חח מה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif יאוווו DDDDDDDDDDD:

כלכך מגניב DDDDDDDDDDDDDDDDD: איזה אדיר, אני כל כך שמחה בשבילך DDDDDDDD: כל כך מגניב DDDDDDDDDD: תני את הכתובת של האתר שנוכל לראות את זה [נוכל?
זה אתר של מורות בכל אופן
] כשהמצגת תעלה לאינטרנט DDDD: וואי מזל טוב מותקD:
כל הכבוד D:

Blue Pencil

New member
../images/Emo9.gifיאא תודההה.

נעמה אמרה לי כל הכבוד.
[נו מה,אפעם לא דיברתי איתך.
] אני מקווה שהאתר הזה פתוח לקהל הרחב, וכשיעלו אותה אני אבקש קישור ואפרסם כאן.

GalGul000

New member
יו סאאאאפיר ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני אוהבת אותך
יא, אני לא מאמינה ששמת אותי בחתימה שלך
את כזאאאאאאאת חמודה. וכזאאאאת מושלמת. ואני כלכך אוהבת אותך

Radio Joe

New member
There is no one else that

I can say this too and there is nothing better then talk to you If you have a problem I'll be here for you girl you always know that It's us against the world שיואו אני כזאת כוסית עם הפוני
יש לי בסט פרינד ובויפרנד ומישהו שעושה לי מבטים D: אוףףףףף. כולם אומרים שקשרים מטווח רחוק לא עובדים :( והוא כבר עזב ]: ומה אני אעשה בלעדיו? אעעעעצילו. ואנשים מחמיאים לי שאני כזו יפה ): וראיתי אותו היום :| אלוהייייייייייייייייייייים. שמישהויצילאותי אניכזאתמתבגרתקטנהופקצתיתבצורהמפחידה. I found myself Oh I found myself and ran away But something pulled me back Voice of reason I forgot I had All I know is you're not here to say what you always used to say and it's writen in the sky tonight והכל מסתדר לי ואני מבינה דברים שלא הבנתי. [כמו למשל טובלאחשוב] ובאלי עגיל באף! D: Sooner then it seems life turns around When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watchin over meee לההההלההה :) פליז אל תיהיו זונות ותגיבו?

אנבלייי

New member
הלו כוסית ../images/Emo2.gif

אוייי אין ל מושג כמה התגעגעתי אלייך
ואני כוווווול כך שמחה בשבילך ^.^
תביאי תמונה
נו, באמשלך
וזה... ו.. תדברי איתי במסנג'ר או משו.. אוווו יאנההההההה *O* ^.^

GalGul000

New member
טרלהלהלהלה. אני חולה. ווהו.

ויש לי 2 מבחנים מחר! קולולולולולולווו! ומבחן בביולוגיה שאני לא יודעת כלום אליו! אבל מאיה תלמד אותי. נכון מאיה? נכון?
ואני עוד רוקדת היום. פחח. איך אני ארקוד היום? אני לא מסוגלת לרקוד. ואני גם לא מסוגלת לא לרקוד. זה בעייתי עכשיו לא להשתתף בשיעור. שלהלהלהלהלהלה. ביולוגיהההההה. טרליליליליללי. ויש דו קרב של עברי נגד קולדפליי. אז אולי ערי ינצח, ויהיה לי חיוך גדולגדול לכמה דקות. אני חולה

the queen zohar

New member
למה לא אמרת../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

אני לא יכולה לדבר. כאילו, יש לי זמן לדבר, אבל מיתרי הקול שלי בשביתה. אז אני גם לא יכולה לשיר. ביולוגיה
שאלוהים ירחם עליך...

Blue Pencil

New member
שני מבחנים ביום?../images/Emo2.gif

אני חושבת שאסור, אני ממש ממש בטוחה שאסור. *הולכת לראות אם כתוב על זה משהו באתר של משרד החינוך* תרגישי טוב.

למעלה