חח מה

GalGul000

New member
די. אוף. ../images/Emo10.gif

ישלי חום. ואני מתה לגמרי. אז אני לא באה היום לצופים [ומה, כבר איזה שבועיים ברצף לא הייתי. ממש לא נעים לי מהצוות שלי.] ונראה לי שיש היום פעולה... על רבין. וזה ממש חשוב לי. אבל אני לא יכולה ללכת ככה... אני מקווה שהפעולה לא תהיה היום. שיעשו אותה שבוע הבא מתישהו. בלע. ואני צריכה ללמוד לביולוגיה, אבל אין לי בכלל חומר ואין לי כלום. אוף. המורה הזאת כזאת מטומטמת.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo24.gif

אני יכולה לנסות להסביר לך דברים בביולוגיה..עד שאני אלך לעבודה.
ובלה.

נמאס

נמאס נמאס נמאס נמאססססססססססססססססססססססססססס נמאס לי מלחשוב עליו נמאס לי מלאהוב אותו או נמאס לי להיות דלוקה עליו נמאס לי מלראות אותו בכל מקום נמאס לי מלחלום עליו בזמן שאני יודעת שאני לא יכולה לראות אותו בכל שנייה דקה שער יום..=[ זה עצוב.. אני אל יודעת אם אני אוהבת אותו או רק דולקה.. אבל מה שקורה לי מוגזם..זה ממש אני רואה אותו בתור אנשים אחרים כל הזמן אני רק חושבת על השם שלו ומתי שוב יהיה לי הזדמנות לראות אותו.. ומתי מתי מתי..=] כל הזמן רק עליו ועליו..ויש לי מבחן מחר ענקיי בטימוטייקה ולא אכפת לי אכפת לי רק ממנו.. וארגג..אני צריכה חיבוק? וגם רבתי אם חברות שלי כיי..סיפור ארוך אני אספר אחרי שאני אלמד קצת.. אז חיבוקיי?

broken winges

New member
לחחחחחחחחחץץץ

אין לי זמן לנשום.. אבל עברתי דרך הפורום כדי להגיד שאאאאאלוום ^^ ולמסור לכן שאני אוהבת אתכן הההההההממווון! ! |לאקשורה| אה ואמ.. נעמה מה עם האדון? *מסתקרנת* *שותקת* סליחה O_X טוב אממ סשה יהיה טוב ^^ וגם גל ושני יתאים לך עגיל ^^ בה ביי

ש ר ו נ ע

New member
יחס,מישהי?

הן כ"כ זבל. לא האמנתי שהחברות הכי טובות שלי יכולות להגיע לרמה כה נמוכה. ועכשיו אין לי אפח'ד. לא פורום,כי לא ממש מתייחסים אלי פה ומודעים לקיומיץ לא הן,כמובן. לא..לא אפח'ד. לאפח'ד לא אכפת ממני,ל-א-ף-א-ח-ד. ואיך שהן שחקו עם הצעיף המטומטם שלהן בכזו התנשאות,והן נותנות בי מבט מזלזל שכזה. את אחת מהן,המורה הזמינה לשיחה(ועוד כמה ילדים),ובגלל שאני קרובה לשולחן של המורה,שמעתי שהיא בתגבור. וכאילו,מי שיש לו תגבור אם המחנכת המצב שלו ממש קשה,ככה זה אצלינו בבה"ס. בדרך כלל הולכים למורות מיוחדות בבה"ס שמלמדות רק ילדי תגבור וזה... ו..וכ"כ בא לי לקצ'מק אותן. זו לא פעם ראשונה שהן משאירות אותי לבד,חייתי הרבה תקופות של בדידות,אני כבר רגילה שלא רוצים אותי
אין עוד בנות "נורמאליות" בכיתה,ובשכבה בכלל. אני חושדת במורה שלי שהיא רוצה להקפיץ אותי כיתה,כל הזמן היא נותת רמזים מוזרים שכאלה>< אני אמשיך לכתוב עודמעט,תתכוננו לבכי רציני. יהיה נחמד מצידכן לעודד לתת עצות או משהו,כי אני באמת צריכה את זה עכשיו,באמת.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

|חיבוקענקי|
תנסי לדבר איתן, להגיד להן מה את מרגישה, אולי זה יגרום להן לשים לב שהן פוגעות בך
ואם זה לא יעזור, אני בטוחה שתמצאי לעצמך חברות חדשות, כי את ילדה מדהימה, באמת. את בערך החברה היחידה שלי בפורום
ואני לא מהחברותיות ביותר, ממש לא
את חברותית, מצחיקה, חמודה, נחמדה ותדעי שלמרות שלא יצא לנו לדבר בזמן האחרון אני עדיין אוהבת אותך המון המון
באמת. *חיבוק ענקי*
ובלי קשר- את באה למפגש הבא? נכון??? כי אני כנראה באה, והייתי רוצה להיפגש איתך *O* יהיה טוב, באמת אני מבטיחה שיהיה טוב. גם לי היו תקופות כאלה ויוצאים מזה. ואם לא יצא בסוף עם החברות הספציפיות האלו- תנסי להכיר בנות אחרות לא דווקא מהבית ספר. תנועות נוער, חוגים, בתי ספר אחרים, אנטרנט... יש מליון מקומות. תרגישי טוב:))) אוהבת

GalGul000

New member
הייתה לי שיחה כיפית עכשיו.

לא יודעת אם להגיד כיפית... פשוט שיחה טובה. במקום. וזה היה נחמד. עכשיו יש עוד שיחה אחת שחשוב לי לעשות היום. וזהו. יהיה טוב

GalGul000

New member
כפרותתת ../images/Emo9.gif

המדריכה שלי התקשרה אלי בשביל לשאול אותי כמה שאלות.. והיא התחילה להגיד לי שאני ארגיש טוב וכל מיני כאלה. היא כזאת חמודה... וברקע אני שומעת מלא אנשים צורחים לי
ודי זה היה כזה חמוד
איזה חיוך עשו לי עכשיו

Blue Pencil

New member
-

יש לי חור אחד בכל אוזן, ואני רוצה עוד שניים בימין ועוד אחד בשמאל. אבל אני רוצה גם בלמעלה של האוזן,ובגבה. וסופסוף כשאמא שלי משתכנעת שאני אעשה את השלושה שאני רוצה למטה- כל עוד אני גרה בבית אני לא עושה פירסינג. ואווווף.><' ואני גם יודעת שבמילא היא לא תרשה לי לעשות פירסינג, ואני לא יודעת אם לוותר על הפירסינג בשביל השלושה האחרים.

GalGul000

New member
לא הבנתי ../images/Emo122.gif

מה האפשרויות שלך? או לעשות את שלושת החורים או לעשות את שלושת החורים? [לפי מה שהבנתי היא לא תתן לך פירס..]

למעלה