חח מה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהומ.

תעשי את אלה שהיא מרשה לך. ואז תגיעי לגיל 16.עוד 3 שנים היא תשכח מזה.ותוכלי לשכנע אותה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gifנמ.

לא כדאי לך לעשות באוזן למעלה;; יש לי, וזה כואב נורא>< לא כשעושים, אלא אחר כך. וזה מסתבך בשיער, ואי אפשר לישון על הצד הזה חודש. זה כ-ל הזמן נופל כששמים חולצה ארוכה ואז יורד מלא דם ו...נראה לי שהבנתD: אבל אם בכל זאת את רוצה- את לא חייבת שאמא שלך תדע על זה... אפשר להסתיר עם השיער וגם לא נראה לי שהיא תבדוק את האוזן שלךD: זה לא כזה בולט. לדעתי אם את ממש רוצה כדאי לך לעשות. בהצלחה

Blue Pencil

New member
../images/Emo25.gif

האפשרויות שלי הן באמת די שלושה באוזניים או שלושה באוזניים, אבל אם אני לא עושה באוזניים,עוד יש סיכוי לשכנע אותה ואין את העניין של "אם עושים באוזניים אז כל עוד את גרה בבית לא עושים פירסינג", אבל היא תדע על האוזניים,היא תשים לב בקלות.

לא יודעת מה דעתכן אבל זה חמוד.

"נו מה זה צריך להיות? סידרתי בישבילך את כול הבית ואת לא באה, חיכיתי לך."

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנחשו מה?:]

כן כן כן ! [אני שמחה ועצובה אבל נלך על התלהבות.D: ] צילמתי את זה ישר שהגעתי אז לא יצא יפה, תמונה ראשונה עם עגיל!!1D:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאעאעאעעאאע

איזו מהממתתתתתת
את כל כך יפה, וזה כל כך יפה לך
|מזילריר| כואב?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifטיפה.../images/Emo6.gif

תודה, זה אחת התמונות המכוערות שלי, חבל שאי אפשר למחוק מתפוז, סתם צילמתי ושמתי.
אממ- כשעשו אז חברה שלי הייתה לפניי, וראיתי אותה קופצת כזה, אז נבהלתי, אבל גם עשיתי.D:

Blue Pencil

New member
מזל טוב.DDDD:

זה כ"כ מתאים לך.:O עכשיו את חייבת לבוא למפגש בחנוכה, אני רוצה לראות אותך עם העגיל~!~!~!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifגיחהההההההההה../images/Emo2.gif

יאאאאאאש יש לי גיחה מחר
|מתה| איזה כיףףףף D:D:D:D: יאאא *מתרגשת* ^-^ [תעצרו אותי
, אני יכולה להמשיך ככה שנים
|מתה|] נאמ, אז אין לי מושג מה לארוז ואני עייפה וקיבלתי דפקא היום מחזור שהייתי צריכה לקבל בכלל לפני שבוע
אוף אז אוך תלמדו אותי לארוז מזוודה

917635

New member
רחובות והסביבה-כנסו.../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכן על מיני מפגש באחד מימי חמישי? ספרתי ויש בערך 7-10 [אולי אפילו יותר] בנות מהסביבה.. וחנוכה זה עוד רחוק. כל מי שרוצה שתשרשר

למעלה