת שאי אפשר לנחם, או להגיד משהו שיעביר באחת את כל הרגשות העזים והכאב... הנה עוד
. ותסתכלי רגע אחד על אופק - לא היה שווה לעבור את זה? נראה לי שאני יודעת מה התשובה. וזה יהיה שווה שוב, מבטיחה. את זה את תדעי לבטח לאחר שתלדי בפעם השניה. ו
נוסף, ליתר בטחון...

היידיל'ה ../images/Emo24.gif+../images/Emo25.gif

באמת שאמרו לך כבר את הכל , מה שנותר לי הוא להצטרף לכל האצבעות המוחזקות ולתקווה שב
בות שבקרוב <מאוד בקרוב> תזכי לחבוק אח/ות לאופק המקסימה. תשמרי על ה
, יהיה בסדר
ות

liat ליאת

New member
שולחת לך את מירב החיבוקים ../images/Emo24.gif

בתור אמא לאחת את יודעת מה בא בסופו של תהליך, ומאמינה בך שיהיו לך הכוחות להתמודד. בפרט שהספקתי להכיר אותך בתור אחת שתמיד יודעת לעודד ותמיד רואה את קרן האור בקצה המנהרה. שיהיה לך המון בהצלחה, ומהר מאוד תתבשרי בבשורות טובות

ברוריהה

New member
../images/Emo24.gif אוי, היידי'לה ../images/Emo24.gif

מחזיקה לך ולעמית אצבעות שכל זה יגמר בקרוב בהריון נפלא שיביא אח/ות מקסים/ה לאופק !

למעלה