חח מה

../images/Emo9.gif יאאאאאאאא

הייתי בפולין, עם השכבה, המשלחת.נעמה, אני אוסיף אותך ברגע שאוכל,ה יש לי בעיות עם המחשב (עשו בו המון דברים כשלא הייתי, אני בכלל לא יכולה לגעת בו עכשיו><). כבר כתבתי לך שאני שמחה שאת אדומה
גם אני התגעגעתי, סשה, תמי
אני אנסה להתחבר מפה למסנג'ר.. בהחלט קניתי נקניק, סיפרתי את זה גם פה?
אתן לא יודעות איזה סיפור היה עד שהשגתי אותו, בחמש דקות האחרונות של הזמן החופשי, ורצתי כל כך עם חברה שלי רק כדי להשיג את זה LOL אבל קניתי חצי קילו וכמעט הכל נגמר ביום אחד><
אוף, עכשיו אני מרגישה די דפוק, כאילו שלא מיציתי את מה שיכולתי, בעיקר מבחינה חברתית. היו שם כל כך הרבה ילדים מקסימים, גם בנים, אבל אני לא מצליחה לדבר עם בנים ואני לא מתכוונת למטרות של חברות, אלא לידידות, סתם לדבר איתם בכיף. אני מתחילה להתנהג כמו מפגרת כשאיזה בן מתקרב אלי וזה לא שיש לי בעיה איתם או שלהם יש בעיה איתי, זה דפוק לגמרי ואני לא מצליחה להתגבר על זה. יש לי המון חברות-בנות חדשות, אבל בנים.. אני לא יודעת. גם לכן זה קרה? יש לכן רעיונות איך להתגבר על זה?

אנבלייי

New member
0.0

נראלי שאני היחידה בעולם בערך שאוהבת את מרלין מנסון
וזה ממש מוזר, כי פעם ממש פחדתי ממנו>>

the queen zohar

New member
מי פה../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

שפעת. יש לי עבודה סגידה באנגלית ואני רוצה רעיונות לבגדים לפבואר הסגיד.

ש ר ו נ ע

New member
יש לי בקשה.

אם יש פה מישהי שגרה באזור הדרום,אני מבקשת שתבוא ותרצח אותי,במילא לאף-אחד לא אכפת מקיומי.

Blue Pencil

New member
*התרגשות*../images/Emo9.gif

אתמול הגשתי עבודה באומנות, והיום המורה באה לכתה שלנו ודיברה וזה. והיא אמרה שקיבלתי מאה~! ושהן[היא ושאר המורות לאומנות]צפו במצגת חמש פעמים~! ושהיא מדהימה~! ושהפונטים ממש מתאימים~! ושהבחירה שלי למנגינת רקע הייתה מצוינת~! ושאם אני מסכימה היא רוצה לדבר עם המפקחת ולשים את העבודה שלי באתר למורות לאומנות~! *אעאעאעאעאע* D:
|זוהתגובההשלושמאות|

Blue Pencil

New member
תודה.../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

היינו צריכים לעשות מצגת,שהיא כאילו תערוכה. עם הזמנה וכאלה. אני בחרתי לעשות את העבודה על הכרזות של טולוז לוטרק.

איזה מגניב O:

שנה שעברה באומנות היו לנו שיעורי בית נורא קלים. למשל- -לאגיד לאמא מה לקנות לנו לשיעור של השבוע הבא (מבחינת אוכל, המורה הכריחה אותנו לאכול בשיעורים שלה. היא פעם חילקה לנו ביסקוויטים
) -לגמור את הציור איך אני אוהבת את המורה הזאת
אני פשוט מתה עליה. המורה הכי טובה שהייתה לי מאז ומעולם. אצלכם זה כזה מורכב... אנחנו למדנו פשוט לצייר, את כל הטכניקות וזה, בלי מה שמסביב

Blue Pencil

New member
גם אנחנו היינו מציירים,

אבל זו השנה האחרונה של אומנות והשנה אנחנו עושים דברים מיוחדים ולא סתם מציירים. אבל מה שהגשתי הייתה עבודה הגשה שיש רק פעם אחת.

אה...

באיזה כיתה את?
טוב, בבית ספר הקודם שלי היה כל החטיבה אומנות, ומגמות בתיכון... אבל זה בית ספר "מקיף למדעים ואומניות עמ"ל 1 חדרה"
אז יש דגש על אומנות ומדעים P:

Blue Pencil

New member
ח'.

מי שרוצה ללמוד אומנות בט' צריך ללכת למגמה[שהיא אחרי שעות הלימודים]

למעלה