חח מה

tamaguchi girl

New member
אנשים שונאים אותי.

פרצו לי כבר 5 פעמים לאימייל. זה לא כיףףףף
נמאס לי כבר להציק לוואלה!תמיכה כדי לקבל את הסיסמא החדשה שזה שפרץ שינה ולשנות הכל מחדש. הם גם משנים לי את הפרטים ושולחים ממני קללות לאנשים שאני מכירה, ואז אז זו שיוצאת מגעילה
מעצבן.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהצ'ינצ'ילה שלי../images/Emo2.gif

היא נתקע על המנורה!!!!! או יה!!!!
טוב זה נשמע לא טוב נסביר את זה...
שמוליק(החתול שלי) שיחק עם בובת הצ'ינצ'ילה שלי! אז לקחתי אותה ממנה והתחלתי לזרוק אותה באוויר!
ואז היא נתקע על המנורה! ואז היא נפלה משם

פאק זה כ"כ משפיל.../images/Emo54.gif

ירדתי לעזור להורים שלי להעלות את הקניות הבייתה ושני חטניקים מטומטמים בעטו עליי חול ואבן אחת שפגעהלי בבטן. פאק מה עשיתי שזה מגיע לי?!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

תתלונני בבצפר או משו
פעם איזה פאקצה מטומטמת נתנה בוקס לחברה שלי מחוץ לבצפר,איזה בלאגנים הבצפר עשה לה אחר-כך...

אבל הם ממש מפחידים..../images/Emo54.gif

כאילו, הם ממש נראים מאלה שיכולים לבוא אלייך עם אולר ולהביא את החברים המפחידים שלהם אם תגידי עליהם משהו.

poohandme

New member
הם מכירים אותך?

ראו אותך או משהו?>< פעם הבאה תצעקי עליהם או משהו...

אנבלייי

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

סתם דפוקים.
פעם יצאתי עם חברים וסתם הסתובבנו, ואז כמה ערסים ושתי פרחות באו, ואני וחברהשלי היינו הבנות היחידות בין החברים שלנו שם, ואז הפרחות התחילו לעשות- "את חושבת שחברהשלי מכוערת? כן? אם כן תגידי למה אני מהזה מפוצצת אותך מכות" ואז אמרתי- "למישהו פה יש רגשי נחיתות..>>" ואז היא נתנה לי סטירה. ואת יודעת מה?? כל החרים, הבנים, שהיו שם, לא עשו כלוום!!! ופעם הלכתי למסיבה ושתי פרחות כלהזמן עקבו אחריי והרימו לי תחצאית, כי היא הייתה.. קצרה. והערסים כלהזמן אמרו לי דברים על החצאית. וזה לא היה נעים O.O

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif יש לי פרפר חצי מת בחדר];

הוא ממש מפחיד גדול ולבן שכזהP: והוא בדלת ואני מפחדת לעבור מעליוP:

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש צ'אט.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

אני- * אמא- # #:את תמיד משאירה אצלך את הפלאפון כשאת חוזרת ואני צריכה לחפש אותו. *:גם0 את תמיד שמה אותו אצלך בתיק 00 #:אל תגידי שאני תמיד, אין דבר כזה תמיד *: 00 #:את לוקחת אותו יותר מידי *:לקחתי אותו סך הכל פעמיים לפעולות. דאמ ואחכ היא אומרת שאני רבה איתה-.- אוף?

הי בנות../images/Emo13.gif

חזרתי, קצת התגעגעתי. איך היה השבוע? ספרו, היו דברים מעניינים?^^ היה מעניין, אפילו כיף, אבל הרבה פחות קשה משציפיתי, אולי בגלל שאני עדיין בהלם, לא קלטתי. הייתי עם קבוצה נפלאה עם ילדים מקסימים שהיה נפלא להיות איתם שבוע, אני רק ממש מקווה להשאר איתם בקשר עכשיו (מתי אני אפסיק לפחד להתקרב לבנים, למטרות של ידידות והכל? היו שם בנים מקסימים שהייתי מתה לדבר איתם, אבל לא, יצרתי קשר רק עם בנות><) אם אתן רוצות לשמוע יותר על איך היה, מה היה, איך נראים המקומות, ההרגשה שם, יש מסנג'ר ואייסיקיו, אני לא בטוחה שזה מתאים לפה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gifאיפה היית?../images/Emo9.gif

שמחה שנהנת.
ואמ. דברים מעניינים? נעמה אדומה. האמת..שהיא כבר הייתה אמורה להפוך לאדומה.
אולי מחר?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo45.gif

רקיע O: כבר יש לך את האייסיקיו שלי? *-* 241926743 אני ממש אשמח לשמוע D: ממש שמחה שנהנית
*חיבוק*

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את לא יודעת איך התגעגעתי
אני כולכך שמחה שחזרת בא לי לקפץ אבל אני חולה.... נדבר היום!!!! יאהו ותתעדכני בעדש של ז'אנה יייש היא חזרה

למעלה