חחח, סאגת הריקוד

חחח, סאגת הריקוד

בגלל שזה נושא כזה רגיש פה ובגלל שהדבר הראשון שחשבתי עליו בשנייה הראשונה שהתנופפה שם יד- זה על הפורום הזה. מן הראוי, שלנושא כאוב זה יפתח שירשור בפני עצמו, מעבר לדיעה הכללית על הקליפ... אז היה או לא היה ריקוד? יותר מדי נפנופי ידיים? יותר מדי נפנופי שיער? או שהפעם זה שונה?
 

GM1988

Well-known member
הפעם זה שונה


 

Thiago

New member
לדעתי האישית בלבד, לא היה וואו של ריקוד

כבר שנים שאין ריקודים כמו של סלייב, אוברפרוטקטד וכו׳...
בכלל בחלק מהמקרים בקליפ הנוכחי זה נראה לעין שצילמו אותה כמו אנימציה של פלסטלינה של פעם, עשתה צעד. הפסיקו צילום, עשתה צעד אחר, עצרו צילום ואז בעריכה שילבו הכל יחד שיראה כאילו היא רוקדת אינטנסיבי

ולא לשכוח שהשיר מעופן ונורא מונוטוני אם מעבר מלודי אחד, אז אין ממש מה לרקוד.....
לדעתי האישית בלבד.
 

thisisme4

New member
לא היתה לי תחושה כזו

זה לא נראה כאילו זו עריכת פלסטלינה (הגדרה מעולה דרך אגב!!)
הרגיש לי שהיא רוקדת. ורוקדת יפה מאוד. חחחחחחחחח אתה מדבר עליה כאילו היא נכה שלא יכולה להזיז את הידיים ותוך כדי את הרגליים.. היא מסוגלת לרקוד, זה לא דבר חדש. ראיתי אותה רוקדת בקליפ מהטור של FF... היא יכולה בשקט לעמוד על הסט באולפן ולרקוד ריקוד שלם.. העריכות המהירות זה בגלל שהשיר מכריח אותך לעריכה תזזיתית ומהירה עם הרבה חיתוכים.. זה לא מלודי זה שיר בעייתי לעשות לו קליפ - אבל זה כל היופי, שהכל מסתדר ביחד ומתאים פיקס.
אין לי יותר מדי טענות.. חוץ מזה שהגזימו עם העריכה של הדמות שלה בתוך הקליפ, (GM1988 בטח יסביר יותר טוב), שנראית קצת מרוטשת ופחות מציאותית.
 

theone24

New member
זה מרגיש ונראה שונה הפעם,

אבל כמו שכתבתי, זה כנראה בגלל שהעריכה התזזיתית גורמת לנו לחשוב ככה.
זה לא משנה, זה לא מפריע לי. הפסקתי לחלום שנקבל משהו שמזכיר את הכריאוגרפיות של פעם.

מספיק לי מה שהיא נותנת עכשיו, וכיום אני מעדיף לקבל ממנה קליפים כמו של קרימינל ו - IWG.
 

GM1988

Well-known member
העניין הוא שבקליפים האחרים

גם השוטים הקצרים של הריקודים היו נראים זוועה. היא רקדה אותם בכבדות נוראית, ונראיתה נפוחה ולא מפוקסת.
פה, אפילו שזה שוטים קצרים, היא חיה את התנועות שלה יותר. הפנים שלה משדרות הנאה וזה לגמרי אחרת מהעבודות הקודמות.
לא יודע למה צריך היום שימציאו לה "סלייב" חדש. הכל עניין של איך בונים את המופע החי.
או שזה יהיה קישקוש שהיא יושבת שוב על כיסא בברייקדאון, או על רמקולים, או שסוף סוף היא תרביץ ריקודים מעלפים על הבמה במקומות שמחכים שהיא תעשה זאת. לא - במקומות שזה דורש!!!!!!!!! לרקוד בפול אנרגיה ממנה.

אז כן - בקליפ זה שוטים, קאטים וכו'... אבל מה שחשוב זה איך הכל יראה במופע החי.
מקווה שלא דומה לFF סטייל - זה היה Omg... God God....
 

thisisme4

New member
אני לא אוהבת קליפים שהיא לא רוקדת בהן

כלומר אני אוהבת, יש כל מיני סוגים של קליפים. הייתי מעדיפה שיהיה שם פחות טריקים של סקס זול, כי זאת לא היא. לא אהבתי בכלל את הקטע של הסאדו מאזו. למרות שהוא כבייכול הכרחי ל"תימה" של השיר - שהוא עבודה, עבדים.. וכיוצא בזה.

אבל אני מעדיפה שהיא כן תרקוד. אתם שוכחים לגמרי שאף כוכבת פופ אחרת לא הביאה את הריקוד כחלק מהקריירה שלה לרמות שבריטני ספירס הביאה אותן. מה שהיה פעם היה מדהים, אבל גם עכשיו היא היחידה שיכולה לרקוד ככה. גם אם זה ערוך, תמצאו לי עוד זמרת פופ שרוקדת כמוה, אפילו היום. מי רוקדת ? ריהאנה רוקדת? ביונסה רוקדת זה נכון
לדעתי ביונסה ובריטני ברמה אחת מעל כולן. גאגא רוקדת? כן. (אבל היא סתם מגעילה למי אכפת ממנה
)

אתם מפספסים את הנקודה, בריטני היתה רקדנית/זמרת... על אף אחת אחרת אי אפשר להגיד כאלה דברים. אז הרמה של האתלטיות שלה ירדה, היא רוקדת פחות יפה, מבחינתנו המעריצים זה כואב ועצוב, כי זה היה הפרמטר הכי גדול שלה כפרפורמרית.
 
.... לא היה ריקוד

עזבו את האיכות של הריקוד, ניחא, אבל חוץ מהתנועה בסוף עם ה"work" אני לא מצליח להיזכר בכוראוגרפיה ברורה מרוב שחתכו כל רגע לשוט אחר (מעניין למה באמת...) קצת כמו "3".

כמו שאמרתי היו לה יותר טובים מבחינת ריקוד,
Circus
ובמיוחד TTWE שהוא ממש memorable ויש לו כוראוגרפיה שלמה וברורה, ואפילו ממש טובה. בעיני הקליפ הזה אפילו ברמה של הקליפים הקלאסיים שלה, הוא הכי בריטני קלאסי שיש, והכי טוב שלה משלושת האלבומים האחרונים
 

DCOW123

New member
TTWE?

הא?
על מה אתה מדבר. זה הריקוד הכי אינפנטילי שיצא לי לראות מאז הקליפים של גהגה.
 

GM1988

Well-known member
איך אפשר להשוות את הקליפ החדש עם TTWE..

קודם כל כל קליפ בנוי בדרך שלו - באחד מראים ריקוד מלא, בשני חצאי ריקוד, בשלישי - אין ריקוד בכלל.
חברים, זה נחמד להשוות והכל, להזכיר את התקופה הדיכאונית של בריטני, אבל נראה לי שאחרי WB זה כלכך מיותר. הבחורה הביאה ממש הזדמנות ליהנות מריקוד. כן שאומנם לא נראה מלא וחתוך וזה, אבל היא חיה כל תנועה מהריקוד שהיא עושה, וכל מבט שלה עושה לי אישית חשק לרקוד לשיר הזה (שהאמת התחלתי לחבב כבר
) - אז למה שוב חוזרים אחורה לIn the zone וכל הסיפורים על ההיריון.

אני הראשון שהייתי נכנס באמ-אמא שלה אם זה היה פחות או ברמה של FF, אבל בריטני מאד הקסימה אותי בקליפ הזה. ולא בגלל האפקטים וזה. היא עשתה עבודה מעולה!
הלוואי אם היא תהיה כזו בהופעה חיה, ואני חושב שזה הדבר הכי טוב שחיכינו לו כבר מאז 2008!
 

thisisme4

New member
וואו אני כל כך מסכימה איתך


זה מרגיש כאילו שנינו כותבים אותם דברים בערך, רק בניסוח אחר...
בלי שתיאמנו מראש



OH WELL... GREAT MINDS...
 

thisisme4

New member
THE SONG GROWN ON YOU


כן כן, גם אני התחלתי לחבב אותו ו-אפילו הורדתי אותו ושמעתי.. ונהניתי!
 

thisisme4

New member
TILL THE WORLD ENDS???


היה שם ריקוד??
אני חייבת לצפות בזה שוב, (חבל שאני לא סובלת תשיר הזה)
 

thisisme4

New member
טוב אז לגבי TTWE - הקליפ

אז קודם אציין שכאן היא נראית מאוד מציאותית, ופחות מרוטשת ערוכה.. כלומר היא נראית היא עצמה, בניגוד לקליפ החדש שהיא נראית כמו בריטני משודרגת 2.0 (שלא קיימת במציאות).

לגביי הריקוד, בעיניי הוא פתאטי. יש כאן בדיוק אותן חיתוכים ומעברים שאתם טוענים שיש בקליפ החדש. מה שפתאטי בעיניי בקליפ הזה, שהיא פשוט נראית מבואסת מהתחת, לא מבינה למה היא שם, עם כל האנשים האלה, ואני זוכרת שהיה קטע ביוטיוב על מאחורי הקלעים והיא אמרה ש"יש שם ריח של קקי, למרות שאין שם קקי".


העיניים שלה כבויות, היא נבוכה ודי מגושמת. היא לא ממש רצתה לעשות את הקליפ, זה היה נראה כמו חלטורה מעיקה עבורה, לעשות ולסיים.

לא בטוחה שהיא בכלל התחברה לתקופה הזאת ולאלבום הזה - FF כל ההתנהלות שלה הרגישה שזה משהו שמכריחים לעשות אותה ולא באמת מעניין אותה.

לעומת זאת בקליפ הזה היא מביאה את עצמה, העיניים שלה בורקות. היא רוקדת כי היא באמת נהנית מהשיר ואוהבת אותו.
 
דעתי,

אני בהחלט יכול להבין ואפילו לתמוך בהתלהבות- הכוריאוגרפיה מכבדת את עצמה ואת בריטני.
גם המאוכזבים, אי אפשר להתכחש לזה, שאין פה רק נפנופי ידיים ושיער, באורח פלא פלג הגוף התחתון שלה די פעיל בקליפ:) הבחורה טענה שהיא בילתה שעות בסטודיו לריקוד ועושה רושם שיש סיבה לכך....

הבעיה היא קצת שונה, זה קשור לדעתי למה שהזכירו פה, לעריכת הקליפ ולפרמיים הקטועים, אם ממש מתמקדים בכך רואים שהריקוד של בריטני ביחס לרקדניות ובפרט ביחס לשיר עצמו שהוא מאוד מאוד קצבי ומכתיב קצב ריקוד מהיר הוא כבד ואיטי והעריכה פותרת את זה באמת בכך שהיא קטע את הצילום ועוברת לצילום אחר= חלקים קטנים של ריקוד שביחד יוצרים את האשליה של ריקוד מהיר שמכתיב השיר.


אם חזרנו לימים הישנים כנראה שלא, ע"ע Me against the music, אלו שני שירים שמכתיבים קצב ריקוד מהיר שמהווה בעיה בערך לכל זמרת שאני יכול לחשוב עליה מלבד בריטני של אותה התקופה- זכורה לי במיוחד ההופעה אצל אלן, אחת הראשונות, שהכובע עף לה ממהירות הריקוד בלייב, אני זוכר שנדהמתי אפילו אז מכך....

היא אכן מתאמצת יותר, רוקדת יותר, אבל זה שיר טריקי מאוד. תחשבו, אם היא הייתה נותנת אותו המאמץ בכל שיר אחר שלה כנראה שהתוצאה הייתה אפילו מרשימה יותר מצד שני, השיר הזה הוא באמת טריקי. יותר מכל השירים האחרים שהיא הוציאה בשנים האחרונות הוא צועק "תרקדי אותי", ומצד שני הוא דורש רמת ריקוד קצת יותר מסובכת בגלל הקצב שלו.

השנה היא לא 2004, השאלה הגדולה באמת היא איך פותרים את זה בלייב, עוד לפני שיצא הקליפ ועל אף ששנאתי את השיר, קשה להתעלם מזה שהוא שיר לריקוד בעיקר והקצב המהיר שהוא מכתיב והאם בריטני תצליח להתמודד איתו גם שהיא התמודדה עם MATM- אני מניח שהמון המון המון המון חזרות, את התנועות היא כבר יודעת, גם אם היא מבצעת אותן בכבדות, עכשיו זה רק לחזור עליהן שוב ושוב ושוב ושוב....
שאפו לעריכה, רק אם מתמקדים אפשר להבחין במה שלדעתי בכל אופן מצוין פה, היא באמת מדגישה את הכוריאוגרפיה שבאופן יחסי די טובה ומסווה את הכבדות בריקוד של בריטני.
 

kobeonline

New member
בהשוואה לפאם פאטל בריטיני נראת הרבה יותר

קלילה.
נכון, עדיין הריקוד לא כזה מהיר ברמה שהיא הייתה עושה ב2004
אבל אנשים חייבים לזכור שבריטני כבר עוד מעט בת 32, זה קשה להגיע לרף האדיר הזה, במיוחד שבריטני עברה דברים לא קלים ולא בילתה שנים בסטודיו וגם ילדה 2 ילדים, היא הייתה צריכה להשקיע את כל הצומת לב שלה בהם ובצדק, היא ממש גידלה שני תינוקות בו זמנית ועוד במצב שהיא הייתה בו.

מעריצים של בריטני וגם סתם אנשים שאומרים ש"היא לא יכולה לרקוד כמו שהיא רקדה"
לעזאזל, תראו לי זמרת אחת שרוקדת היום בצורה שבריטני רקדה בזמנו
אחת.(ולא, ביונסה וליידי גאגא היו מתות לרקוד כמו בריטני בשיא שלה)
אין כזו וגם לא תיהיה כזו בזמן הקרוב.
תבינו שבריטני לא ילדה בת 20 יותר ומה שראיתם בקליפ של WB זאת הבריטני שאני מקווה שתקבלו עד שהיא תחליט לפרוש.
מה שאני רוצה לראות עכשיו זו בריטני עם כל האש בעיניים שלה וזה מספיק לי לגמרי, כל עוד היא לא סתם תעמוד על הבמה ותעשה תנועות של מורה לספורט בתיכון, אני איהיה מרוצה, כל עוד היא תראה שהיא באמת באמת רוצה להיות על הבמה, אני איהיה מרוצה. תקבלו את זה שהיא כבר התבגרה. שהיא כבר לא יכולה לקפץ ולפזז כמו בת 20.

עצם זה שהיא נראת כמו שהיא נראת גם אם זה עריכה, אתם צריכים להגיד תודה. היא מספרת שהיא עושה יוגה שזה מצויין, זה אומר שהיא עובדת על גמישות ושהיא חייה בריא עד כמה שהיא יכולה. תגידו תודה למה שהיא נותנת לכם כרגע, תגידו תודה שהבחורה הזו הצליחה לשקם את החיים שלה, שזה הכי חשוב.
הדבר שאני כן הייתי שמחה לראות זה שהיא פשוט תיתפוס פיקוד על עצמה כבר, שתזרוק את לארי שמכריח אותה לעשות יח"צ למיילי המעפנה הזו ושתעבוד עם מי שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה, איך שהיא רוצה. אם היא תמשיך להראות כמו שהיא נראת בזמן האחרון, כי בראיונות זה נראה שהיא ממש ממש מאושרת ונמצאת במקום טוב בחייה, אז אולי זה יקרה.

לא מבינה איך למעריצים של בריטני יש ביצים להשוות אותה לבייסיק ביצ'ז של היום. לא פלופ גאגא לא מיילי סיירוס, לא קייטי פרי שכל השירים שלה מלבד איזה 3 שירים, נשמעים כאילו הם יצאו מסדרה בערוץ דיסני(ותבינו באיזה מצב הפופ נמצא היום אם הגועל נפש הזה מצליח)
וגם כריסטינה אגילרה, עם כמה שאני מעריכה אותה, בשנים האחרונות היא הזמרת עם הכי הרבה פלופים אז למעריצים שלה(אם נשארו) אין זכות לפתוח את הפה....
 

DCOW123

New member
זה נכון.

אבל היא חלולה מעניין כלשהו, לעומת בריטני שאותה כיף לאהוב.
 
למעלה