חזרתי

קפת

New member
חזרתי

עם המון כביסה מלוכלכת. אני רואה שהסתדרתם מצויין בלעדי. מה שאי אפשר לומר על מנהלת ההתנתקות. ואני בכלל לא רציתי לחזור, אבל גררוני בכוח למטוס. וניגררתי. בוכיה. אודי, הבאתי לך זנב לויתן, אבל החרימו לי במכס. את יכולה לקבל את הכביסה המלוכלכת במקום, הריח אותו דבר. דברו אלי במסרים ובפרחים. אני חוזה וצופה לילה לבן ומג'וטלג. מבטיחה לקרוא במהלכו את כל עלילותיכם, ואולי גם לטפטף מעט מעלילותי, שללא ספק יגירו ריר ירקרק משפתותיכם.

א י ל ה

New member
את רוצה להגיד לי

שלהתנתקות הזאת יש מנהלת??? ועם המנהלת ועוד בטרם התנתקות ממש, כבר יש שם את הבלגן הזה בכפר של שירי מיימון??? אני בשוק! ואני בשוק גם מזה שחזרת. קודם כול זה עבר נורא מהר. כנראה באמת ככה זה כשנהנים. ושנית, השתגעת, תגידילי??? כבר היית בחוץ, כבר ביצעת התנתקות חד צדדית, כבר טעמת טעמם של חיים נטולי סרטים בכחול ובכתום - וחזרת??? אבל למה? למה?? למה???

קפת

New member
חזרתי כי הכריחו אותי

וגם כי אני חייבת לעבוד קצת כדי לשלם את כל הגיהוצים. ניסיתי להעלות את התמונה של הזנב של הלוויתן, אבל התפוז לא מתרשם ממני בכלל. אני מקווה שבהנהלת תפוז לא יחליטו להחרים לי את התמונה, כמו אלה במכס. אחר מי יאמין לי שצדתי לוויתנים?

מאמי

תנסי להעלות תמונות שאת רוצה להוסיף כקובץ ipg ולא כקובץ DOC , ככה יותר עדיף ואולי יצליח לך בפעם הראשונה. אם לא תצליחי את תמיד יכולה לבקש מתפוזנשים שישלחו אותך להשתלמות של מנהלי פורומים בכירים. אם גם זה לא יצליח, את תמיד יכולה לבקש מ א י ל ה. ואם גם זה לא יצליח אז את יכולה לבקש ממני, אני בטוח אצליח.

א י ל ה

New member
אני שמחה לראות

שרוח הנידוב לא פסה מהעולם בכלל ומהפורום הזה בפרט. באמת תודה, אודי, שאת/ה מנדב/ת אותי לעזור לקפת. לא, כי באמת חסר לי מה לעשות בחיים. יותר מזה. פתאום, כשנידבת אותי לעזור לה להעלות תמונות, פתאום הרגשתי שתחושת הריקנות שבי מתמלאת. גיליתי מהו ייעודי (ומיהו יהודי) ונמלאתי עזוז, התפעמות והגדרה עצמית. בערך כמו הפלסטינאים יום לאחר הכריתה. כלומר הניתוק. אני אילה עם רווחים, העוזרת לקפת להעלות תמונות. תודה, אודי.

קודמכל שלום אחותי וברוכה השווה

שתדעי לך שאף אחד ממילא לא מאמין לאף מילה שאת מוציאה מהפה שלך, אז תחסכי מאיתנו. חוצמזה אני מכירה אותך מספיק טוב כדי לדעת ששכרת לעצמך צימר באשדוד והתקיימת במשך שבועיים על ג'חנונים ומופלטות. ארצות הברית עאלק, ציד לוויתנים עאלק, כביסה מלוכלכת עאלק. מה עוד הבאת לי, כפרות?

קפת

New member
מה שביקשת

מנדבושקס אלקטרוניים, מייד אין דה יו אס אוף איי. אני לא יודעת אם זו אותה שיטת צבע שיש בארץ ואליה את רגילה, אבל את הרי גאון טכנולוגי. את תתמודדי. ואני אשב על הטריבונה, בנחת ובסיפוק, ואהנה מהג'ט לג שלי ומההתפתלויות שלך. כי ככה זה.

אחלה. מנדבושקס

בשיטת הנאנו-טכנולוגיה, זה בדיוק מה שרציתי. עכשיו אני אוכל לערבב את הרובוטים הקטנטנים האלו עם אבקת אנאתרקס ולהזריק לעצמי. את בנתיים, תשבי לך על הטריבונה בנחת ובסיפוק ותדמייני לעצמך שאת נמצאת על סיפונה של ספינה אמריקאית העוסקת בציד לוויתנים, בדיוק כפי שדמיינת לך בשבועיים האחרונים. מצבך החמיר מותק, ואלו בשורות טובות. לפחות עבורי.

קפת

New member
כואב הלב על האנתרקס האומללים

מאגודת צער בעלי חיידק הודיעו שהם שוקלים עתירה לבג"ץ בעילת (קטינה?) הפרת חוק זכויות שעות עבודה ומנוחה של אוכלוסיות נכחדות. כן. אין ליוותנים באשדוד, מפגרת. רק עובדי נמל עם משכורות עתק.

יאללה, יאללה,

ממתי את מגדלת לב בכלל? אם באשדוד יש רק עובדי נמל, אז איפה מסתתרים כל האשדודים?

נץ666

New member
קודמקול אחיחותי הרשעה

זה שטרחתי לספר לך בקצרה את כל העלילה שם למטה - נתקבל באדישות. באה קפת, מייד יצאת לעולם - נו בטח הביאה לך מתנה.

אני מפצירה בך אחשלי

סלח לי, ההודעה משום מה נסתתרה ממני. אתה סיימת את הספר ואני, למרבה הבושה, עוד לא התחלתי אותו. אפילו. אני שוקלת אם כדאי לי לקרוא את הספר עכשיו, או לדחות סיפוקים לאחך כך- כמו שלימדת אותי ולקרוא את שני הספרים האחרונים יחד. זה יכול להיות עונג צרוף. לא?

luckycharm

New member
יש!

דברי אלינו בטפטופים פזורים. <מת על הפורום הזה. כל האחרים כבר קראתי>

נץ666

New member
ולי לא הבאת כלום?

כלב אני אם עוד פעם אני מנפח שני פתילים ועוד חוטף נזיפה מהוואנה גילה ולא הבאת לי כלום. ברוכה הבאה והשבה

קפת

New member
בטח הבאתי

והרי לימד אותנו מורנו ורבנו סטיבן (הו) קינג שהגודל בהחלט קובע - כן, סיימתי את האקדוחן בטיסה חזרה... אז הבאתי לך טיפות ממי הניאגרה. וכל טיפה, עולם ומלואו. שוף:

למעלה