חיבוק לא יזיק לי...

dafgol

New member
../images/Emo24.gif ענקי מוקדש רק לך ../images/Emo24.gif

היידי יקרה
נאמר כבר הכל .... אני בטוחה שקשה לך והמחשבות על העתיד עם כל מה שכרוך בזה מאוד קשים לך. אני גם יודעת שאת אשה חזקה
מותר לבכות ואפילו רצוי - לפעמים הבכי עוזר לפרוק מטענים גם אם לא מביא פתרונות ותשובות בכלל. זה כל כך טבעי שתרגישי מבולבלת וחסרת מענה לכל המחשבות. אבל חשבי קדימה - הרבה קדימה , המון קדימה מעבר לאופק , אני בטוחה שתשמרי על השפיות...ותמיד אבל תמיד תהיי האמא הטובה ביותר
אל תשימי מסכות , כן תפרקי תוציאי ותגלי את כל מה שכבד לך על הלב בראש ובכלל אנחנו תמיד פה ב
לעודד לתמוך לתת כתף למחות דמעה ותראי שבסוף החיוך יעלה על פנייך וב
. שולחת לך שק של
ים עם המון מחשבות חיוביות.

עמית@

New member
היידי

לדעת שצריך להתחיל טיפולים, לדעת שמתחילים שוב את הסחרור הזה היא ידיעה לא קלה, ומעלה הרבה מאוד על פני השטח. אבל כאמור- א. אמא טובה את כבר, יש לך בת לתפארת והיא נהדרת ואת צריכה להיות גאה בה ולאהוב אותה בכל מאודך- בלי קשר לכלום. ב. את הנסיונות והטיפולים (אייקלומין והזרעה הם באמת לא טיפולים איומים, המתח והתקווה שנכזבה קשים הרבה יותר מהעשייה בפועל) חיבים לנסות להעביר כחלק מחיי היום יום, כבר אין לך את הפריבילגיה של להישבר לבד כמו בסיבוב הראשון- כי כאמור: יש לך את אופק. תחזיקי מעמד. את מוזמנת גם לפורום: הורים בטיפולי פוריות (פה בתפוז) אולי יקל עלייך את ההתמודדות.

שולחת לך הרבה ../images/Emo24.gifים ותקווה

ומאחלת לך שהתקופה הקשה הזאת תהיה קצרה כמה שאפשר ותסתיים בהריון קל, תקין וכייפי. תמיד כדאי לראות את חצי הכוס המלאה שהיא הבת המקסימה שלך, אושר צרוף, מתיקות מקסימה. מאחלת לכם בהצלחה

iris2210

New member
|חיבוקשולחת לך המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שולחת ראשית חיבוק ענקי והמון חיזוקים. כל כך מבינה ללבך. אני גם הייתי שם. עברתי טיפולים עם אור אם זריקות כוריגון+איקקלומין - מעקב אחרי זקיקים . אני גם מקווה שבילד השני ילך לנו ספונטני. אני לא יכולה לחשוב על שיבה לטיפולים. בהצלחה בטיפולים. את לא חייבת להיות כל הזמן חזקה מותר לבכות ובעיקר בקרב חברות שלך לפורום. אל תתביישי. חשוב להוציא את כל הרגשות הקשים החוצה אחרי זה רק מתחזקים. שולחת לך המון חיבוקים. אם את רוצה לדבר על זה תשלחי מסר.

galiaS

New member
אם חוקי מרפי עובדים

אחרי הודעת כזו את תהי בהריון צ'יק צ'ק... וברצינות: מאד מבינה אותך - קחי נשימה עמוקה, תסתכלי על אופק - שווה את הדרך הארוכה, לא?

הייידי ../images/Emo24.gif

וכל פעם שקשה לך תאחזי באופק הקטנה שלך וחבקי אותה חזק ותיזכרי למה את רוצה כלכך עוד אחד כמוה ותשאבי ממנה אנרגיה. יש לקטנים הללו יכולת הבנה מדהימה והיא בטוח תעזור לך להתדבר על כל המכשולים. אחת כבר יש לך בבית וזה משהו שלא היה לך בסיבוב הקודם...אז הפעם יהיה לך יותר קל... ואם את זקוקה לחיבוק את יכולה לתת קפיצה אלי ... עינת.

swann

New member
היידי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל, קחי את כל ה
ים שבעולם. את יודעת שפה בפורום אפשר תמיד להשתפך וזה תמיד עוזר לקרוא הודעות מעודדות. את יודעת שכל הטיפולים וההורמונים לעתים הם יותר משפיעים על מצבי הרוח אפילו מהריון... תני לעצמך לבכות אם את צריכה את זה. רק בכל פעם שזה קורה, תחשבי על אופק המקסימה שלך. יש לך אוצר כזה בבית
שרק מחמם את הלב לחשוב עליה. אבל - אם את מרגישה כך - האם את בטוחה שזה הזמן הטוב ביותר מבחינתכם להתחיל שוב בתהליך ? כמובן שאין לי שום מושג בעיניינכם, אבל זאת השאלה שעלתה לי מקריאת הודעתך... בכל מקרה, שהפעם יהיה קצר וקולע
, ושוב שולחת מליון
ים מעבר לים - ומחכה לקרוא על חדשות טובות מכיוונכם.

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif גם ממני...

מאחלת לך שתמצאי בעצמך את הכוחות להתמודד. בשביל אופק, בשביל עצמך, בשביל עמית. ובשביל עוד גוזל אחד... מאחלת לך שהתקופה הזו תהיה קצרה. שיהיה לך שבוע נהדר ורק טוב!

shirka

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif יש לך כבר בבית

הוכחה (משגעת) שאת יכולה
לדעתי הפעם ילך הרבה יותר בקלות, כי ראשית תהיי עסוקה עם אופק והיא "תבלבל" אותך ותסיח את דעתך
ושנית כי את יודעת שפעם אחת הצלחת אז אין סיבה שגם הפעם לא תצליחי... נסי להכין את עצמך מראש לתקופה ארוכה של נסיונות ואז אולי האכזבה תהיה קטנה יותר (?)
מחזיקה אצבעות

מתרגשת

New member
היידי../images/Emo24.gif אין לי יותר מדי דברים

חכמים להגיד על זה. אני עוד זוכרת בטריות משהו את התקופה בה ניסינו להיכנס להריון וזה לא הצליח. אבל... וזה אבל גדול מאד מאד, יש לך את אופק המדהימה, וזה מפחית חלק גדול מהלחץ. את יודעת שאת יכולה וזה יקרה. את צריכה להיות אופטימית ורגועה כי זה חצי מהניסוין להיכנס להריון. תמצאי את הדברים שעושים לך הכי הכי טוב ותתרכזי אך ורק בהם. קל להגיד אני יודעת וגם אני ניסיתי לעשות זאת והרבה פעמים נכשלתי. אבל היו גם פעמים בהן הצלחתי ובאחת מהפעמים האלה נכנסתי להריון. אם את צריכה כל דבר... עזרה, מידע, חברה, סתם מישהו לנדנד לו אני אשמח להיות כאן בשביל זה. תחייכי והעולם יחייך אלייך בתמורה... זה ייקח לו זמן כי יש עוד מלא דברים לעשות אבל זה יקרה. שולחת המוני
ים כדי שאם תצטרכי תשלפי מהמגירה.

שירה הא

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שבקרוב תזכי לחבוק עוד אופק קטן/ה ומדהים/ה, ושתצליחי לעבור את התקופה הקשה הזאת בכמה שפחות לחץ...

היידי ../images/Emo24.gif

לכולנו יש ימים כאלה, תקופות כאלה... צריך רק לזכור ש"אולי זה רק משבר קטן וזה חולף"
מתפללת בשבילך שהכל יחלוף במהירות
ושבקרוב מאוד יהיה לך עוד תינוק חדש ומתוק כמו הילדה המקסימה שלך

איזה מזל שיש לי אתכן! (ואסא...)

אתן עושות לי טוב על הלב, ובהחלט עוזרות לי לראות את האור.... תודה על החיבוקים, השירים הסיפורים, תודה שהגבתן ולו לרגע חשבתן עליי. אתמול בסופו של דבר נשארנו בבית, אחרי התקפת בכי היסטרית שחטפתי באמבטיה.... אבל אחרי השחרור הזה המצב הפך להיות שפוי יותר, ופשוט שכבתי במיטה, מחבקת את אופק (ואפילו לא התלוננתי כשקמתי אליה 4 פעמים בלילה....). והיום בבוקר הלכתי ונתתי כמה מבחנות דם לטובת התהליך. תמיד ההתחלה היא הכי קשה... ותודה לכן שאתן עוברות את זה יחד איתי.

karenh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאוי מתוקה

שולחת לך המון חיבוקים ועידוד
ומקווה בשבילכם שהתקופה הרעה תעבור מהר
ובעוד זמן קצר תוכלי לספר לנו בשורות טובות
אין הרבה מה להגיד חוץ מאשר את כל מה ששאר הבנות אמרו לך מצטרפת גם אליהן
תהיי חזקה

twiti

New member
אז עוד ../images/Emo24.gif גם ממני../images/Emo13.gif

כל מה שכתבת הוא כל כך הגיוני. את בסדר גמור!!! את אמא מצויינת ואישה שפויה לחלוטין. כולנו מאבדים סבלנות לקטנטנים שלנו לפעמים על דברים הרבה יותר פעוטים. זה מובן ולגיטימי והכי חשוב מותר. תפרקי החוצה את כל הרגשות הקשים מבפנים - וזה יעזור לך להשתחרר ולהמשיך הלאה. מאחלת לך המון המון בהצלחה בהמשך... והנה עוד

למעלה