חיבוק לא יזיק לי...

חיבוק לא יזיק לי...

החלטתי לספר לכן, כי כאן בפורום הזה יש כמה מחברויותי הטובות ביותר... אז.... אתמול הייתי אצל רופאת הנשים שלי. רבות מכן וודאי יודעות שכבר המון זמן אני מנסה להיכנס להריון ללא הצלחה, והיו לי גם בעיות עוד לפני ההריון עם אופק. אבל קיוויתי שבכל זאת יגיע הריון טבעי. הרופאה הביטה במסמכים הארוכים- בכל הבדיקות הארוכות שכבר עברנו, הורמונים, מעקב זקיקים, ספירות זרע.... ונתנה לי חודש כדי לחזור לעניינים ולעשות עוד 2 בדיקות דם, ושלחה את עמית לאורולוג- ובעוד חודש נתחיל עם איקקלומין ויתכן שנשלב את זה עם השבחת זרע. רק היום פתאום נקלטה המשמעות אצלי, ואחרי לילה נטול שינה (בגלל אופק) והרבה חודשים בהם לא נתתי לזה לחדור לי ללב, היום משהו נשבר בי. פתאום התפרצתי על אופק (וסתם ככה גרמתי לה לבכות. היא רק רצתה סיפור) ופרצתי בבכי....
ומאז, כבר כל היום, מטפטפות לי דמעות מהעיניים.... אני לא שולטת בזה. הבכי מחכה לי מאחורי הפינה בכל רגע. פתאום תחזור לי תקופה רעה כל כך- של דכאונות ונסיונות, ואני לא יודעת אם אני יכולה לשלב את זה וגם ולהמשיך להיות אמא טובה ואשה שפויה... מליון מחשבות והמון רגשות סותרים וקשה לי לכתוב מה אני מרגישה... אבל משהו לא טוב לי. כבד לי על הלב. אז החלטתי לצאת מהבית לחברים עוד מעט, ולשים מסכה של חיוך... אבל בפנים...

מחשבות

New member
אין מה לומר שבאמת ירגיע אותך. אבל

לכמיהה לילדים אין גבול. עם זאת, הזמן יעשה את שלו ולפני כן את צריכה לחזור ולאהוב את אופק אהבה גדולה, כי היא הגשימה כבר קצת מהחלום והקצת הזה הוא לא מעט.

אפעופ

New member
הנה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|

אין לי הרבה מה להגיד. קחי בחשבון שבתקופה הלא קלה שעומדת לבוא יש לך לפחות את אופק שתתן לך הרבה אור ושמחה !!

T noki

New member
שולחת לך הרבה חיבוקים ועידוד

אני כמובן לא מתיימרת להבין מה עובר עלייך ועל כל מי שמנסה להכנס להריון וזקוקה לטיפולים, למרות שאמא שלי עברה את הטיפולים הנ"ל ובזכותם אני כאן... אני בטוחה שתצליחי גם להיות אמא טובה וגם אשה שפויה...ובסוף זה יצליח, שוב. עשית את זה פעם אחת ותצליחי גם בפעם השניה. הכי חשוב להיות אופטימית ולהעזר בכל מי שאפשר - בן זוג, חברות, פורום... לא מזיק לפרוק את הרגשות מדי פעם. ואל תשכחי שעכשיו יש לך מול העיניים הוכחה חיה ומקסימה (אופק) שזה מצליח בסוף... מחבקת - ומנסה לעודד. אמא של עודדי

sael

New member
שולחת לך מליון ../images/Emo24.gifים

ומאחלת לך שהתקופה הרעה תיגמר מהר מהר ושתצליחי כמה שיותר מהר להיות שוב בהריון. ובאמת יש לך בבית את אופק המתוקה שלך שהיא ההוכחה לכך שאת יכולה להיות אמא ותהיי אמא לעוד ילדים!!!

גלשני

New member
עצוב לי לקרוא ../images/Emo7.gif

ולשמוע שעוברת עלייך תקופה קשה, אבל אני בטוחה שמחר ה
תזרח ואת תצליחי לאסוף כוחות ולהמשיך במסע המיוחל לילד נוסף. מאחלת לך הצלחה ובטוחה שבקרוב נראה כאן הודעה משמחת שלך

אפרת12

New member
היידי ../images/Emo24.gif

זה נורא טבעי, וטוב שאת מוציאה החוצה ובוכה. אין טעם לשמור בפנים. אם תתני לאיכסה הזה ביטוי - סביר להניח שהוא לא ימצא את דרכו אל אופק, כי היא לא הכתובת בשבילו. ואת יכולה להמשיך להיות אמא נפלאה ואישה שפויה לחלוטין (נו, טוב, במגבלות...). תזכרי שכבר עשית את זה פעם אחת - וזה אפשרי להיות בהריון. וממליצה לך להצטרף לפורום הורים בטיפולי פוריות - מקום נפלא לעבור את התקופה הזו. כל כך חבל לי שלא יוצא לנו להיפגש...

עפרה 4

New member
../images/Emo24.gifהיי היידי../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך ושולחת לך המון חיבוקים והרבה איחולי הצלחה. ואולי בכל זאת דווקא בגלל שיש את אופק זה יהיה יותר קל מפעם קודמת שהיית לבד בלי ילד שהוא פשוט ממלא את החיים. מאחלת לך בהצלחה ושתהיי חזקה.

תהי אופטימית! ../images/Emo24.gif

ראשית - יש לך את אופק, וזה כבר מוכיח שאת יכולה
. שנית - הרפואה המודרנית היום הגיעה למצב שבו כמעט בלתי אפשרי לא להביא ילדים, אז זה יהיה קצת קשה, זה נכון, אבל זה יגיע, ובקרוב. שלישית - מותר להשבר. מותר לבכות. אפילו רצוי. עדיף להוציא מאשר לשמור ולהפנים ואח"כ להתפוצץ.... בטח כבר יצאת וכשתחזרי תחשבי - ואו, כבר כמה שעות לא חשבתי על זה.... אז אני רק שולחת לך
ים חמים, ומחכה לשמוע בשורות על הצלחה. מחזיקים לך כאן את כל האצבעות.

hilae

New member
שולחת לך אלפי ../images/Emo24.gifים

איזה הרגשה קשה אם לכתוב כאן עושה לך קצת פחות כבד על ה
אז בבקשה, תכתבי כדי שנחבק אותך מפה. היידי, אני רוצה להקדיש לך שיר היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כוח כאילו השלווה היא חום הבהלה. היי שקטה...

dafdaf

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מותר להשבר אבל אל תאבדי את התקווה, בינתיים תחבקי חזק חזק את אופק ותזכרי שאת האמא הכי טובה שיכולה להיות לאופק ועכשיו עוד
לדרך...

ריקי29

New member
שולחת אליך המון ../images/Emo24.gifים חמים

וטובים!
מקווה שיעבור מהר וקל.

שע

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif

אני חושבת שטוב מאוד עשית שפרקת את מה שבלב, עכשיו את יכולה לצאת לדרך עם כוחות מחודשים והרבה תקוה (אופק). אז יאללה מחכה לבשורות טובות בקרוב.

איריS

New member
את כל ה../images/Emo24.gifים שבעולם.

אני מקווה שההריון המיוחל יגיע במהרה, ותנסי ליהיות אופטימית, התברכת באופק ובמשפחה מקסימה. אנחנו תמיד כאן בשבילך
.

היידי!

קודם כל, אני אאחל לכם שתקלטי מהר מהר לפני שתספיקי להכנס לדיכאון מכל העניין. דבר שני, אני מאחלת לך את הכוח לדעת להשתמש במאמץ שלכם להביא עוד ילד לעולם על מנת לאחד את המשפחה סביב המטרה. לא הייתי במצב שלך ואני לא יכולה להגיד שאני יודעת מה את עוברת, אבל אני יודעת שזה קשה ומבחן גדול לזוגיות ולמשפחה. אני מקווה שתצאו מהמצב מחוזקים ועם תינוק חדש בידיים!

ענתש

New member
להיידי אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

את ידועת שבפעם הראשונה שראיתי את השם שלך (ותקופה מאד ארוכה אחרי זה) חשבתי שהמצאת אותו ? שזה כינוי אינטרנט כזה שבא לתאר כמה את תמיד אופטימית ושמחה ומלאת אמונה שיהיה טוב ? זה ממש התאים לי עם האדם שאת. היידי אור, כמו ב"היידי אור ואהבה" כמו ב"היידי אור ושמחה" כמו ברכה כזו שמברכים בסין או משהו... אז היידי "אור בקצה המנהרה" - קחי את כל השמחה שלך והאופטימיות שלך והאהבה שבך ותפני אותה כלפי עצמך, כי מגיע לך. את חזקה, אהובה, חכמה ואמא נהדרת. כמה שיהיה קשה ומדכא - בסוף יש אור גדול ושמחה ענקית. מאחלת לך דרך קלה, סלולה וסוגה בשושנים אל המטרה (בדיוק כמו עם אופק שהיתה כזה נס גדול) והמון כח.
ענק ממני מתוקה. בהצלחה !

אור100

New member
אפשר להמליץ על משהו מניסיון?

תחליטי שזה חלק מהחיים שלך וזהו. קחי את הזריקות/כדורים, תלכי לעשות בדיקות דם ופשוט תחליטי שהכל למען מטרה שמחה שתגרום לך אושר גדול. מחשבות חיוביות והחלטה שזה יצליח ואת עוד שניה בהריון יעזרו לך לעבור את זה קל יותר. בהצלחה!!!

אביבית1

New member
שולחת המון המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ובהצלחה בהמשך, ולא לשכוח שאת בן אדם עם רגשות, וגם לך יש ימים טובים ופחות טובים.

היידי המון../images/Emo24.gifומי כמוני יודעת מה

את עוברת עכשיו עברתי טיפול כושל שהפיל אותי לקרשים (היה לי הריון כימי והמחזור הוריד אותי DWON למטה) את יובל ילדתי לפני שנה וחודש וידעתי שאין לי סיכוי להכנס לבד להריון כלומר טבעי(כי אצלנו יש הפריות רק באיקסי התערבות של המעבדה) כך שהגיע הזמן אחרי שנה חזרתי בשמחה למחלקה כי אני מכירה כבר את התוצאות שלהם שם (ההוכחה כבר בבית) כך שתרימי את הראש למעלה ותתחזקי ותתחילי טיפולים כי אין לך ברירה ובואי לפורום הורים בטיפולי פוריות (תומכים מאוד שם) ותאהבי את אופק מבלי להפיל עליה את כל העצבים כי היא לא אשמה היא רק תעניק לך המון אהבה בכל המערכת השלמה הזאת. ותראי שהכול יהיה בסדר ואם את רוצה גם
אני אשלח לך את המספר ובכיף.

למעלה