חזרתי!!!

OFIRB9

New member
אני מקווה שהתמונה של מייאנמון תעלה

כי עם לא אני לא אשים את הפרק הבא חוצמיזה אני מתחילה בקרוב את אהבה על כנפי דרגונייט 2 שזה יהיה פחות טלנובלה יותר מסע. אני אסביר לך מון אני אסביר וסוף סוף אני אוכל להכניס את מיני לתמונה בגוף האדם שלה איזה סיפור! וואה וואה וואההההההההההההה!!! אני אספר לך הכל במסר עם תבקשי ממני

OFIRB9

New member
ועם כבר מדברים על מייאנמון

הנה הפרק שלה פרק 3 מייאנמון מחפשת מאמן טקואי ופוקסנמון חזרו הביתה אחרי פיקניק ומשחקים בפארק טקואי לא ידע שפוקסנמון יכול לאכול כל כך הרבה, ופוקסמון היה מלא מרץ "אני מקווה שיבוא איזה דג'ימון! אני רעב להלכם במישהו!" "לא אומרים אני רעב" אמר טקואי "זה אומרים רק כשרוצים לאכול, תגיד פשוט שאתה רוצה" אמר טקואי "אני רוצה!" אמר פוקסנמון והמשיך ללכת במהירות פתאום הגלאי של טקואי צפצף, דיג'ימון נמצא בסביבה, אבל לא היו שם רעידות או עשן כמו שהיה עם גריימון הקרן האדומה הפכה לחץ, כמו במצפן וטקואי ופוקסנמון רצו לכיוון החץ כדי למצוא את הדיג'ימון הם עברו ליד רחוב שקט והביטו שוב בחץ שזז במהירות, והצביע פתאום ישר לכיוון הרחוב השקט ואז מתוך השיחים, יצא דיג'ימון קטן, נורא דומה לאימפמון שטקואי ראה במשחק המחשב שלו, רק שזה היה לבן, היה לו לב על הבטן,ובמקום בנדנה על צווארו היה צעיף כחול. הגלאי סרק אותו והוציא מידע, הדיג'ימון הבחין בטקואי ופוקסנמון ונבהל מייאנמון-טירון-רמה 3 "זה יהיה קל! קדימה פוקסנמון תקוף אותה!" קרא טקואי המייאנמון נבהלה והתחילה לברוח, פוקסנמון רדף אחריה במהירות כשטקואי מאחוריו, "למה היא בורחת? היא לא רוצה להלכם?" הם רדפו אחריה עד לרחוב אחר והיא פנתה שם למבוי סתום, ונלכדה "יופי! עכשיו ניקח את נתוני המלחמה שלה ונחזיר אותה לעולם הדיגיטלי" אמר טקואי פוקסנמון התכוון לתקוף אבל... "תעצור!" צעקה ילדה מהרחוב היא הייתה גדולה יותר מטקואי באיזה שנה שנתיים, היא עמדה לפני המייאנמון שמאוד שמחה לראות אותה, וחסמה לפוקסנמון את הדרך "אין לכם שום סיבה לתקוף את הדיג'ימונית הזו" היא אמרה "זה לא עניינך!" קרא טקואי, "אתה צייד דיג'ימון נכון?" היא שאלה והביטה בפוקסנמון "כן! ואני אמור להחזיר את הדיג'ימונים חזרה למקום אליו הם שייכים!" "טוב, מייאנמון לא רוצה לחזור לעולם הדיגיטלי, ועם תלחם בה תהיה בריון כי היא לעולם לא תנצח אותו" היא הצביעה על פוקסנמון "מה? למה את מדברת אליה כך? היא לא הדיג'ימונית שלך?" "בחיים לא" פסקה הילדה, ומייאנמון השפילה את ראשה בעצב "היא חלשה, היא סתם מסתובבת בעולם הזה, שום צייד לא מעוניין בדיג'ימון חלש. אני לא יודעת מי יאמן אותה אבל הוא לא יהיה בר מזל" טקואי התעצבן כששמע איך הילדה ההיא מדברת על דיג'ימונים "אני הולכת, עם אתה רוצה להיות נחמד לדיג'ימונים וכל זה, אז על תלכם בחלשים ממך בהרבה, בעיקר לא בטירונים." והיא הלכה "חכי ריאנה!" קראה המייאנמון ורצה אחרי הילדה, טקואי הבחין במשהו שמייאנמון החזיקה, זה היה גלאי. מייאנמון המשיכה לעקוב אחרי ריאנה, עד פתח הבית שלה "לכי מפה מייאנמון" אמרה ריאנה "למה את לא מסכימה להיות המאמנת שלי ריאנה? אני יודעת שנועדתי להיות הדיג'ימון שלך!" "אני יודעת שלא" אמרה ריאנה "עם היית דיג'ימונית שווה היית דיג'יגדלה מזמן, את חלשה, וחוץ מזה, אני מעולם לא רציתי להיות ציידת" והיא טרקה למייאנמון את הדלת בפנים. מייאנמון האומללה עמדה להתיישב על הומה כמו שהיא תמיד עושה, ואז ראתה את טקואי ופוקסנמון באים לקראתה "לא! על תפגעו בי!" היא קראה בפחדנות "לא נעשה לך כלום, רק באנו לשאול מה יש לך מהריאנה הזו? היא לא כל כך מתלהבת מהרעיון שתהיי הדיג'ימון שלה" מייאנמון שוב התעצבה "אני הגעתי מהעולם הדיגיטלי, הייתי חיה בלהקה של אימפמונים, הייתי הלבנה היחידה בכל הלהקה, כי כל המייאמונים בדרך כלל חיים בבדידות, אבל אני הייתי פחדנית מדי, רציתי ללכת עם מישהו, ואיש לא הסכים לבוא איתי" היא אמרה "ואז מה?" שאל פוקסנמון "ואז ביקשתי משאלה שתהיה לי חברה אמיתית, ואז זה פשוט הופיע אצלי ביד" היא הושיטה את הגלאי שהחזיקה. "אחרי זה הכל היה מעורפל, אני לא זוכרת מה קרה אבל אז מצאתי את עצמי מול הבית הזה, הסתכלתי לכל הכיוונים לחפש את המאמנת שלי ואז ראיתי את ריאנה" דמעה קטנה גלשה על לחיה "אבל ריאנה לא רצתה להיות המאמנת שלי" "אז למה שלא תימצאי מאמנת אחרת?" שאל טקואי "כי אני יודעת שריאנה היא האחת!" היא קראה בכעס ופתאום נשמע פיצוץ, ושני הגלאים צפצפו

OFIRB9

New member
היא עלתה! היא עלתה!!!

^__________________________^ ______________________

קראתי, וזה עדיין מגניב, אבל...

תעשי הפסקות בין פרק לפרק, כי בסוף לאנשים יתחיל לשעמם. כרגע אנשים יקראו בגלל הרעיון החדשני וכל הקטע, אבלבעיקרון זה יתחיל לשעמם כל-כך הרבה פרקים ברצף.

OFIRB9

New member
^___^

אני מתחדשת, יש לי שתי אוגרות חדשות, סינאמי וקייאירי תודה רייס

Digi Lista

New member
הכול במאמרים../images/Emo13.gif

אגב מה שהתכוונתי לתמונה הראשונה זה שלי העיניים האלה הזכירו את אימפמון,הייתי בטוחה שזה ציור שלו אבל אחר כך ראיתי שלא לזה התכוונת,בכול מקרה אהבתי לאללה את הרעיון של הסיפור ואת התמונות(תני להן שם ואני אכניס גם לגלריות),תרגישי בנוח להמשיך זה אחלה!

OFIRB9

New member
כמה מחמאות אני לא יכולה יותר

אני אשים בקרוב וליסטה, המצאתי את מייאנמון על פי אימפמון אני אשמח לראות אותן בגלריות! תודה^^ אני לא בבית עכשיו אז אני לא יכולה לשים תפרק הבא אבל אני יכולה להבטיח שיקרא שם משהו מיוחד אני כבר ממציאה את עונת ההמשך! ^___^ ואני שמחה שהתחילו לקרוא

OFIRB9

New member
ווואק!!!!

אני למטה!!! לא רוצה להיות למטה! קפוץ! קפוץ! אני צריכה לשים פרק רביעי!

OFIRB9

New member
פרק רביעי ^^

עם מעט הסברים תוך כדי פרק 4 אוקסמון נגד דארקנמון יצור ענק הופיע בעיר, ופוקסנמון התחיל לרוץ לכיוון המקום בו הוא נחת "את באה?" שאל טקואי וראה שמייאנמון מתכווצת מפחד "לא, אני לא רוצה להלחם" אמרה וקפצה על החומה טקואי השאיר אותה שם ורץ אחרי פוקסנמון למרכז העיר שם עמד דיג'ימון שטקואי אף פעם לא ראה בטלוויזיה. "טוב, בהצלחה!" אמר טקואי והרים אגודל למעלה, "מה זה?" שאל פוקסנמון על הרמת האגודל "אהה טוב, זה אומר בהצלחה, או אחלה או... אנ'לא יודע... אנחנו נוהגים לעשות את זה כשאנחנו שמחים..." פוקסנמון ניסה לעשות את זקיפת האגודל אבל נפל כשנעמד רק על שלוש רגליים פתאום הגלאי שלח קרן אל היצור הענק "דארקנמון-אלוף-8" קרקר הגלאי "אוי נו אוף!" אמר טקואי "אתה רק ברמה 6 פוקסנמון!" אבל לפוקסנמון לא היה איכפת הוא קפץ ורץ אל הדארקנמון שנראה כמו ציפור מגעילה במיוחד בצבע אדום לא היה ברור עם הוא דיג'ימון חיה או אדם. "ניצוצות כסף!" קרא פוקסנמון מייאנמון ישבה על החומה וראתה את העשן מהמרכז, וחשבה לעצמה בקול רם "טקואי ופוקסנמון ממש חברים, למה ריאנה לא יכולה לחבב אותי?" ואז היא קפצה מהחומה ורצה אל המרכז "ניצוצות כסף!" קרא פוקסנמון אבל הדארקנמון פשוט העיף אותם הצידה "ניצוצות כסף! נמר כסוף סופי!" כלום. "אני אעזור לך פוקסנמון!" קפצה מייאנמון באבירות ונחתה ליד פוקסנמון "בופי בופ!" היא קראה וכמו שאימפמון עושה במתקפת הבאדה-בום שלו היא הוציעה מאצבעות ידיה חמישה כדורים לבנים זוהרים שנראו כמו בועות, וזרקה אותן על דארקנמון. שום דבר, פוקסנמון ומייאנמון המשיכו לנסות ולפגוע בדארקנמון ללא הועיל, טקואי ניסה לתת לפוקסנמון כוח, אבל לא ידע איך אז פשוט הקיש על הגלאי שלו בעצבנות, שראה שריאנה עומדת לידו מביטה בפליאה במייאנמון המנסה להלחם. "אז, שינית את דעתך?" שאל טקואי "לא" היא זקפה את אפה "רק רציתי לבדוק שלא הרגת את הדיג'ימון שלך" טקואי לא האמין לה "יאללה נו כבר!" הוא המשיך להקיש בחוזקה מייאנמון הבחינה בריאנה וקפצה בשמחה "ריאנה! באת לראות אותי נלחמת!" אבל כשרצתה לרוץ אל ריאנה שתי רגליים חדות טסו לכיוונה "מייאנמון זהירות!" קראה ריאנה. שתי הרגלים תפסו את מייאנמון המפוחדת עד מוות, והרימו אותה בציפורנייים החדות, פוקסנמון ניסה לקפוץ ולהציל את מייאנמון, אבל הוא היה קטן מידי "פוקסנמון!" צעק טקואי והגלאי שלו הוציא קולות ממוחשבים כאילו השתגע וקול אדם רגוע אמר "מבצע דיג'יגדילה-פוקסנמון" פוקסנמון דיג'יגדל ל----------- העור של פוקסנמון כאילו התפוגג, ורק מבנה גופו שנראה כמו פסים פסים כמו שירטוט נשארו, ואז הפסים נעלמו, והופיע גוף אחר, וכל עורו של פוקסנמון, או בעצם הנתונים שלו טסו אל הגוף והרכיבו אותו אוקסמון!!! יצור שועלי ענק דומה מאוד לפוקסנמון עמד במרכז העיר כשאנשים עוד רצו כמו משוגעים היצור שלח יד אחת גדולה ותפס בכנף הציפור ומשך אותה למטה בקלות כטקואי מצמץ בעיניים קטנות ומבולבלות מלמטה "הוא...דיג'יגדל" אמרה ריאנה "כדור אש לבן!" קרא אוקסמון כשהוריד את מייאנמון מרגלו של דארקנמון והעיף אותו על הקיר של הקניון הקרוב "מתקפת נץ אפל!" קרא הדארקנמון "אוקסמון-אלוף-רמה 8.45" אמרה מייאנמון שבדקה את הגלאי שהחזיקה, ריאנה הביטה בה. אוקסמון קרא "שועל הכסף!" והפך ללהבת אש כחולה ענקית והתפוצץ לאלפי להבות קטנות, ודרקנמון התפוגג, טקואי ראה את ציפורניו של דארקנמון בגלאי שלו "עשית את זה אוקסנמון!" קרא בשמחה טקואי ואוקסמון הרים את ידו הימנית וזקף אגודל כלפי מעלה "הוא הצליח..." אמר טקואי ונפל אחורה עם הרגליים באוויר כשריאנה עמדה והביטה באוקסמון הענק, ואז במייאנמון הקטנה.

למעלה