חטוף שלישי?

vinney

Well-known member
לא כתוב

איפה כתוב בחוקי מדינת ישראל שאסור להפלות כתומי שיער?

ערב רב

New member
הממ.. אבל

"תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים."

vinney

Well-known member
זה כתוב שם

לא במפורש, לא חשבו שאנשים כמוך יקראו את המסמך הזה, אבל כמו שכבר הראתי לך את זה בשרשור הזה 5 פעמים - זה משתמע ישירות מהאמנה. אז אם אתה טוען שלא, אתה מוזמן להראות לי גם איפה כתוב בפירוש שאסור להפלות אנשים בעלי שיער כתום בקבלה לעבודה.

ערב רב

New member
איפה משתמע ש

"שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים"? באיזה סעיף, הרי עברת על האמנה פעמיים בשעה האחרונה.

vinney

Well-known member
אתה משעמם אותי.

תעבור על השרשור עוד כמה פעמים, אולי בסוף תבין. אם לא - אז לא. אמרתי לך מה לעשות כבר אם אתה לא מצליח לפתור את הבעיות שלך, נמאס לי.

ערב רב

New member
ואיך זה מתקשר ל:

טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים.

vinney

Well-known member
כמו שאמרתי

הסכמי האג כלולים האמנת ז'נווה. תעבור שוב על סעיף 154. הכל שם.

ערב רב

New member
הנה סעיף 154:

"סעיף 154 ביחסים שבין המעצמות הקשורות באמנות האג בדבר החוקים והמנהגים של מלחמה ביבשה, אם זו של 29 ביולי 1899, ואם זו של 18 באוקטובר 1907, והן צדדים לאמנה הזאת, תהא אמנה אחרונה זו משלימה את הסימנים ב' ו- ג' של התקנות הנספחות לאמנות האג המוזכרות לעיל." אני עדיין לא רואה איך זה מתקשר ל: "טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים."

ערב רב

New member
אני מצטט אותך:

"זה לא קשור, טעיתיו vinney ו 11:36 | 02/07/06 זה קשור רק לאמנת האג." ואני שואל, באמנת האג יש עשרות סעיפים, לאיזה סעיף זה קשור? ""טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים."

ערב רב

New member
הנה סעיף 55 בהאג:

עיף 55 המדינה הכובשת נחשב רק לנאמן ולנהנה של הבנינים הציבוריים, נכסי דלא ניידי, יערות ומפעלים חקלאיים השייכים למדינה האויבת והנמצאים במדינה הכבושה. עליה לשמור על קרן הנכסים האלה ולנהלם לפי כללי טובת- ההנאה. הנה סעיף 154 בג'נווה: "סעיף 154 ביחסים שבין המעצמות הקשורות באמנות האג בדבר החוקים והמנהגים של מלחמה ביבשה, אם זו של 29 ביולי 1899, ואם זו של 18 באוקטובר 1907, והן צדדים לאמנה הזאת, תהא אמנה אחרונה זו משלימה את הסימנים ב' ו- ג' של התקנות הנספחות לאמנות האג המוזכרות לעיל." והנה הודעתך: "טוב, דיו vinney ו 10:04 | 02/07/06 לא מעניין אותך, העובדות שסותרות את כל השטויות שאתה מאמין בהן באמת לא מבלבלות אותך. תחזור לקרוא את האמנות, אתה תגלה מהר מאוד שמדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים." מה הקשר?

vinney

Well-known member
למען הדורות הבאים

שיהיה להם כוח לשטויות שלך. זה הקשר.

ערב רב

New member
אני עדיין לא רואה מה הקשר בין

דבריך על בנייה לטובת המתנחלים לבין הטענה המופרכת ש-"מדינה אחראית על התנהגות אזרחיה בשטח כובש, ואזרחים שהגיעו לשם לאחר הכיבוש חייבים לעזוב לפני שהכיבוש יסתיים. זה כתוב באמנת ז'נבה, תסתכל טוב, תמצא את זה, אני סומך על היכולת שלך לקרוא דברים שהם לא דמיוניים."

למעלה