חחח, סאגת הריקוד

thisisme4

New member

christina101

New member
בואו נקרא לילד בשמו.

אם אתם עדיין יושבים ומחכים שתגיע הבריטני של 2004 - אני צופה עוד המון אכזבות בעתיד הקרוב שלכם.
די, צאו מזה.. אתם מוכרחים להפנים שבריטני כבר לא אותה בחורה בת 20+, שקיימת בשביל לקרוע את הבמה ולהשאיר אתכם פעורי פה.
אתם יודעים כמה קשה וחזק היא נפלה, אתם יודעים על ההתמוטטות הנפשית שלה, על אותם הימים בהם חששנו שהיא אפילו תתאבד, חלילה.
אנשים משתנים ואי אפשר לעשות שום דבר בנדון.

אם תחזרו אחורה לקליפים כמו POM או GM אתם תזכרו במבט המת בעיניים, בתנועות העצובות, באפלה שסובבת את בריטני, בעצב שחגג עליה.
היה נראה שהיא כבר לעולם לא תחזור להיות אנרגטית, סקסית וחיונית כפי שהייתה, ולא בגלל הגיל..
היום אם תמשיכו להשוות אותה לתקופה של 2004, תמיד תתאכזבו. כי היא כבר לא שם.
אבל אם תקחו הכל בפרופורציות ותבינו שהכל יחסי, ולא יחסית ל 2004 - אלא יחסית לשנים האחרונות - תוכלו להתמוגג ממנה היום, כמוני.
התנועות שלה מלאות אנרגיה, היא לא רוקדת כמו רובוט על משככי כאבים, יש חיים מאחורי העיניים שלה, יש ביטחון בחיוכים שלה, ובכלל -
לא ראיתי אותה ככה זזה ונהנית כבר כמה שנים טובות.

כמובן שגם אני הייתי רוצה לראות אותה חוזרת ל"פעם" אבל בחיי שכבר הפנמתי שזה כמו לקוות שהשעון ילך אחורה.. בלתי אפשרי.
אני חושבת שהקליפ הזה כ"כ הרשים אותי כי ראיתי את בריטני סופסוף מלאה אנרגיות, סקסית ויפה כמו שמזמן לא היתה.
אז נכון, היא לא תפגיז לכם ריקודים של 2004, אבל אחרי הכל אנחנו כבר לא ב 2004 אם לא שמתם לב.

Dam Right

New member
כל מילה בסושי

מי שממש מתגעגע ל- 2003-2004 שייבנה לעצמו מכונת זמן ויגיד יפה שלום, כי אנחנו כבר לא שם והימים האלו לא יחזרו... אין מה לעשות. אבל באמת צריך להסתכל, כמו שאמרת, על בריטני של היום בהשוואה לבריטני של השנים שאחרי הנפילה - ולהבין שאחרי כמעט 7 שנים, היא סוף סוף Into it.

GM1988

Well-known member
לא צריך מכונות זמן ולא סושי.

צריך לשים DVD של ההופעות שלה מאותן שנים וזהו. זמר לא יכול כל החיים להקדיש את כל שנות הקריירה שלו לכמה שנים ספציפיות שאהבו אותו שם. כשבריטני עושה חרא של עבודה בדוגמה ל2011 - זה אני יכול להבין ולהגיד שזה חרא של עבודה. אבל כשהיא כבר עושה משהו טוב, זה סתם להכנס לקטנות ולחזור באמת אחורה.

Dam Right

New member
היה ריקוד. גם אם לא הריקוד המטורף

של בריטני בשיא הקריירה שלה, היה ועוד איך. העריכה קצת מבלבלת וכל הנושא הזה מאוד טריקי, כי הריקוד לא רציף ויש הרבה סצנות מעבר שקוטעות אותו. אבל אין ספק שהיא זזה בקליפ, ובאמת רואים שהיא מנסה לתת את כל מה שהיא יכולה (ושהיא בגישה אחרת מתקופות סירקס ופאם פאטאל). אני מאוד מעריך את זה

t o m a k

New member
היא רקדה..

וזה היה שיפור רציני משלושת האלבומים האחרונים..
אתם שוכחים שבריטני לא רקדה ככה מ-2005 ובאחד הקליפים היותר מוערכים פה (Slave) היא רקדה רק מהפזמון, את כל הבית הראשון היא שרה בלי ריקוד..
אי אפשר לשפוט את הריקוד עד שנראה אותו בלייב, יכול להיות שעברו שוטים כי היא לא הייתה יכולה לבצע את הריקוד בשוט אחד ויכול להיות שזה רק בגלל הקטע של הריקוד...
ד"א הרבה אוהבים פה להשוות את זה ל-MATM - שימו לב שגם שם יש הרבה מעבר בין שוטים במהלך הריקוד - למה אז אף אחד לא חשב שזה בגלל שהיא לא הצליחה לבצע את הריקוד?

GM1988

Well-known member
כי לפני זה היא לא הייתה אחרי 2 הריונות

ולא על כדורים
וללא פציעה בברך
ולא אחרי האישפוז והסמים
ועוד ועוד...
היום היא יכולה לרקוד כמו פעם (הנה היא עושה את זה כבר בקליפ החדש) - ואף אחד לא ישים לב.

אין לי כמעט בעיה עם הקליפ והשוואה לMATA היא

בעיקרה תהייה איך היא תצליח להתמודד בלייב עם "האופי" של השיר שמזכיר מאוד את MATM.
ב-2004 זה היה פשוט מאוד, הכוראוגרפיה של הקליפ אפילו לא עברה שינוי קטן בלייב- השאלה מה יקרה כאן, האם היא תצליח? זה מעניין בכל אופן, לא בכדי לרדת על בריטני, אלא בכל זאת, היא מעלה חתיכת מופע עכשיו, אנשים הולכים לשלם\שילמו לא מעט כסף...אם ב-2004 קיבלתי סחרחורת רק מלראות אותה רוקדת בקצב כזה ואפילו אז היה ברור לי שאין סיכוי לשיר בלייב כשהיא רוקדת כך, הטענות של אנשים יהיו מוצדקות אם יהיה פלייבק והיא בקושי תרקוד.

t o m a k

New member
מסייג את דבריך..

אני מסכים שמבחן הריקוד יהיה בהופעה עצמה אבל בוא נגיד שאם היא תשיר עם פלייבק מלא זה לא יפתיע אף מעריץ של בריטני.. מ-2001 הפלייבק התחיל לעשות "מופעים" בכל מיני הופעות שלה ואחרי שני הטורים האחרונים שלה.. לא הייתי מצפה ללייב..
אבל אני כן מקווה שזה יהיה או לייב או ריקוד מפציץ כמו בקליפ הזה..
יש לה עכשיו חודשיים לעבוד על זה..

GM1988

Well-known member
סבבה שיהיה פלייבק לכמה שירים, בייחוד

לכמה שירים כמו WB, שדורשים מהירות ותזוזה מהירה על הבמה - זה לא אנושי לעשות יחד עם שירה בחי.
אבל אם היא לא רוקדת ולא שרה (FF), לגיטימי אם אנשים יתבאסו ששילמו בכלל כסף וטרחו לבוא.
וכמובן שזה חלק מהאנשים, כי יש את אלה שזה בסדר מבחינתם פלייבק מלא כל ההופעות, ויש כאלה שילכו הפעם גם למצוא את בריטני באמת שרה כפי שלארי מקדם את הרעיון הזה עכשיו.

בואו נראה. אני כרגע לא חושב שהיא תשיר הרבה, אבל כמו שאמרתי לגבי הקליפ החדש, כך אגיד גם עכשיו: מקווה להתבדות שוב

thisisme4

New member
לי מפריע שריטשו לה את הצורה

למען האמת...
אם תשימו לב לא רואים את הדמות שלה בבירור, לא רואים את הפנים שלה בבירור... היה על זה דיון קודם, על העריכה הדיגיטלית של הקליפ, ורואים שהיא מרוטשת בטירוף...
זה קצת הפריע לי... טוב די הרבה.

אה ויצא לי לראות שריהאנה הוציאה קליפ חדש, מעניין להשוות.. (בעיניי מגעיל)

https://www.youtube.com/watch?v=ehcVomMexkY

שני הקליפים יצאו בערך באותו זמן... ואני אוהבת מאוד את ריהאנה, סתם מעניין להשוות ביניהן - אם תרצו להוסיף אספקט אחר לדיון..

thisisme4

New member
GM1988 בשבילך

על הדיון שערכנו אז.. (עם השלגייה והצייד
)

רואים עריכה ברורה... וזה די מפריע

GM1988

Well-known member
ברור שהוידאו ערוך, אבל דווקא לי זה פחות מפריע

בקליפ הזה - מלבד השוטים מול אורות הרכב, כי היא ממש לא טבעית שם בעיניי.
כל שאר הקליפ דווקא נראה לי סבבה, אני אוהב בעיקר שרואים את בריטני נהנית:)

gal shameless

New member
לדעתי אתם סתם קטנוניים

בריטני רוקדת בקליפ מהמם כמו שהיא לא רקדה כבר לדעתי מהאוניקס,ואפילו לא יורד מזה! חזרה לה האש לעינים והיא נראית לדעתי בקליפ הזה הכי טוב מאי פעם! עד שסוף סוף בריטני הביאה את מה שכל הזמן חיכינו לו(לפחות אני) אתם מחפשים אותה.
ומי שאמר פה שהריקודים/הקליפים מפאם פאטאל יותר טובים מזה...לא יכול להבין אפילו בקצת.

thisisme4

New member
מסכימה חלקית

עם המשפט האחרון לחלוטין. מי שחושב שבתקופת FF היא רקדה יותר טובה כנראה עיוור

עם המשפט השני - נכון, היא הביאה את כל מה שחלמנו עליו, אבל היו כמה סצינות מרוטשות כאלה שצרמו לי. אגב יכול להיות שבתקופה של הקליפ היא היתה הרבה יותר רזה ואחר כך בראיונות עם בוקר טוב אמריקה והלופז הזה.. מריו? בתקופה שבין לבין היא כנראה השמינה שוב. ולכן קצת מוזר שהיא נראית כל כך טוב בקליפ לעומת איך שהיא נראית בראיונות האחרונים, כל השלושה, כולל הריאיון לערוץ E.

אגב, ללבוש מכנסיים באמת היה רעיון מעולה כמו שצוין פה. היא לא צריכה להיות חצי-עירומה כל הזמן. שמחה שהיא הבינה את זה.

Thiago

New member
צפיתי בTTWE וואו איזה הבדל!WB פי אלף יותר טוב

TTWE כאילו היה הקליפ שהוביל את האלבום ושהתלהבו ממנו הכי הרבה, ואם תסתכלי עליו עכשיו תראי איזה הבדל! איך העיניים שלה שם עצובות וכבויות, בWB היא ממש זוהרת!! עולם אחר לגמריי
נראה לי שהיא סוף סוף התגברה על הבעיות שהיו לה ומתחילה מחדש..

ועד עכשיו לא הבנתי איזה ריקוד יש TTWE ועוד צפיתי במיוחד בגרסת הריקוד, לא מצאתי שום ריקוד......

אגב, באיזה חלקים בקליפ החדש יש עריכה דיגיטלית של בריטני? אני לא שם לב, למשל שהיא רוקדת על סף הבריכה הבטן שלה ממש שטוחה וחלקה היא נראית ממש טוב... זה ערוך לדעתך?

thisisme4

New member
כן על שפת הבריכה, עם הגב אל הקיר הלבן הזה

הגזימו שם, גם הפנים שלה נראות לא טוב

thisisme4

New member
וגם הקלוז-אפ על הגוף כשהיא משתטחת על הרחבה

וההצלפה המטופשת הזאת.. שנאתי את זה.
כל ההצלפות האלו נו זה לא היא, וכמו שהיא אמרה בריאיון מכריחים אותה לעשות את הדברים האלה שהיא לא אוהבת. (לארי רודולף
)
היא נבוכה מכל הדברים ה"קינקיים" האלה, היא לא ריהאנה שממש נדלקת מזה (טוב היא חזרה לחבר שלה שנתן לה בומבה אז אולי בגלל זה)

למעלה