דעתי,
אני בהחלט יכול להבין ואפילו לתמוך בהתלהבות- הכוריאוגרפיה מכבדת את עצמה ואת בריטני.
גם המאוכזבים, אי אפשר להתכחש לזה, שאין פה רק נפנופי ידיים ושיער, באורח פלא פלג הגוף התחתון שלה די פעיל בקליפ

הבחורה טענה שהיא בילתה שעות בסטודיו לריקוד ועושה רושם שיש סיבה לכך....
הבעיה היא קצת שונה, זה קשור לדעתי למה שהזכירו פה, לעריכת הקליפ ולפרמיים הקטועים, אם ממש מתמקדים בכך רואים שהריקוד של בריטני ביחס לרקדניות ובפרט ביחס לשיר עצמו שהוא מאוד מאוד קצבי ומכתיב קצב ריקוד מהיר הוא כבד ואיטי והעריכה פותרת את זה באמת בכך שהיא קטע את הצילום ועוברת לצילום אחר= חלקים קטנים של ריקוד שביחד יוצרים את האשליה של ריקוד מהיר שמכתיב השיר.
אם חזרנו לימים הישנים כנראה שלא, ע"ע Me against the music, אלו שני שירים שמכתיבים קצב ריקוד מהיר שמהווה בעיה בערך לכל זמרת שאני יכול לחשוב עליה מלבד בריטני של אותה התקופה- זכורה לי במיוחד ההופעה אצל אלן, אחת הראשונות, שהכובע עף לה ממהירות הריקוד בלייב, אני זוכר שנדהמתי אפילו אז מכך....
היא אכן מתאמצת יותר, רוקדת יותר, אבל זה שיר טריקי מאוד. תחשבו, אם היא הייתה נותנת אותו המאמץ בכל שיר אחר שלה כנראה שהתוצאה הייתה אפילו מרשימה יותר מצד שני, השיר הזה הוא באמת טריקי. יותר מכל השירים האחרים שהיא הוציאה בשנים האחרונות הוא צועק "תרקדי אותי", ומצד שני הוא דורש רמת ריקוד קצת יותר מסובכת בגלל הקצב שלו.
השנה היא לא 2004, השאלה הגדולה באמת היא איך פותרים את זה בלייב, עוד לפני שיצא הקליפ ועל אף ששנאתי את השיר, קשה להתעלם מזה שהוא שיר לריקוד בעיקר והקצב המהיר שהוא מכתיב והאם בריטני תצליח להתמודד איתו גם שהיא התמודדה עם MATM- אני מניח שהמון המון המון המון חזרות, את התנועות היא כבר יודעת, גם אם היא מבצעת אותן בכבדות, עכשיו זה רק לחזור עליהן שוב ושוב ושוב ושוב....
שאפו לעריכה, רק אם מתמקדים אפשר להבחין במה שלדעתי בכל אופן מצוין פה, היא באמת מדגישה את הכוריאוגרפיה שבאופן יחסי די טובה ומסווה את הכבדות בריקוד של בריטני.