חזרתי

א י ל ה

New member
זה לקפת ולהוואנה גילה גמיחד

שתיהן, כנראה, משאת נפשו של המשורר הלאומי המתהווה החדש - ואדים דים דים.

א י ל ה

New member
../images/Emo99.gif

וזאת ההוכחה שהפולניות מנצחת! כןכן. אני ישבתי לי לבד בחושך, ולא אמרתי כלום, וחיכיתי בשקט בשקט שתגמרי להתייחס לכולם ורק משכתי משיכה קטנטנה ובלתי מורגשת באף מדי פעם, ובאמת לא היה אכפת לי בכ-לל שכולם נהנים בלעדיי, אבל בסוף זה קרה. בסוף הנה, נתת לי את הסנאי שלי. או החמוס. או מה שזה. נכון חמוס מתוק?

ואדים סם.

אכן כופתאה ממולאת הגבר-חרזן- פייטן הלזה. על פי התמונה נה נה נה נה ניתן כבר להבין בין בין שגבר כה גדול דול דול דול אותנו כך יזלולולולולול מדיום רייר של קפת, בלי כל הקצפת ואני הוואנה, רק קינוחית- תה נענע.

הלו הלו קפת.

כביסה מלוכלכת מכבסים בבית. שמישהו יעבור על השטיח האדום עם השואבאבק, 'צטערת, אני עסוקה בגזירת סרטי מתח. חזרת מהר מדי ליום- יום הכתום שלנו.זוהי תחילתה של השקיעה. היי וביי ממני. המספרים מצקצקים, רוצים גם הם לדעת, מה הסיפור הזה עם הלויתנים?

קפת

New member
אני רואה שאין לי ברירה, אלא לספר

כיונה הנביא, בשעתו, גם אני חזיתי את עתידה של נינוה, ונסתי על נפשי מאימת אכזריותו של ההמון הסואן והכתום, והשפטים שיבצע בי, לאחר שאנבא את נבואות הזעם שלי: איך הסתאבנו והפכנו לעדת חזירים מתפלשים במי המדמנה, האפסיים והרגליים שלנו. זה המשל, והנה הנמשל: העיתונים מבשרים כי אחד מכלי הנשק החזקים ביותר שהפעילה המדינה כנגד הפגנת הימין בכפר מימון, היתה "תרומה" פעילה לקריסת מערכות הביוב ביישוב, שהחזירה את ההמונים לביתם. נסתי לארצות ים, הפלגתי בספינה שירדה למצולות. ליוויתן בלע אותי. 12 יום ישבתי בבטנו, ודגתי דגים. ביום ה13 בא לי התבונה, והכנתי מהם סושי. הליוויתן לא יכול היה לשאת את ריח הוואסבי בו טיבלתי את הדגים המגולגלים באצות - כידוע, אני תמיד נושאת עמי מעט ווסאבי, עטוף בצער השתיקה, בכיסי. הקיא אותי. וחזרתי. לא לפני שצילמתי את זנבו, למען הדורות הבאים. ולתפארת אודי הקנאית. נורא מסובך לכבס בבטן של ליוויתן. שתדעו.

נץ666

New member
אם שרדת את כל הריחות שם

אני מניח שכביסה היתה דאגתך הקטנה ביותר.

נץ666

New member
נו באמת, למה? היה שם מישהו שיכל

להציץ לך, לראות לך או משהו?

Yeh rigt

בטח. על כל מה שסיפרת. אני לא צריכה שליוויתן מעורער בנפשו יבלע ויקיא אותי מותק. לי יש סיפור הרבה יותר שווה. הסכיתי. נסתי לעמקי החלל, הווגונים והקלינגונים דלקו בעקבותי. טסתי בספינה שעשתה את פעמיה אל מעמקי הגלאקסיה, רק שם היה לי סיכוי סביר להצליח להסתתר ידעתי שהפרנג'ים יעזרו לי כי בכ"ז, הייתי אחת מהם. במשך 12 יום ישבתי על גשר הפיקוד וצליתי פרגיות על האש. ביום ה- 13 באה לי התבונה והכנתי בכל זאת פרגיות על האש רק שהפעם הוספתי להם ציפסלט. מערכות כיבוי האש, ממחזר האוויר ומערכות ההיגוי של הספינה לא יכלו להתמודד עם העשן ולכן ניתקתי את המחשב הראשי. לא שמתי לב לזה שהספינה נסחפת לעבר חור שחור עד שהיה מאוחר מידי-עבור החור השחור, לא עבורי. לקח לחור השחור בדיוק 3 שעות כדי להבין עם מי יש לו עסק לפני שהוא החליט להקיא אותי. וחזרתי. לא לפני שצילמתי את החור, למען הדורות הבאים ולתפארת האנושות כולה. נורא מסובך למנגל בבטן של ספינת חלל. שתדעו.

נץ666

New member
אודי, יא עיוני

אי אפשר לנתק את המחשב הראשי, מה לא גילו לך את זה?

נץ, כפרות

פייזר, רולייזר או פטיש 5 קילו מסוגלים לנתק כל דבר. מה, לא גילו לך את זה?

קפת

New member
רולייזר

זה מכשיר שעושה רולים בשער באמצעות קרן לייזר. שתדעו.

נץ666

New member
החברה אודיסאוס נקראת לסיפון

העליון כבר זמן רב שמחשב מרכזי איננו קופסה שרולייזר או פטיש 5 קג יכולים לחסל. נכון, כשאת מופצצת בחלל והספינה מתאיידת לטרליוני טריליונים של אטומים אז גם המחשב המרכזי נגמר. אלוהים, באיזו מאה את חיה אחיחותי?

אחשלי,

תעזור לי להציל את האמינות שלי פה. אולי כדאי שאני אמציא משהו על כך שהספינה שלי פוצצה לטריוליוני טריליונים של אטומים (מה שגרם לניתוקו של המחשב המרכזי) ושאני ניצלתי בזכות העובדה שבדיוק באותה שניה ממש נימלטתי בעור שיני בתא מילוט? אח"כ נוכל לשזור עלילה בתוך עלילה ולספר איך אספתי בחלל, בעזרת רשת דייגים צפופה, את כל טריוליוני הטריוליונים של החלקיקים ושיחזרתי את הספינה שלי בשלמותה. אני חושבת שהילידים פה יאמינו לזה, חוץ ממך וממני אפאחד לא יודע מזה ספינת חלל בכלל.

למעלה