חחח, סאגת הריקוד

GM1988

Well-known member
"חזרה לחבר שלה שנתן לה בומבה"

Thiago

New member
אני דווקא ממש אוהב את הקטעים של S&M הנשיים

כאילו בריטני היא כמו מאדאם כזאתי ;) זה רק מוסיף לסקס אפיל שכבר יש לה... לדעתי היו צריכים עוד קטעים טובים כאלה!! :)

GM1988

Well-known member
גם אני צפיתי לפני כמה ימים בTTWE

כי הזכירו את "הריקודים" שלה שם, וצפיתי במיוחד בגרסת הריקוד גם, ולא מצאתי שום דבר מעניין.
אף קליפ אחר שלה מהשנים האחרונות לא מזכיר טיפה אפילו את הברק והכיף שיש בWB, אז אני לא רואה סיבה להביא דוגמאות מקליפים של FF -איפה שבריטני לא במיטבה בכלל בהשוואה לעכשיו.

Thiago

New member
נכון.. אבל אז אמרו פה שזה בריטני במיטבה FF

וכל מי שחשב פה אחרת, וטען, בצדק, אחריי קליפ כמו WB, שזה לא בריטני במיטבה, ושהיא יכולה הרבה יותר, נחשב שלילי, ממורמר וכו׳ וכו׳.....

הסינגל הבא של בריטני יכלול תמונת

של המעריצים! יכול להיות שכמה ברי מזל פה שזכו לגעת בה ולהצטלם יזכו להופיע בסינגל הבא. בעטיפה או בשיר...
כיף לכםםםם .

christina101

New member
בלי קשר לנפילה שלה, לברך, ולכדורים -

אל תשכחו שהיא גם חוותה לא מעט חוויות מטרידות בסיבובי ההופעות האחרונים שלה, שגרמו לה (לדעתי) גם לחרדות שקשורות לבמה..
אם זה חרדות ליפול, או חרדות להיפצע, או חרדות מהקהל לפעמים, או בכלל - היא הפכה חרדתית יותר ופחות משוחררת.
לכן אפשר וראוי להעריך את העובדה שהיא נתנה ככה מעצמה בקליפ האחרון, ושום חרדה לא נראתה עליה ולו לשניה.

אני חושבת שהיא מתאמצת לחזור לעניינים והפעם לקחה את זה כמה צעדים קדימה, וטוב שכך.

למעלה