חחח קטע חזק!!!

זה טוב............. אבל תאמין לי שלו לא חסר מתנדבות........... אכן עם מוזר העם הערבי !!!!!!

bduya

New member
היי היי היי!!!

אני מבקשת.. רק דבר אחד.. בית אבות, זה התחום שלי.. ולא חסר שם מתנדבות.. מנסיון!! וואי, שאני לא אתחיל עם הסיפורים המפורסמים שלי משם.. :)

הופה בדויה............ היום אנחנו למדים על צד חדש............ נסתר באישיותך הרב גונית.............. מתנדבת...........

אל תראה את בדויה ככה............... היא הבינה טוב מאוד למה אנו מתכוונים............ והיא אף הודתה שהיא נוהגת לשמח את הקשישים בבתי האבות........... ואני ואתה שווארמה כשוכני בתי אבות בעתיד............ צריכים לשמוח על בנות כבדויה........... ולקרוא לבנות נוספות ללכת בעקבותיה............

bduya

New member
תראה דני,

לשמח את הזקנים.. מממ.. מממ.. מממ.. לא כדאי לכם לדעת מה אני מעוללת להם שם.. ורק תדע לך שרבים עליי בחדר אוכל את מי אני אלווה בחזרה ללובי ועם מי אני אכנס למעלית.. ;-)

bduya

New member
אההה.. סליחה..

יש לי את ההרגשה שאני לא נכנסת תחת הגדרתן..

bduya

New member
רב גונית..

וחוצמזה.. לא סתם מתנדבת, אתה יודע מזה לשבת שם עם הילדודס האילה? מכה!! אבל מה? אין.. אני מתה על זה.. אם לא הייתי אוהבת את זה לא הייתי עושה את זה.. ;-)

וכל מילה מיותרת................ את קוראת להם ילדדוס ?????? יפה ............... אבל מה יש להם סיפורים מעניינים............ מאוד............ שצריכים להעלות אותם על הכתב

טוב שווארמה ובדויה............ אחרי שנחזור מהפרסומות............ תעלו נושא חדש לדון בו............ בפרלמנט שלנו............

bduya

New member
בזה אתה צודק..

אני קוראת להם ילדודס כי לפעמים הם יותר גרועים מהילדים בגן שרבים מי ישב ליד הגננת.. אבל מה.. יש להם סיפורים אכן מעניינים, הייתי יושבת איתם ומתרתקת..

אבל מה שמפריע לי בבתי אבות......... זה היחס של העובדים כלפי הקשישים.......... מתייחסים אליהם כמו תינוקות........... לא..... כן...... עכשיו........ נתקלתי בביקורי בבתי האבות בכל מיני מטפלים שעושים צחוק מהזקנים...... ואני מפחד לחשוב מה קורה שם כשהמשפחות הולכות הביתה......... לכן בית אבות זה לא פתרון טוב......... עדיף להישאר בבית עם איזה מטפלת פיליפינית בבתי אבות יש אווירה נוראית.......... תחנת ביניים בדרך למוות גועל נפש !!!!!!!

למעלה